Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Αχ και να'ξερες...

Μερικοι οδηγουν ευαισθητα ηχεια κατευθειαν απο το Qutest με ενα ποτενσιομετρο και δηλωνουν οτι ειναι οτι πιο διαφανο εχουν ακουσει στη ζωη τους!

Αστο.Σε πιλοτο εχεις δωσει συμβουλη για λαθος προσεγγιση προσγειωσης με αερα;;;
Γιάνννη,οφείλεις να έχεις μέχρι τώρα κατανοήσει ότι επίκληση διαφάνειας δίχως κατάλληλη απόσταση ακρόασης δεν νοείται.Εκτός και αν μιλάμε περί...ακουστικών. :sneaky:

Reaction score
3.628
zobel σε ηχείο δεν έχω δεί.
Σπανιο αλλα εχω δει καποιες φορες.Εξομαλυνει την ανοδο της αντιστασης με τη συχνοτητα του γουφερ μετα τη συχνοτητα συντονισμου.Πατα google-εχει πολλα αποτελεσματα.

Στους ενισχυτες ειναι συχνο.

Reaction score
12.264
Το φίλτρο φραγής ζώνης το πάτησε το τραίνο της...ενεργής ισοστάθμισης. :D
Είναι μέχρι να δοκιμάσει το πρώτο φίλτρο και να του πέσουν τα σαγόνια στο πάτωμα. Μετά θα κάνουμε group buy και σε προ με ισοστάθμιση και όχι μόνο στα subs. :p

Reaction score
3.628
Γιάνννη,οφείλεις να έχεις μέχρι τώρα κατανοήσει ότι επίκληση διαφάνειας δίχως κατάλληλη απόσταση ακρόασης δεν νοείται.Εκτός και αν μιλάμε περί...ακουστικών. :sneaky:
Μεσα επεσες παντως!

Ακουστικακηδες κατεληξαν σε αυτο το σεταπ απο το headfi.Και αυτους τους εμποστευομαι καργα!

Reaction score
3.628
Απορία: το σύστημά σου έχει παίξει ποτέ με προενισχυτή;
Μεχρι πριν καποια χρονια,που ηταν και υποδεεστερο.

Με ενα Rotel που επαιζε χειροτερα απο τον παθητικο,ακομα και οταν του αλλαξα πυκνωτες σηματος και πολυ ακριβοτερους τελεστικους.

Ειχα μπαιπασαρει και τα tone controls.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Μάλλον όχι. Γι αυτό τα λέει αυτά.
Δεν έχει ακούσει τι κάνει ένας σωστός ενεργός προενισχυτής.
Ωπ άκυρο τώρα το είδα.
Οπως και να έχει επιμένω . Δεν έχεις ακούσει τι μπορεί να σου προσφέρει ένας σωστός ενεργός προ.

Reaction score
12.264
Μεχρι πριν καποια χρονια,που ηταν και υποδεεστερο.

Με ενα Rotel που επαιζε χειροτερα απο τον παθητικο,ακομα και οταν του αλλαξα πυκνωτες σηματος και πολυ ακριβοτερους τελεστικους.

Ειχα μπαιπασαρει και τα tone controls.
Στη θέση σου θα δανειζόμουν ένα προενισχυτή και θα μετρούσα πάλι. Μου φαίνεται πολύ σύμπτωση για να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι οι δόκτωρες βρίσκουν λίγο παράξενη τη συμπεριφορά των υψηλων συχνοτήτων τη στιγμή που το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να προκύψει με ένα παθητικό ρυθμιστικό έντασης είναι ο επηρεασμός των υψηλών.

