- Reaction score
- 15.469
Να 'σαι καλα.Το 'ψαξα κιολας να μη με λετε τεμπελη.Ναι.Υπολογισμός RT ανά ζώνη τριτοκτάβας.
Θελει ομως πανεπιστημιο κι εμενα η μονη μου επαφη με το πανεπιστημιο ητανε απου πηγαινα στη λεσχη κι ετρωγα τσαμπα.

Να 'σαι καλα.Το 'ψαξα κιολας να μη με λετε τεμπελη.Ναι.Υπολογισμός RT ανά ζώνη τριτοκτάβας.
Η μουσική είναι το ζητούμενο κ η σωστή αναπαραγωγή.Είναι ν'απορεί κανείς,προτεραιότητα του περίφημου ΄΄χόμπι΄΄ αποτελεί η απρόσκοπτη ακρόαση μουσικών έργων,ή...συσκευών;![]()
Τους πίνακες ζωγραφικής (αυτούς τους αφηρημένους) θα ήθελες να τους βλεπεις μεσα απο θολά, ή απο χρωματισμένα γυαλιά;Η μουσική είναι το ζητούμενο κ η σωστή αναπαραγωγή.
Οι συσκευές βοηθούν.Ένας καθαρός χώρος επίσης.
Δε ξέρω αν το εξής παράδειγμα θα βοηθήσει.
Αγαπώ στους πίνακες ζωγραφικής την πιο "μπερδεμένη τεχνική" ,από την" φωτογραφική" απόδοση σε θεματολογία.
Δεν μπορώ όμως σαν αγοραστής να μπω σε γκαλερί,να απαιτήσω να υπάρχει μόνο ότι μ' αρέσει κ να φύγουν τα άλλα ως άσχημα κ κακά.
Ότι σηκώνει όρεξη κ τσέπη του καθενός.
Κ δεν έγινα κ ποτέ θύμα εμπόρων .
- μέσα από θολή και χρωματισμένη συνείδησηΤους πίνακες ζωγραφικής (αυτούς τους αφηρημένους) θα ήθελες να τους βλεπεις μεσα απο θολά, ή απο χρωματισμένα γυαλιά;
Καταλαβαίνω απόλυτα τις θέσεις-απόψεις.Τους πίνακες ζωγραφικής (αυτούς τους αφηρημένους) θα ήθελες να τους βλεπεις μεσα απο θολά, ή απο χρωματισμένα γυαλιά;
Ωραιο παιχνιδι...ειχε και 10 cdακια!!!..γραφικα phantasmagoria!! (Pc game 90s..)..εποχες!!))))))))
Και πολύ σωστά σου απάντησε:Αυτο μπορουμε να το βρουμε για δεδομενο χωρο και
Κι απογοητεύτηκες στα γρήγορα:Ναι.Υπολογισμός RT ανά ζώνη τριτοκτάβας.
Εντάξει, καταλαβαίνουμε όλοι πως πρόκειται για ένα τεχνικό αντικείμενο, και η κατανόηση ακόμα και βασικών εννοιών, απαιτεί κάποιο θεωρητικό υπόβαθρο και αναμφισβήτητα αρκετή μελέτη του θέματος, δηλαδή διάβασμα. Ξέρω, δεν είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά το ίδιο συμβαίνει με κάθε επιστήμη, και γιατρός για να γίνεις, θέλει διάβασμα, δεν έρχεται με απλοϊκές συζητήσεις μεταξύ ανίδεων.Να 'σαι καλα.Το 'ψαξα κιολας να μη με λετε τεμπελη.
Θελει ομως πανεπιστημιο κι εμενα η μονη μου επαφη με το πανεπιστημιο ητανε απου πηγαινα στη λεσχη κι ετρωγα τσαμπ
Αυτό πρέπει να γίνει κορνίζα.Είναι ν'απορεί κανείς,προτεραιότητα του περίφημου ΄΄χόμπι΄΄ αποτελεί η απρόσκοπτη ακρόαση μουσικών έργων,ή...συσκευών;![]()
Αν το μπιενταμπλεγιου "ξυρίζει" με σκορ 3/10, όπου 10/10 το ανυπόφορο ξύρισμα και 0/10 το καθόλου ξύρισμα, τότε το focus 200xd είναι με λόγκο κολλημένο στο 0/10, πράγμα που είναι εμφανές από τα σχεδιαγράμματα μετρήσεων των δύο αυτών προϊόντων.Αν είναι πιο πριμαριστά από τα cm6 που άκουσα νομίζω δε θα μου αρέσουν. Περιμένω απάντηση από αντιπροσωπεία να μου πει αν τα έχει και αν μπορώ να τα ακούσω.
Τα ρυθμιστικά τονικότητας είναι οι επιλογές που έχει στην πίσω μεριά του ηχείου αν θα είναι corner κτλ?Αν το μπιενταμπλεγιου "ξυρίζει" με σκορ 3/10, όπου 10/10 το ανυπόφορο ξύρισμα και 0/10 το καθόλου ξύρισμα, τότε το focus 200xd είναι με λόγκο κολλημένο στο 0/10, πράγμα που είναι εμφανές από τα σχεδιαγράμματα μετρήσεων των δύο αυτών προϊόντων.
Ταυτόχρονα, το μπιενταμπλεγιου δε διαθέτει ρυθμιστικά τονικότητας, ώστε να φέρεις πχ τα πρίμα εκεί που αρέσουν στο χώρο σου (αυτό θα αρέσει και σε σένα), ενώ αντιθέτως το focus 200xd διαθέτει ρυθμιστικά τονικότητας πλέον εξελιγμένα, τα οποία αποτελούν ένα τεράστιο ατού ώστε να προσαρμοστεί όσο γίνεται το ηχείο στις επιταγές του χώρου σου, το οποίο βεβαίως είναι απαραίτητο.
