- Reaction score
- 138.282
Το άθροισμα πολλαπλών σαμπ, σε θέμα στάθμης είναι:
2-->+6
3-->+9
4-->+12 ντεσιμπέλ
Αν κάνω λάθος, διορθώστε.
2-->+6
3-->+9
4-->+12 ντεσιμπέλ
Αυτό ισχύει οταν τα subs είναι stacked (το ενα κοντά στο άλλο).Το άθροισμα πολλαπλών σαμπ, σε θέμα στάθμης είναι:
2-->+6
3-->+9
4-->+12 ντεσιμπέλ
Τοτε όμως υπολογίζονται ως ενα σαμπ για την ισοστάθμιση-βελτίωση ποιότητας απόκρισηςαν το ένα sub είναι πάνω στο άλλο τότε μπορούμε να έχουμε κέρδος 3db
Κατι μου λεει οτι κανεις λαθος αυτη τη φορα και ξερεις πως σε περιμενουμε ολοι στη γωνια ετσι;Το άθροισμα πολλαπλών σαμπ, σε θέμα στάθμης είναι:
2-->+6
3-->+9
4-->+12 ντεσιμπέλ
Μην ξεχνάς πως οι μετρήσεις CEA 2010 είναι στα δυο μέτρα σε χωράφι. Σε δωμάτιο, δίπλα σε τοίχο, και δυο pb13, θα έχουν πολύ μεγαλύτερο output στα δυο μέτρα.Ακόμη και το pb13 ή το pb4000 (sub των 2500€) δεν βγάζει πάνω από 120db στη θέση ακρόασης
Ή γενικώς τα ηχεία, ή γενικώς τα μεγάφωνα.Αυτό ισχύει οταν τα subs είναι stacked
Αυτό είναι στη θέση ακρόασης. Στη πράσινη γραμμή αρχίζει η συμπίεση.Μην ξεχνάς πως οι μετρήσεις CEA 2010 είναι στα δυο μέτρα σε χωράφι. Σε δωμάτιο, δίπλα σε τοίχο, και δυο pb13, θα έχουν πολύ μεγαλύτερο output στα δυο μέτρα.
όταν γίνει η τοποθέτηση του δεύτερου η πιθανή θέση απέχει από το πρώτο ~3μΟταν μιλάμε για υπολογισμό στάθμης σε πολλαπλά subs πρέπει να καθορίζουμε και την απόσταση, αλλιώς δεν βγαίνει άκρη
Αρνούμαι να ψάξω . Νομίζω 1.5m για subΠοια είναι η μάξιμουμ απόσταση για να θεωρείται stacked το βρήκαμε;
+3db λοιπόνόταν γίνει η τοποθέτηση του δεύτερου η πιθανή θέση απέχει από το πρώτο ~3μ
Σε μια συχνότητα μόνο δυστυχώς.Στη πράσινη γραμμή αρχίζει η συμπίεση.
οπότε max spl 121db η κίτρινη.
Μαξ χρήσιμο spl, μετά την ισοστάθμιση, στα 110.οπότε max spl 121db η κίτρινη.
έκοβα το κεφάλι μου ότι θα το πείς.Σε μια συχνότητα μόνο δυστυχώς.
Τι σε νοιάζει, αφου το LFE πάει ως 120Hz, την έχουμε την απάντηση, περίπου 1,5mΆρα για 20 και 80 χερτζ ποιες είναι;
Τα 4 σαμπ ειναι 11db , τα 2 είναι σωστά 6db τα 8 sub ειναι 15dbΤο άθροισμα πολλαπλών σαμπ, σε θέμα στάθμης είναι:
2-->+6
3-->+9
4-->+12 ντεσιμπέλ