JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Ο Κώστας έχει την επιπλέον εκτίμησή μου απο τη στιγμή που έκατσε να αναλύσει τη δική μου πρώτη μέτρηση, ενώ είχα κάνει σαφές ότι ήταν αλλού γι'αλλού, πρακτικά δοκίμαζα πως σφυρίζει το ιου ιου.
Ο Ντίμι, όντως έχει αυτό το ρόλο που είπες. Είναι και λίγο πότε στο καρφί και πότε στο πέταλο. Τη μια γκαζώνει, την άλλη, όταν παραγκαζώνει ο Κώστας, μαλακώνει. Δεν θυμάμαι να τους εχω δει γκαζωμένους και τους δύο. Κάτι μου λέει ότι αυτοί οι δύο παιζουν το "good cop, bad cop", με τη καλή έννοια πάντα.
Για τον Μπούτχια, παρατηρώ ότι έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί πιο χαλαρό συντακτικό για να μη τον χάνουμε ή ιδέα μου είναι; Εκτώς αν μετά απο τόσα μηνύματα του , έχω επιτύχει ικανό upgrade στο λογισμικό μου που ασχολείται με τη κατανόηση αυτών που διαβάζω. Οι διασκευές του, απείρου κάλλους, δεν το συζητώ.
Εσκεμμένα δεν αναφέρομαι στις γνώσεις κανενός εκ των τριών.
Μην τα πετάς έτσι αυτά και κάνουν κανά reset και οι τρείς τους .
Ο μεν Κώστας θα τα χώνει πλέον μόνιμα χωρίς λόγο και αιτία , ο δε dimi , θα τον σιγοντάρει στο φουλ γκάζι , θα είναι και οι δύο bad cops , και ο αγαπητός bhoutiaς θα γυρίσει στο παλιό γνώριμο συντακτικό του που θα χρειάζεσαι φιλόλογο για να βγάλεις άκρη από τα γραφόμενά του.
Α ! να σε δω μετά.