ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Μηνύματα
4.041
Reaction score
1.720
Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Σακη το εν λογω μηχανημα ηταν το τελευταιο που εβγαλε πριν κλεισει η συκγεκριμενη εταιρεια! Ειναι αυτο που λεμε το τελευταιο τιναγμα της γατας!!!

Παντα εφτιαχνε μηχανακια με πολυ απλα σχεδια, κρινω απο τα λαμπατα που ειχε, και ειχαν εναν αρκετα αξιολογο ηχο. Βεβαια μεχρι εκει!! Η αληθεια ειναι πως γενικα οι Αγγλοι εχουν εμμονες!!
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Δυσκολευομαι να το πω μια και εγω ειμαι κατα κανονα Ιαπωνας μου αρεσουν τα 1302-3281 και η κλασσικη τοπολογια CFP -EFP συμμετρικη ψηλα πολωμενη ταξης ΑΒ

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε ρε γμτ ..
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
SERVICE NAD 214

Ουφ ...μαζεμενα επεσαν τα εγγλεζικα ...ο συγκεκριμενο μια και ειναι σχεδον best seller αξιζει μια δυο κουβεντες παραπανω .

Αρχικα ο 214 ειναι ενα μηχανημα μαλλον οχι εγγλεζικο ....φυσικα ειναι εγγλεζικης σχεδιασης αλλα φιαγμενο στην Κινα χωρις αυτο να εναι σοβαρο μειονεκτημα μια και το επιπεδο κατασκευης ειναι αρκετα ψηλο . Χρονολογικα ανηκει στην εποχη που η NAD επετρεψε στους ανθρωπους που ξερουν να της συμμαζεψουν τα μηχανηματα ...η αληθεια ειναι οτι το πετυχαν . Το αποτελεσμα ειναι τιμιο και σοβαρο ( και σε σχεση με ο κοστος που πληρωνει ο πελατης )

----------------------------------------------------------------------------

Πραγματα που δεν μου αρεσαν

---Αρχικα για ενα τετοιο μηχανημα 4 πυκνωτες 4700 στα 63 ειναι μαλλον λιγοι ( βεβαια ο κατασκευαστης το εχει προβλεψει παρεχωντας σταθεροποιημενη ξεχωριστα ταση στα πρωτα σταδια του ενισχυτη οποτε σε συνθηκες κλιπ κλιπαρει μονο η εξοδος και οχι η εισοδος ...αυτο στην πραξη μειωνει καπως τις αναγκες για μεγαλες χωρητικοτητες
*** αντικατασταθηκαν με 4χ10,000 NIPPON KMH 105

--- Γενικα οι υπολοιποι πυκνωτες στο μηχανημα ειναι μαλλον κακης ποιοτητας ...περα απο αυτους που τραβανε καποιο ζορι ( στα τροφοδοτικα των πρωτων σταδιων σε σχετικα ψηλες τασεις 67+67 βολτ ) το παραξενο ειναι οτι ο ενισχυτης αυτος ειχε μεσα τουλαχιστον 5 διαφορετικες μαρκες πυκνωτες .... πολυ περιεργο θα ελεγα ....

***Αντικατασταθηκαν με απλους μεν πυκνωτες αλλα ολοι σε μεγαλυτερη ταση για περισσοτερες ανοχες αλλα και καποιοι σε μεγαλυτερες χωρητικοτητες για καθαροτερο ρευμα .

--- στην εισοδο υπηρχε ενα κυκλωμα mute ως εναλλακτικη μεθοδο προστασιας και ετσι αποφευγει το ρελαι στην εξοδο το οποιο σε συννενοηση με τον πελατη αφαιρεθηκε απο την γραμμη του σηματος που προσπαθουμε να διατηρησουμε οσο γινεται καθαρη Το παραπανω μαλλον πρεπει να ειναι καταλοιπο της εγγλεζικης σχολης

*** Περα απο αυτα δεν ειδα κατι αλλο ...αυξησα ενα τσικ το ρευμα ηρεμιας παλι σε συννενοηση με τον πελατη και το μηχανημα ειναι ετοιμο ....