Αυτό σημαίνει ότι το μπιενταμπλεγιου θα προσθέτει ξύρισμα 3/10 σε κάθε ηχογράφηση, ανεξαιρέτως. Αυτή η ηχογράφηση που δεν έχει καθόλου, θα ακούγεται 3/10.
Επίσης σημαίνει ότι το focus 200xd θα ξυρίζει μόνο στις ηχογραφήσεις που έχουν ενσωματώσει στην εγγραφή τους ξύρισμα, και θα ξυρίζει τόσο όσο ακριβώς έχει η κάθε ηχογράφηση, λίγο ή πολύ, όσο έχει.
Υπάρχουν επιλογές που κατασκευαστικά κόβουν ξύρισμα, στρογγυλεύουν κάθε ηχογράφηση. Αυτές θα βγάζουν πχ μία ηχογράφηση 4/10 να ακούγεται 0/10. Δυστυχώς, τις ηχογραφήσεις από 0/10 έως 4/10 θα τις κάνουν βούτυρο, χωρίς τσαγανό, ολίγον τι νιανιά. Δε τις προτείνω, εισάγουν επιτηδευμένες τονικές αλλοιώσεις.![]()
Προσωπικά μιλώντας, ότι μηχάνημα αγοράζω, το κάνω χωρίς δοκιμή.το ερώτημα είναι τα σκας όλα τα λεφτά σου για κάτι που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανα;
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚ. ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ????????Προσωπικά μιλώντας, ότι μηχάνημα αγοράζω, το κάνω χωρίς δοκιμή.
Πχ
Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα
Ηλεκτρική ξυριστική μηχανή
Μίξερ
Αντλία νερού για το φίλτρο του ενυδρείου
Ψυγείο και καταψύκτη
Ερκοντίσιον
Ενεργειακό τζάκι
DAC
Ενισχυτές
Ηχεία
Λάμπες λεντ για τον απορροφητήρα
Media player
Κινητό τηλέφωνο
Φούρνο μικροκυμάτων
Καφετέρια εσπρέσσο
Τάμπλετ για τα παιδιά
Λαμπάκια στολισμού μπαλκονιών
Στεγνωτηριου ρούχων
Υπερηχοτομογράφου για το ιατρείο
Οστεοπυκνόμετρου ομοίως
UPS
Καλωδίων ρεύματος, πολυμπριζων και ταφ Σούκο
Μηχανισμού ανύψωσης παραθύρου σοφίτας
Σκληρού δίσκου για το πισί
Φακού φωτογραφικής μηχανής
Μπαταρίας για το ατμιστήρι
Κλπ
Απαράβατος κανόνας είναι να μην τα καταθέτεις ποτέ ΄΄όλα΄΄ χωρίς ν'αφήνεις καβάντζες.......
Και επειδή έχω ψηθεί για τα focus το ερώτημα είναι τα σκας όλα τα λεφτά σου για κάτι που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανα;
Good luck κ καλές εορτές!τα focus το ερώτημα είναι τα σκας όλα τα λεφτά σου για κάτι που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανα
Πληροφοριακά και επειδή το έχω βιώσει προσωπικά, δεν υπάρxει ωραιότερο συναίσθημα για κάποιον που του αρέσει το "χόμπυ" μας, να μπορεί να βελτιώνει σταδιακά και σημαντικά την απόδοση του χώρου του, χωρίς να δαπανά ούτε 1€ σε μηχανήματα, αλλά μόνος του, με το διάβασμά του και τις κατασκευές του και με λίγα χρήματα για υλικά.....καμία σχέση με τις αλλαγές μηχανημάτων, που όσο και να γουστάρεις, ο ενθουσιασμός εξανεμίζεται σε λίγες ώρες, καθώς δεν έχεις καταβάλει την παραμικρή προσπάθεια...Αν έκανα αγορές αλλά κ φτιάξιμο χώρου έτοιμα, θα είχα μικρότερη χαρά για αποτέλεσμα.
Αξιέπαινο αυτό που είδα σε photos.Πληροφοριακά και επειδή το έχω βιώσει προσωπικά, δεν υπάρxει ωραιότερο συναίσθημα για κάποιον που του αρέσει το "χόμπυ" μας, να μπορεί να βελτιώνει σταδιακά και σημαντικά την απόδοση του χώρου του, χωρίς να δαπανά ούτε 1€ σε μηχανήματα, αλλά μόνος του, με το διάβασμά του και τις κατασκευές του και με λίγα χρήματα για υλικά.....καμία σχέση με τις αλλαγές μηχανημάτων, που όσο και να γουστάρεις, ο ενθουσιασμός εξανεμίζεται σε λίγες ώρες, καθώς δεν έχεις καταβάλει την παραμικρή προσπάθεια...
Κοίτα τι χρήσιμα πράγματα φτιάχνεις με λίγο διάβασμα και λίγη δουλίτσα...και με ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τώρα, αν δεν μπορείς να τα εντάξεις στον χώρο σου, δεκτό και απόλυτα κατανοητό, ούτε εγώ μπορώ πλέον... άλλα άλλο αυτό, όπου αν ξέρεις, το αποδέχεσαι και δεν ψάχνεσαι να διορθώσεις τα του χώρου με αλλαγές μηχανημάτων, και άλλο να αλλάζεις συνεχώς μηχανήματα για προβλήματα που δημιουργεί κυρίως ο χώρος, επειδή δεν ξέρεις και επειδή νομίζεις ότι αυτό σημαίνει το χόμπυ μας.
...θα το έβαζα αν μπορούσα... και στον καμπινέ!![]()