Reaction score
3.628
Μάλλον όχι. Γι αυτό τα λέει αυτά.
Δεν έχει ακούσει τι κάνει ένας σωστός ενεργός προενισχυτής.
Ωπ άκυρο τώρα το είδα.
Οπως και να έχει επιμένω . Δεν έχεις ακούσει τι μπορεί να σου προσφέρει ένας σωστός ενεργός προ.
Αν θες περαιτερω εξηγησεις για την επιμονη μου,οριστε:

Σε ακουστικη αντιπαραβολη με φουλ γλομπατο diy clone Audio Note Ιαπωνιας,ο φιλος μου πρωτος ειπε οτι ο δικος μου παιζει καλυτερα με διαφορα.Τωρα σκεφτεται πως θα κανει το cd να παιζει κατευθειαν με το ποτενσιομετρο και μονο το πικαπ να περναει απο line stage.

Reaction score
3.628
Στη θέση σου θα δανειζόμουν ένα προενισχυτή και θα μετρούσα πάλι. Μου φαίνεται πολύ σύμπτωση για να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι οι δόκτωρες βρίσκουν λίγο παράξενη τη συμπεριφορά των υψηλων συχνοτήτων τη στιγμή που το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να προκύψει με ένα παθητικό ρυθμιστικό έντασης είναι ο επηρεασμός των υψηλών.
ΜΠΟΡΕΙ να προκυψει υπο προυποθεσεις που σε εμενα δεν ισχυουν.

Δηλαδη πολυ μακρια καλωδια μετα απο αυτον,υψηλης χωρητικοτητας,λαθος αντισταση ποτενσιομετρου και υψηλη αντισταση εξοδου πηγης.

Και νομιζω μπερδευεσαι.Και τα ευσημα μου δινουν για την καμπυλη των μεσουψηλων και καμια αποτομη πτωση δε βλεπουμε κοντα στα 20k.

Reaction score
30.454
Τωρα σκεφτεται πως θα κανει το cd να παιζει κατευθειαν με το ποτενσιομετρο και μονο το πικαπ να περναει απο line stage.
Σώπα ρε ,ούτε αυτό χρειάζεται!
Πες του να κολλήσει το αυτί του πάνω από το platter και να ακούει την ακίδα που γρατζουνάει τον δίσκο...εκεί να δεις αμεσότητα ,διαύγεια και αληθοφάνεια! :tongue:

Reaction score
12.264
ΜΠΟΡΕΙ να προκυψει υπο προυποθεσεις που σε εμενα δεν ισχυουν.

Δηλαδη πολυ μακρια καλωδια μετα απο αυτον,υψηλης χωρητικοτητας,λαθος αντισταση ποτενσιομετρου και υψηλη αντισταση εξοδου πηγης.

Και νομιζω μπερδευεσαι.Και τα ευσημα μου δινουν για την καμπυλη των μεσουψηλων και καμια αποτομη πτωση δε βλεπουμε κοντα στα 20k.
ΟΚ. Το λέω επειδή κάνατε μια συζήτηση για το ferrofluid νωρίτερα. Πάσο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Αν θες περαιτερω εξηγησεις για την επιμονη μου,οριστε:

Σε ακουστικη αντιπαραβολη με φουλ γλομπατο diy clone Audio Note Ιαπωνιας,ο φιλος μου πρωτος ειπε οτι ο δικος μου παιζει καλυτερα με διαφορα.Τωρα σκεφτεται πως θα κανει το cd να παιζει κατευθειαν με το ποτενσιομετρο και μονο το πικαπ να περναει απο line stage.
Βρε άσε τους γλομπάτους.!
Μιλάμε για σοβαρά μηχανήματα. Βάλε κανά accuphase c280L c290L και θα δείς τι σημαίνει διαφάνεια.
Οι γλομπάτοι κάνουν μόνο για pull moore.

Reaction score
3.628
Βρε άσε τους γλπμπάτους.!
Μιλάμε για σοβαρά μηχανήματα. Βάλε κανά accuphase c280L c290L και θα δείς τι σημαίνει διαφάνεια.
Οι γλομπάτοι κάνουν μόνο για pull moore.
Φερε να ακουσουμε!Ανοιχτος σε προκλησεις!

Μονο ετσι θα με πεισεις οτι ενα σωρο ενεργα εξαρτηματα ακουγονται καλυτερα απο μια αντισταση...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74