Να θυμησω ακομα μια φορα οτι αν καποιος συφφορουμιτης εχει αναγκη απο βοηθεια, σχηματικο η αλλη τεχνικη υποστιριξη ειμαι διαθεσιμος μαιλ πμ η τηλεφωνο ...

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος






 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Μια μικρη πρατηρηση που ξεχασα να κανω ειναι οτι μεχρι σημερα εχω επισκευασει περιπου 10 κομματια απο τους 214 πρωτης και δευτερης γενιας και οι περισσοτεροι ειχαν χαμηλοτερο ρευμα ηρεμιας απο αυτο που προβλεπει το service manual αλλα και αυτο που θα ηταν λογικο για αυτο τον ενισχυτη .

Πρακτικες τετοιου τυπου γενικα υποβαθμιζουν την κατασκευη και γινονται απο ανασφαλεια του τελικου κατασκευαστη.....

Θυμηθηκα οτι ο the one and only Nelson Pass καποτε σχεδιαζε και για την Adcom βεβαια αυτο που σχεδιασε ο ΝΡ σε σχεση με αυτο που κατασκευασε η Adcom ειχε καποιες ουσιαστικες διαφορες ..... αλλα τσπ ηταν λιγακι φθηνοτερο ... Λαθος απο μερους τους αλλα ετσι εχει η αγορα ...
__________________
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
υγεια αγαπη ευημερια καλη δυναμη και ενεργεια να ξεπερασουμε ολα μας τα προβληματα ..

Χρονια σας πολλα
Σακης Πετροπουλος
 


east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
SERVICE AKAI AM U55

Παραξενο μηχανημα απο τον Ιαπωνα κατασκευαστη οπου δοξα και τιμη στα ολοκληρωμενα STK λες και ολοι οι σχεδιαστες για εκεινη την εποχη επρεπε να υποταχτουν στις υποταγες της Sanyo που εφιαχνε αυτα τα ολοκληρωμενα ...

Ενα STK 3082 να οδηγαει ενα αλλο STK 2155 και ολα αυτα μαζι με ψυξη Φρεον πρωτοπωριακη ιδεα νομιζω της Luxman ....

ειναι σαν να εχεις καρμπυρατερ απο Lada ....κινητηρα απο Skoda αλλα ψυγειο απο Mercedes .

Το αποτελεσμα ειναι κατω του μετριου, τελειως consumer μηχανημα παρολα αυτα αξιοπρεπες και τιμιο τουλαχιστον μεσα στις προδιαγραφες του .Η Luxman που εκανε παρομοια πειραματα μαλλον ειχε καλυτερο τροπο και ισως σοφοτερη τοπολογια με μακραν καλυτερα αποτελσματα.

Ενα STK 2155 μια χουφτα ηλεκτρολυτικοι ενα ρελαι και ενα σοβαρο καθαρισμα και good to go ...ευχαριστο να το ξαναφερεις στη ζωη αλλα δεν μου τιναξε και τα αυτια .

enjoy pics






 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Τα Νακ της γνωστης σειρας ...γεματα προβληματα ... εξυπνα, τιμια σχεδιασμενα , ειναι αυτο που λενε , κρατανε πολλες απο τις σχεδιαστικες αρχες υψηλων προδιαγραφων , καλη δομηση, καλη τοπολογια, αψογης ποιοτητας ημιαγωγα ,δουλεμενα μαλιστα με τον πλεον σωστο τροπο οπου καλυπτουν επιδοσεις αλλα και διαχρονικοτητα .

Τονιζω το τελευταιο μια και η Hardman Kardon κρατει τα σκηπτρα σε οτι αφορα το ψησιμο ημιαγωγων που σημαινει οτι καθε διπολικο ημιαγωγο παιζει τα καλυτερα οταν δουλευει τσιτα απο πλευρας τασης ακομα και οταν αυτο σημαινει οτι το οριο ζωης τους θα πεσει . Η Νακ φροντισε να ειναι πιο ηπια μαζι τους και διατηρει μακραν καλυτερα ορια ασφαλειας .

