Αφγανιστάν - Off topic

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

HV ή HellasVagabond, εχεις αναρωτηθει ποτε για ποιο λογο εχεις φαει ban απο τα μισα ελληνικα φορα? Δεν μπορει απλα να διαφωνουν ολοι μαζι σου και ολοι να γινονται κακοι...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Μου θυμίζει λίγο την ταινία "Ξέρω τι έκανες πέρσυ το καλοκαίρι"
Είναι το HV Remake "Ξέρω τι έκανες πάνω στην Africa Twin" :happy_9: ...πέρα όμως από την πλάκα είναι ανησυχητικό για κάποιον τέτοιου είδους συμπεριφορές... Ειρήνη αυτό το συμβάν είναι άλλος ένας λόγος να σκεφτόμαστε πολύ πριν το Upload μιας φωτογραφίας και μιλάω γενικά όχι για την συγκεκριμένη φωτό που αναφέρθηκε.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Δεν έχεις άδικο. Ειδικά μετά το σημερινό...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Το θέμα του thread και του AVSite δεν είναι ο HV. Παρακαλώ να τελειώσουμε εδώ.

...

Reaction score
0

συγνώμη Ειρήνη μου που ερωτώ... τόσο φοβερή είναι αυτή η φωτό πια; Και πρέπει να "μασάμε" σε οιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά; Να φοβόμαστε τον ίσκιο μας;
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!:mad_2:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Το ξευτυλισε τελειως....τι να πω...ειπαμε πλακα πλακα σε μερικα θεματα...και επι προσωπικου πολλες φορες αλλα ......
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ .
ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ .

.....
Ποιός ή ποιοί προκάλεσαν όλη αυτή την εικόνα που δείχνει το site?
Και τί θα έπρεπε ή πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ εμείς γι' αυτό???

Δυστυχώς γινόμαστε αψευδείς μάρτυρες άσχημων εικόνων και καταστάσεων!!!
Και προβληματίζομαι.....
+1:cool_4:

Χωρις να κρινω το δικιο η το αδικο του BAN
-ειναι πλεονασμος -
απο την στιγμη που πλεον δεν βρσκεται μαζι μας για να ανταπαντησει
τα παραπανω σχολια ειναι και περιττα και εκθετουν τον καθενα μας .

Ασε που ειναι ζεστος ακομα και δεν κανει.
Μη γινουν τα ιδια με τον Μακαριστο και το HDDVD :happy_9:

Επισης απαγορευονται οι AFRICA TWIN απο την ΔΟΘ.
Πιανουν χωρο και καινε και λαδια.
Το ιδιο και τα [SIZE=-1]KAWASAKI ZZ-R 1400.

[/SIZE] ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .

Reaction score
0

συγνώμη Ειρήνη μου που ερωτώ... τόσο φοβερή είναι αυτή η φωτό πια; Και πρέπει να "μασάμε" σε οιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά; Να φοβόμαστε τον ίσκιο μας;
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!:mad_2:
Νομίζω πως είναι γενικότερο το πρόβλημα. Ειδικά σε σελίδες τύπου Myspace, Facebook, Flickr κλπ. πολλοί ανεβάζουν πράγματα που προσωπικά ούτε θα μου πέρναγε από το μυαλό να βγάλω στο internet. Ακόμα και αν δεν είναι παρεξηγήσιμα ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τα δει, τί ηλίθια συμπεράσματα θα βγάλει και που θα τα χρησιμοποιήσει.

Reaction score
1.213

Ελα αντε που αναρωτιεσαι....

Οριστε... τι πιστευετε οτι φταιει για αυτη την κατασταση στο Αφγανισταν και σε αλλες παρομοιες περιοχες ? Ειναι οι θρησκεια τους που λειτουργει σαν ανασταλτικος παραγοντας ως προς την δημιουργια μιας κοινωνιας οπου να εμπεριεχει και τον σεβασμο στη γυναικα ? Ειναι η φτωχεια η δικαιολογια ? Ειναι αλλοι παραγοντες ?
Και πως θα μπορουσε να αλλαξει κατι τετοιο ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Μη γινουν τα ιδια με τον Μακαριστο και το HDDVD :happy_9:
Τί είχε γίνει τότε? :happy_9:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Νομίζω πως είναι γενικότερο το πρόβλημα. Ειδικά σε σελίδες τύπου Myspace, Facebook, Flickr κλπ. πολλοί ανεβάζουν πράγματα που προσωπικά ούτε θα μου πέρναγε από το μυαλό να βγάλω στο internet. Ακόμα και αν δεν είναι παρεξηγήσιμα ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τα δει, τί ηλίθια συμπεράσματα θα βγάλει και που θα τα χρησιμοποιήσει.
το αστείο είναι ότι εγώ δεν έχω ανεβάσει φωτό μου σε κανένα απο αυτά τα sites που αναφέρθηκες

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

το αστείο είναι ότι εγώ δεν έχω ανεβάσει φωτό μου σε κανένα απο αυτά τα sites που αναφέρθηκες
Εννοείται ότι δεν μιλούσα επί προσωπικού.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

καλέ το ξέρω, απλά το ανέφερα επειδή το έθιξες

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Είναι το HV Remake "Ξέρω τι έκανες πάνω στην Africa Twin" :happy_9: ...πέρα όμως από την πλάκα είναι ανησυχητικό για κάποιον τέτοιου είδους συμπεριφορές... Ειρήνη αυτό το συμβάν είναι άλλος ένας λόγος να σκεφτόμαστε πολύ πριν το Upload μιας φωτογραφίας και μιλάω γενικά όχι για την συγκεκριμένη φωτό που αναφέρθηκε.

