- Reaction score
- 85.951
Τα χαρακτηριστικά της κατασκευής που φιλοξενεί τον εντοιχισμό επηρεάζουν το RT60.
Δημήτρη, όχι. Είναι χαρακτηριστικό του χώρου. Και κανονικά μετριέται με ειδικό εξοπλισμό (πολύεδρα ηχεία, κλπ.), με σωστές στάθμες και κατώφλι θορύβου, σε διάφορες θέσεις του χώρου, όχι σε μία. Άσε που δεν έχει νόημα για μικρά δωμάτια, αλλά λέμε τώρα.Τα χαρακτηριστικά της κατασκευής που φιλοξενεί τον εντοιχισμό επηρεάζουν το RT60.
Το ένα σαμπ στη γωνία, σημαίνει αναπόφευκτα μια σωρεία διακυμάνσεων, με βυθίσεις και συντονισμούς, δεν υπάρχουν μαγικά...από ότι με ένα σαμπ στη γωνία που έχω τώρα
Μα δεν αλλάζει ο χώρος με μια κατασκευή με γυψοσανίδες και αριθέρμ;Δημήτρη, όχι. Είναι χαρακτηριστικό του χώρου.
Γιατι όχι στις τέσσερις γωνιές, με κατασκευή μπασοπαγιδοειδή γυψοσανιδάτη; Που καταργεί τις γωνιές;A, αυτό εννοείς; ΟΚ.
Αλλά δεν έχω σκοπό να φτιάξω τοίχο από γυψοσανίδα και aritherm. Τρύπα στα τούβλα και μπάφλα από mdf. Θα το συζητήσουμε όταν και αν έρθει η ώρα.
Γιατί αν ο εντοιχισμός γούφερς γίνει σε απορροφητική, non-rigid επιφάνεια, παύει να είναι εντοιχισμός ;-)Γιατι όχι στις τέσσερις γωνιές, με κατασκευή μπασοπαγιδοειδή γυψοσανιδάτη; Που καταργεί τις γωνιές;
DBA λέμε, L-R της οθόνης!
Απο κουζίνα ανοίγεις 8 τρύπες , αν θές βοήθεια έχω γκασμά πες μου κι έρχομαι.
Άμα κλείσεις το 5-εδρο με μπετό/τσιμέντο, και χώσεις μέσα το σαμπ, μετά το υπόλοιπο της τοιχοποιίας θα μπορούσε να είναι γυψοσανίδα, να κάνει κι άλλες δουλειές.Γιατί αν ο εντοιχισμός γούφερς γίνει σε απορροφητική, non-rigid επιφάνεια, παύει να είναι εντοιχισμός ;-)
Πανταχού παρών και τα πάντα βλεπών, αγαπητέ!Τσιμεντότουβλα γεμισμένα, σα τον Κύπριο με τα χρέπια. Τα μπιενταμπλεγιου ντε. Σσσσσςςςς, μη μας πάρει μυρουδιά...
Άμα κλείσεις το 5-εδρο με μπετό/τσιμέντο, και χώσεις μέσα το σαμπ, μετά το υπόλοιπο της τοιχοποιίας θα μπορούσε να είναι γυψοσανίδα, να κάνει κι άλλες δουλειές.
Σκέψου το ενδεχόμενο κατασκευής και ολόκληρης της καμπίνας από μπετό, με σίδερα, κανονική κολώνα, με καλούπι, και πρόσοψη κάνα 5-ποντο ξύλο. Αφτό μόνο μπροστά θα παίζει. Καρδούλες.
Να καλουπώσει κάποιος πίσω από τον τοίχο, και να ρίξει κανονικά μπετό, δεν είναι δα τόσο δύσκολο.
Το κάνεις και 30-ποντο γύρω γύρω, να αντέχει πυρηνική έκρηξη... Moby. Το κρουστικό κύμα εμπρός, θα είναι για σεμινάρια...
5 ή 35;5 πόντοι μπετόν
5 ή 35;
Ούτε τρύπες ούτε τίποτα.
Μπαίνει σε ύψος θέσης ακρόασης;
Άσε χώρο στο καλούπι να μπει σφηνωτά κανα μονωτικό, να πακτώσει το σαμπ. Πάκτωμα θέλει έτσι κι αλλιώς βέβαια..
Άστον να λέει βρε...είσαι το μοναδικό μέλος για το οποίο έχει παραδεχτεί πως δεν χρειάζεται sub...802D είναι αυτά...Πανταχού παρών και τα πάντα βλεπών, αγαπητέ!
Ναι, λάθος.Οταν λέτε πλαίσιο από μπετόν και τα ηχεία θα πατάνε στο πάτωμα τι εννοείτε;
Αν το έχω καταλάβει καλά το κέρδος του εντοιχισμού προκύπτει βασικά από το ότι ο τοίχος είναι στην ουσία η μπάφλα του ηχείου. Λάθος το έχω καταλάβει;
δηλαδή η ακαμψία της καμπίνας είναι το θέμα;Ναι, λάθος.
Όχι. Διάβασε 2-3 Λίνκ βρε αδερφέ..δηλαδή η ακαμψία της καμπίνας είναι το θέμα;