- Reaction score
- 10.831
Κλήση για υπερβολική ταχύτητα.Αν δεν έκανα λάθος βιασύνης η ταχύτητα είναι 240 χλμ/ώρα.
Τι κερδίζω;
Κλήση για υπερβολική ταχύτητα.Αν δεν έκανα λάθος βιασύνης η ταχύτητα είναι 240 χλμ/ώρα.
Τι κερδίζω;
Μπακαλίστικα και από μνήμης, πρέπει να πας με 200. Ούτως ή άλλως, κλήση θα φας. Πήγαινε με 300 να το 'υχαριστηθείς...Αν δεν έκανα λάθος βιασύνης η ταχύτητα είναι 240 χλμ/ώρα.
Τι κερδίζω;
Βόλτα με τον ΖιζικΑν δεν έκανα λάθος βιασύνης η ταχύτητα είναι 240 χλμ/ώρα.
Τι κερδίζω;
Τα 100 χλμ τα διανύεις σε 50' εάν πηγαίνεις με 120χλμ/Ω.Ενας οδηγός θέλει να καλύψει 100 χλμ με μέσο ορο ταχυτητας 120 χλμ/ ω.
Τα πρώτα 50 χλμ - τα μισά - οδηγούσε με 80χλμ/ω.
Με ποια ταχύτητα την ώρα θα πρέπει να διανύσει τα υπόλοιπα 50 χλμ για να φτάσει στο τέλος να έχει μέσο ορο για τα 100 χλμ, 120 χλμ/ ω?
Α πήρε ηλεκτρικό; Δεν το ήξερα, καλορίζικο!50χλμ/12,5'= μια βόλτα με τον Μάρκου που πάει σταθερά με 240. Ο ζιζικ πλέον δε τρέχει τόσο.
Κόφτη στα τόσα σε BMW πρώτη φορά ακούω!
Καλά, ναι. Για τα 250 το ξέρω. Για τις υβριδικές δεν ήξερα.Όλες οι BMW έχουν κόφτη στα 250 (στις Μ πληρώνεις για να ανέβει παραπάνω) αλλά οι ηλεκτρικές και υβριδικές έχουν συνήθως αρκετά πιό κάτω.
Το θαυμασμό για την ταχύτητα σκέψης κι ένα φιλάκι.Αν δεν έκανα λάθος βιασύνης η ταχύτητα είναι 240 χλμ/ώρα.
Τι κερδίζω;
Η δυνατότητα υπάρχει.Που θέλεις όμως ,σε ποια ελληνική αουτομπαν να δοκιμάσεις τον κόφτη του ταχο - ταχυμέτρου?Ακόμα και η i4 M50 που χρησιμοποιώ συχνά έχει στα 225(+3)... Τρόμπες.
Απλό είναι ουσιαστικά αν υπάρχει η γνώση των μαθηματικών. Απλά πρέπει το ορισμένο ολοκλήρωμα από 0 έως 100 km να ισούται με 120 km/h. Στην πραγματικότητα, το εμβαδόν κάτω από την καμπύλη απομάκρυσνης (απόστασης)-χρόνου. Το πρόβλημα μας δίνει ως δεδομένο το ένα κομμάτι του εμβαδού, από 0 έως 50 km. Οπότε εμείς πρέπει να υπολογίσουμε το άλλο κομμάτι. Εύκολο.Σ αυτό το πρ9βλημα υπάρχει ένα τυπικό λάθος στη σκεψη ή στη διατύπωση του.
Μαθηματικοι και φυσικοί ενοχλήθηκαν ….
Μπράβο! Εύγε! Συγχαρητήρια. Έτσι πρέπει, αφού δεν έχετε όριο εκεί. Εγώ έχω κάνει από την πόρτα φίλης μου μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου 59 λεπτά, για απόσταση 120 χιλιομέτρων, τηρώντας αυστηρά τα όρια έξω από τη Stuttgart και μέσα στο χωριό μου. Στο χωρίς όριο πήγαινα με 200 στο cruise control. BMW πάντα.Εχω κάνει 100 χλμ σε μισή ώρα - αεροδρομιο - για να μην χάσω το αεροπλάνο στις 5.00 το πρωί.Με πόσα χλμ / την ώρα έτρεχα?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!