Σε ενα τετοιο κορυφαιο μηχανημα που κραταει δεκαδες καλες εφαρμογες ηλεκτρονικων καποιος μαρκετιστας το εσκισε κλεινωντας καποια συμφωνια με την sohei η οποια εχει μαλλον δευετρης ποιοτητας πυκνωτες αποτελεσμα πανω απο 40 κομματια επρεπε να αλλαχτουν ωστε το μηχανημα να ερθει σε καποια λογικη κατασταση .

Σαφως οι καινουργιοι πυκνωτες εχουν μεγαλυτερο οριο ζωης ονομαστικα 8,000 ωρες ζωης αντι για 2,000 που ειχαν οι sohei μεγαλυετερες χωρητικοτητες ,θερμοκρασιες και ταση λειτουργιας .Ενα αλλο χωροταξικο προσθετο ειναι οτι οι σημερινοι πυκνωτες ειναι μακραν μικροτεροι σε μεγεθος οπου θα μειωθει κατα πολυ το φαινομενο του μικροφωνισμου οπου αυτο υπηρχε .

( θυμιζω οτι τα ""εξοτικα"" εξαρτηματα εχουν την ταση να ""τσιμπανε "" διαφορους ηλεκτρομαγνητικους θορυβους λογο μεγεθους .

Σιγουρη η Νακ για τις τοπικες σταθεροπιησεις την τοπολογια και την δομηση των επιμερους φιλτρων και τροφοδοτικων της δεν εκανε decoupling-bypass σχεδον πουθενα και η προσθηκη MKS στο κυριο τροφοδοτικο και multilayer ceramic smd τοπικα ανεβασε το ηδη ανοιχτο bandwidth στον ουρανο οπου με μια εμπεδηση >27ΚΩ στον τελικο το μηχανημα κελαδαει μεχρι τους 40 χιλιοκυκλους .

Μαγικη η καστουμια της Alps για την Νακ ενα μοναδικα γραμμικο και ακριβες ποτενσιομετρο το οποιο πλεον ολων των αλλων περιχει και μια ειδικη διαταξη ωστε οταν ο χρηστης τοπθετει το balance στην μεση το ποτενσιομετρο αυτο μπαινει σε πληρη παρακαμψη ωστε να μην ειναι καν στην διαδρομη του σηματος αν ο χρηστης δεν το χρειαζεται .

enjoy extended pics !!!






 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Μεσα απο αυτο το νημα αλλα και προφανως αλλα αρθρα πολλες φορες εχω δηλωσει ξεκαθαρα οτι δεν μου αρεσει η Εγγλεζικη σχολη και σαφως προτιμω τα Ιαπωνικα μηχανηματα .

Οι θρυλικοι 3020 και τα ξαδελαφακια τους εχουν συζητηθει πολυ και εχουν τους φιλους τους σε ολον τον κοσμο ...Ο 314 ειναι μια κινεζικη μετεξελιξη του 3020 απρολο οτι λοιπον δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους τα μηχανηματα ειμαι υποχρεωμενος να ανφερω ορισμενα απο τα θετικα τους .

**Ενσωματωση τεχνολογιας που πολυ σπανια βρισκουμε σε consumer μηχανηματα
**Τροφοδοτικο με πολλαπλασιαστες χωρητικοτητας
**Γενικα μεγαλες χωρητικοτητες παντου
**Τροφοδοτικο με πολλαπλασιαστη χωρητικοτητας και για τον προενισχυτη /phono stage
**Σταθεροποιημενο τροφοδοτικο στα πρωτα σταδια του τελικου
**Προενισχυτης phono ΜΜ/MC με φετ στην εισοδο

Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι δομημενα σε μια παλκετα εξαιρετικης πυκνοτητας δυσκολο και σχεδον απιθανο να υλοποιηθει σε συμβατικη πλακετα χωρις υλικα επιφανειακης στιρηξης Οποτε η υλοποιηση της πλακετας ειναι ενα ακομα μικρο τεχνολογικο θαυμα απο την NAD .