Παιδια καθε τι που ανεβαζετε ειναι εκτεθειμενο στις προθεσεις οποιουδηποτε.Ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος....μπορει οπιοσδηποτε που γουσταρει να ανεβασει μονταρισμενη η οχι μια φωτογραφια οπουδηποτε..οποιον τον ανησυχει αυτο ας μη βαζει φωτογραφιες.

Εγω αν και δεν εχω βαλει φωτογραφια δεν θα ειχα κανενα προβλημα ...δεν πανε να γ@ ....αλλωστε πια ο αλλος σε τραβαει με την καμερα του κινητου και δεν καταλαβαινεις τιποτα....

Σας προβληματισα εεεεε ??? :cool_11: :cool_11:

Σιγα μην φοβομαστε να κυκλοφορησουμε και την μουρη μας για τον οποιοδηποτε.....ρε ουυυυυυυυυυυυ

GTX

Reaction score
39

Ώπα λίγο γιατί μπερδεύτικα.

Αυτά τα "το thread ξέφυγε από το πρώτο post" μπορείτε να μου τα εξηγήσετε λίγο??? Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ φταίει η Ειρήνη δηλαδή??

Πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά??? Φταίει η Ειρήνη δηλαδή που απάντησε στις προκλήσεις του HV στο άλλο thread??? (εκτός κι αν δεν έχετε δει τα σχετικά threads)

Μη τρελαθούμε κιόλας!!!

Ο μόνος που φταίει είναι η ανοχή που έχουμε δείξει σε ένα άτομο που έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι έπρεπε να έχει απομακρυνθεί πολύ καιρό πρίν.

Reaction score
1.213

τι δεν κατάλαβες????????????????

Δεν καταλαβα βρε...:happy_9:....παρακαλω ζητω...αποσαφηνισεις , διευκρινησεις, επεξηγησεις ,....απο οποιοδηποτε κυριο θελει να της δωσει..
:cool_11:

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Αυτά τα "το thread ξέφυγε από το πρώτο post" μπορείτε να μου τα εξηγήσετε λίγο??? Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ φταίει η Ειρήνη δηλαδή??

Πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά??? Φταίει η Ειρήνη δηλαδή που απάντησε στις προκλήσεις του HV στο άλλο thread??? (εκτός κι αν δεν έχετε δει τα σχετικά threads)

Μη τρελαθούμε κιόλας!!!

Ο μόνος που φταίει είναι η ανοχή που έχουμε δείξει σε ένα άτομο που έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι έπρεπε να έχει απομακρυνθεί πολύ καιρό πρίν.
Φυσικά και φταίω και εγώ. Ασχέτως με το τι είναι ο συγκεκριμένος. Εφόσον ασχολήθηκα με το άτομο αυτό που ξέρω και εγώ λίγο πολύ τι είναι, φταίω. Δεν φταίω ποτέ μόνο ο ένας. Και οι δύο μεριές έχουμε μερίδιο ευθύνης. Απλά ο ένας έχει το μεγαλύτερο.

Reaction score
0

Ελα αντε που αναρωτιεσαι....

Οριστε... τι πιστευετε οτι φταιει για αυτη την κατασταση στο Αφγανισταν και σε αλλες παρομοιες περιοχες ? Ειναι οι θρησκεια τους που λειτουργει σαν ανασταλτικος παραγοντας ως προς την δημιουργια μιας κοινωνιας οπου να εμπεριεχει και τον σεβασμο στη γυναικα ? Ειναι η φτωχεια η δικαιολογια ? Ειναι αλλοι παραγοντες ?
Και πως θα μπορουσε να αλλαξει κατι τετοιο ?
Αν θές να μάθεις αναρωτιέμαι γενικότερα........γιατί <πρέπει> να ξεφεύγουν τόσο πολύ τα θέματα ώστε να καταλήγουν σε προσωπική διαμάχη?......είτε αυτά βρίσκονται στις τεχνολογικές κατηγορίες είτε στην ΔΟΘ......κι εδώ επανέρχομαι στο post του Στέφανου......που εσύ απάντησες με ένα "ΩΧ".....ένα χρόνο πριν το AVSite δεν ήταν έτσι.

Υ.Γ.

Με την τροπή που έχει πάρει το θέμα αν πώ την άποψή μου πάνω στο αρχικό post της Γιώτας υπάρχει περίπτωση να θεωρηθώ εκτός θέματος.....:crazy_1:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786
Απάντηση: Re: Η φρίκη να είσαι κορίτσι στο «ελεύθερο» Αφγανιστάν

Όχι δεν φταίει η Ειρήνη.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.263
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale