Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.786
Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν
Ώστε έτσι τα κορίτσια στο Αφγανιστάν ε;
Ώστε έτσι τα κορίτσια στο Αφγανιστάν ε;
:cool_4:Το θέμα ξέφυγε από το πρώτο ποστ.
'Ακουσε να σου πώ κάτι γιατί έχεις πάρει φόρα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται νομίζω. Το αν εγώ ανέβασα κάποια φωτο μου κάπου είναι δικό μου δικαίωμα. Δεν νομίζω να την ανέβασα κάπου που με προσβάλει. Δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί ασχολήθηκες μαζί μου και γιατί σε ενδιαφέρει η φωτό μου.Αν η φωτο ηταν σε μερος που χρειαζοταν καποιο εστω password η υπηρχε μια προστασια τοτε οκ θα συμφωνουσα μαζι σου. Τωρα ομως που ειναι σε κοινη θεα δεν νομιζω πως μπορεις να με διαταξεις να κανω κατι. Οπως ειπα δεν φταιω εγω που υπαρχουν φωτος της σε κοινη θεα. Να τις αφαιρεσει αν νομιζει πως τις κανουν κακο.
Ποτε εκανα προσωπικο χαρακτηρισμο δαναε ???? Το ξανθια γραμματεα ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ.
Δεν μπορω τα αδικα BAN marvin. ΑΝ ειχα βρισει η θιξει καποιον δεν θα εμπαινα με αλλο account.
χε χε χε...Λάμπρο πρέπει να προσέχουμε λίγο..
Θυμάσαι εκείνες τις γυμνές φωτογραφίες που είχαμε βγάλει εσύ και εγώ μαζί και ο Ολύμπιος στην Κάρπαθο δίπλα στα ενοικιαζόμενα μοτοσακό ?
Τρέμω στην ιδέα.....
Λόγω ανάρμοστης και προκλητικής συμπεριφοράς προς τα μέλη, απαγορεύεται η πρόσβαση στο μέλος HV για 3 μέρες.
...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Μιχάλη!Το θέμα ξέφυγε από το πρώτο ποστ.
Μου θυμίζει λίγο την ταινία "Ξέρω τι έκανες πέρσυ το καλοκαίρι"Ωχ...αυτός ο !^%@^#!%$@$% που έγραφε και στο myphone? Έτσι εξηγούνται όλα...Από τη συμπεριφορά σου εδώ μέσα ειδικά σε κοπέλες του site και όλο αυτό με τις φωτογραφιές άλλων που πετώντας τα καρφιά σου για να τους ανησυχήσεις μου ακούγεται άρρωστο...Sorry αλλά αυτό που διαπιστώνω είναι ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα...
Εκεινες που σας ειχαν ξεφουσκωσει ντε και καλα τα λαστιχα και κραταγατε ολοι...τρομπες ? Ναι τις εκανα video και το εχω βαλει στο youtube...:cool_11: :cool_11:...Λάμπρο πρέπει να προσέχουμε λίγο..
Θυμάσαι εκείνες τις γυμνές φωτογραφίες που είχαμε βγάλει εσύ και εγώ μαζί και ο Ολύμπιος στην Κάρπαθο δίπλα στα ενοικιαζόμενα μοτοσακό ?
Τρέμω στην ιδέα.....
:cool_11::cool_11::cool_11:
XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXΛάμπρο πρέπει να προσέχουμε λίγο..
Τρέμω στην ιδέα.....
Πρόσεχε Μιχάλη... θα βγουν και δικές μας φωτό... την ώρα που τσακίζουμε ψητό γουρουνόπουλο καραμελωμένο με Θυμαρίσιο μέλι, extra θυμάρι και όξος βαλσαμικόν (αρχαία συνταγή... συνιστάται).Το θέμα ξέφυγε από το πρώτο ποστ.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Μιχάλη!
Αναρωτιέμαι όμως γιατί άραγε???
(ρητορική βέβαια είναι η ερώτηση)
Ποιός ή ποιοί προκάλεσαν όλη αυτή την εικόνα που δείχνει το site?
Και τί θα έπρεπε ή πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς γι' αυτό???
Δυστυχώς γινόμαστε αψευδείς μάρτυρες άσχημων εικόνων και καταστάσεων!!!
Και προβληματίζομαι.....
:sad:Το θέμα ξέφυγε από το πρώτο ποστ.
Η φρίκη του να είσαι αγόρι στο "ελέυθερο" ελληνικό web :cool_11:Ώστε έτσι τα κορίτσια στο Αφγανιστάν ε;
Τί χαλιέσαι ρε 'σύ?...............Μελέτηηηηηηηηηηηηη..........ώρα για banιο.....:cool_11::cool_11:Μη χαρει κανενας αλλος .
Μοναχοφαη .
Φρικη να εισαι κοριτσι στο Διχωσοριαθεματισταν...... :happy_8:Η φρίκη του να είσαι αγόρι στο "ελέυθερο" ελληνικό web :cool_11:
Δεν υπάρχει κράτος... )(Φρικη να εισαι κοριτσι στο Διχωσοριαθεματισταν...... :happy_8:
:respect:Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε Μιχάλη!
Αναρωτιέμαι όμως γιατί άραγε???
(ρητορική βέβαια είναι η ερώτηση)
Ποιός ή ποιοί προκάλεσαν όλη αυτή την εικόνα που δείχνει το site?
Και τί θα έπρεπε ή πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς γι' αυτό???
Δυστυχώς γινόμαστε αψευδείς μάρτυρες άσχημων εικόνων και καταστάσεων!!!
Και προβληματίζομαι.....