Το μονο μειονεκτημα που θα εβρισκα ειναι οτι τα υλικα του σε πυκνωτες ειναι ""επιλεκτικα"" κακης ποιοτητας οπου ο κατασκευσατης στα σοβαρα σημεια εχει βαλει καλης ποιοτητας πυκνωτες ενω σε ολα τα υπολοιπα δευτερης και βαλε ...

Απο πλευρας ρυθμισεων ολοι αυτοι οι ενισχυτες ειναι πολωμενοι ενα κλικ χαμηλοτερα απο τις προδιαγραφες του εργοστασιου προφανως για λογους ασφαλαειας

Απο πλευρας λειτουργιας το μονο μειον ειναι οτι με τοση πυκνοτητα στην κατασκευη ευκολα υπαρχουν θερμοκρασιες που οδηγουν γενικα το φτωχο κολλημα σε ψυχρες κολλησεις .


Αποκατασταθηκαν ολα τα παραπανω ""τσιμπηθηκαν"" και μερικες χωρητικοτητες σε σημαντικα σημεια και good to go ...

Οι εντυπωσεις απο την ακροαση του μηχανηματος θα ελεγα οτι ειναι μοναδικες και πραγματικα ο ηχος του εχει μια μοναδικη τονικοτητα που δυσκολα σημερα βρισκεις σε μηχανηματα παραγωγης . Ισως πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου για αυτα τα μηχανηματα και να τα δεχτω ως ενα προιον εκτος συναγωνισμου , ως στανταρ ενα πραγμα σαν την Ρετσινα που ως γνωστον δεν παει ποτε σε διαγωνισμους κρασιων μια και η γευση της εχει θεωρηθει ως δεδομενη ..

enjoy some pics (που τραβηχτηκαν χωρις ......ρετσινα )








 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Θρυλος αναμεσα σε αυτους που σκαλιζουν τα ψηφιακα η τα αναλογικα του και γενικα στο ξενο και ελληνικα φορουμ μονο καλα λογια εχεις να ακουσεις .


Το συγκεκριμενο ..μαμα απειραχτο με μια ψιλη βλαβη στο τροφοδοτικο αρκετη ομως για να ψησει τα μισα υβριδια απο την καθε εξοδο. Μια φρεσκαδα στους πυκνωτες , μερικα silmic , ενα spread decoupling απο εδω και εκει ( διακριτικα κατω απο την πλακετα ...μην ειμαστε και βανδαλοι ) μερικοι NIppon παραπανω ( δεν ειναι και εποχες για πολλα εξοδα ) ενα λαστιχακι και ενα καθαρισμα και το μηχανακι πεταει .

ΠΑρακολουθω το νημα για τις βελτιωσεις και τις μετατροπες του συγκεκριμενου μηχανηματος στο http://www.diyaudio.com/forums/digital-source/54009-marantz-cd63-cd67-mods-list.html το οποιο στηθηκε περιπου το 2005 και ειναι ενεργοι μεχρι και σημερα με πολλα και ουσιαστικα ποσταρισματα . Πραγματικα για να ασχοληθει τοσος κοσμος μαζι του και για τοσα χρονια θα πρεπει να ειναι απιθανο player .

Burn in για τα καινουργια εξαρτηματα περιπου 24 ωρες και το γλυκο μεστο αποτελεσμα ηρθε μια χαρα ...

Στα πολυ θετικα οτι ολο ειναι φιαγμενο με απλα διακριτα εξαρτηματα και ειναι και θα ειναι για πολλα χρονια ακομα επισκευασιμο .
Στα πολυ θετικα οτι η κεφαλη του υπαρχει σημερα και θα υπαρχει και στο μελλον σε πολυ λογικο κοστος για αυτο το πλαυερ (τυπου 60 ευρω )
Τελος των θετικων το εξαιρετικα στιβαρο σασσι ε σχεση με τα υπολοιπα μηχανηματα παραγωγης ιδιας τιμης και ποιοτητας της εποχης του .

Τα μονα αρνητικα ειναι οτι υπαρχουν δεκαδες κεφαλες μαιμου στην αγορα με κοστος τυπου 12 ευρω αλλα δεν δουλευει σωστα ποτε καμμια και οτι η μονη μετατροπη που θα εκανα αμμεσα πριν σκεφτω καποια αναβαθμιση αναλογικη ψηφιακη θα ηταν αναπομακρυνω τον μετασχηματιστη απο το σημειο που βρισκεται και να τον βαλω στην γωνια θωρακισμενο .

Ενα μηχανημα που θα προτεινα χωρις κανεναν ενδοιασμο για αγορα μεταχειρισμενου .

enjoy μαυρικες pics







 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
SERVICE HARDMAN KARDON HK 870

Οι περισσοτεροι απο εσας εχετε ηδη καταλαβει οτι με την δουλεια μου εχω λοξα , αγαπη και παθος και περα απο την καθεαυτου επισκευη θελω παντα να ξερω τα πως και τα γιατι και αν περναει απο το χερι μου να φροντισω να μην ξαναγινει το κακο .

Ακριβως απο κατω θα δει καποιος μερικους απο τους λογους που δικαιολογουν την λοξα την αγαπη και το παθος . το ξετυλιγμα της ιστοριας αλλα και το γελιο που μας δινει συχνα πυκνα αυτη η δουλεια .

Ο ενισχυτης ΗΚ870 κατα την αποψη μου κορυφαια σχεδιαση Ιαπωνικης Αμερικανικης σχολης που δεν λυπηθηκαν τα ακριβα υλικα και την πολυ ωραια σχεδιαση > καποιας ηλικας μηχανημα λογικο ειναι να εχει θεματακια

---οπου σε καποια φαση καηκε ενα απο τα 8 εξοδου
---Πρακτικα αδυνατον να βρεθει το καμμενο και ο ποιητης αποφασιζει στην θεση των ιαπωνικων να βαλει MJL1302-3281
---Ελα μου ντε που η στιριξη δεν ταιριαζει
---Πεφτει μια σχετικη πατεντα με περιεργα οπτικα αποτελεσματα
---Αλλα το μηχανημα δεν ξεκιναει
---Εγκαταλειψη
---Το θυμαται ο πελατης το φερνει κοντα μας

Για καλη τυχη του ""συναδελφου"" το μηχανημα ειχε ενα οδηγο τρανσιστορ καμμενο ,μια αντισταση και εναν δρομο απο το τυπωμενο κομμενο οποτε δεν υπηρχε καμμια απολυτως περιπτωση να βαλει μπροστα ...Επαναλαμβανω για καλη τυχη του ""συναδελφου"" διοτι κατα την καταστροφη της τοποθετησης των τρανσιστορ εξοδου αντι να χρησιμοποιησει HTC η αλλιως θερμοαγωγιμη παστα εβαλε ...κλασσικη σιλικονη αυτη που βαζουν οι τζαμαδες και μαλιστα αντιμουχλικη Οποτε αν τυχον ξεκινουσε θα ηταν θεμα ορισμενων λεπτων να ανεβασει θερμοκρασια και να χαθουν 8 πανακριβα τρανσιστορ συν οτι αλλο θα γινοταν αφου ειχε καει το κορδελιο !!!!

Εν τω μεταξυ εχω δει στις φισες να βαζουν σπρευ και διαφορα αλλα χημικα για να διαλυσουν εκει τα οξειδια του αργυρου την μαυριλα, μακα και βρωμα αλλα μονωτικο σπρευ περιελιξεων πρασινο της Philips πρωτη φορα ειδα

Εγινε ενα σοβαρο καθαρισμα αλλαχτηκαν 4 οδηγα εγινε ολη η μηχανολογικη δουλεια βρεθηκαν τα υπολοιπα ψιλολογια μπηκε και ενα ποτενσιομετρο στην εισοδο μετα απο απαιτηση του πελατη και ολα καλα ...

βεβαια το σοβαροτερο κοστος ηταν να ξηλωθουν τα παντα και να ξαναμπουν απο την αρχη και σαφως οχι τα υλικα ..


Απολαυστε φωτο πριν και μετα ....












 




Μηνύματα
13
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Καλησπερα ειμαι νεο μελος του φορουμ και διαβασα στην ενοτητα σας για τις αναβαθμισεις που κανετε συγκεκριμενα εχω ενα ραδιο/σχυτη Marantz 2226B απο το 1979 ειναι σε αψογη κατασταση προσεγμενος με ιδιαιτερη φροντιδα και μεχρι σημερα λειτουργει κανονικα.Απο εσας θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο επικοινωνιας μαζι σας ωστε να κανονισουμε για μια αναβαθμιση του.Σας ευχαριστω εκ των προταιρων
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Καλημερα Πμ ,τηλεφωνο , εμαιλ ... οτι σε βολευει .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 

Μηνύματα
23
Reaction score
0
Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Θα ηθελα να ευχαριστησω τον Σακη για την χαρα που μου προσφερε επισκευαζοντας/ανανεωνοντας τον αγαπημενο μου προενισχυτη marantz sc 7. Πραγματικα ο ανθρωπος ασχοληθηκε με παθος..Σε αλλο site υπαρχει αναλυτικη παρουσιαση..
IN SAKIS WE TRUST!
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Service ενισχυτη PIONEER SA 720

O SA720 ειναι απο τα τελευταια μηχανηματα της ετιαριας που δεν ηταν computerized or robotized εξυπνα δομημενος με πολυ καλης ποιοτητας υλικα ενα μηχανημα τα οποιο δεν εγιναν οικονομιες φροντισηκε πολυ σωστα η επιμερους τροφοδοσια η στιβαροτητα και γενικα οι ηχητικες του επιδοσεις .

Σταδιο εξοδου και οδηγα απο την Toshiba 2SA1301 2SC3280 τα οποια ηταν τα μικροτερα αδελφακια απο τα γνωστα θρυλικα επαγγελματικα πενταγρηγορα και ανθεκτικα αλλα συναμα σχεδιασμενα για υψηλης ποιοτηατας ηχο .

Οπως ολα τα μηχανηματα εκεινης της εποχης υποβαθμιζεται απο το μπας και τον επιλογεα εισοδων αλλα παραμενει καλυτερος απο τα ανιστοιχα Sansui , Technics.

Θεωρω δεδομενο οτι αν σημερα δουλευαν με την ιδια ποιοτητα κατασκευης σε συνδυασμο με τις γνωσεις που εχουμε αποκτησει για την απλοτητα , την καλυτερη τροφοδοσια , και την προσεγμενη δομηση θα εβγαιναν απλα κορυφαια μηχανηματα ...

Ο μικρος μετασχηματιστης που βλεπουμε στο τυπωμενο ειναι για το γνωστο μπλε display εκεινης της εποχης ..... ολα τα λεφτα !!!!:

μερικες φωτο ....







 

Μηνύματα
47
Reaction score
3
Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ ΕΧΩ 5 BOSE 1800 Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1977 Κ ΕΙΝΑΙ 220V Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ Κ ΕΙΝΑΙ 110V ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 22ΟV? http://prntscr.com/qe0eq
 

east electronics

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.241
Reaction score
1.108
Καλησπερα απο το σχηματικο του μηχανηματος δειχνει οτι γινεται κανονικα

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.896
Μηνύματα
2.921.956
Members
38.108
Νεότερο μέλος
Evri
Top