ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.467
Re: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Ένα Nakamichi BX-100 και το Teac C-1 του Zizik, που ευγενικά χάρισε στον Κυριακού και αυτός με τη σειρά του σε μένα!

Τι??? Του το άρπαξες ρε κόρακα? :135::140::143::139:

Το είδα εκεί όταν πήγα να πάρω τα LD players την Τρίτη.

Reaction score
1.815

Τι??? Του το άρπαξες ρε κόρακα? :135::140::143::139:

Το είδα εκεί όταν πήγα να πάρω τα LD players την Τετάρτη.
Του έφαγα το μυαλό Δημήτρη να μου το δώσει!!!!:137:
Δεν άντεξε και υπέκυψε!:143::135:
Έρωτας είναι το άτιμο και έπεσα με τα μούτρα!:404:
Αν δεν ήσουν πάντως εσύ και ο Κυριακού, δε θα είχα την τύχη να το έχω στην κατοχή μου... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας!:446:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.467

Γελάω ασταμάτητα όταν σκέφτομαι τι άκουσε!!! :142::142:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108
SERVICE TECHNICS SL PG 490

Σε ολα τα CD player που ερχονται για επισκευη η αναβαθμιση το βασικοτερο κριτηριο ειναι να υπαρχει κεφαλη laser και αν θα υπαρχει και στο μελλον . Αν ναι τοτε παμε για τα παρακατω ....

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ

---- Βελτιωση στο τροφοδοτικο με επιπλεον 2200 mfd στα λογικα κυκλωματα επιπλεον 2000 mfd στα ηχου .... και μερικα ακομα στην τοπικη σταθεροποιηση
*** προσφερει καθαροτερο ρευμα
---- τοποθετηση φιλτρου lc στην εισοδο της τροφοδοσιας
*** προσφερει 230 απαλαγμενο απο ΕΜΙ και γενικα καθαροτερη τροφοδοσια
---- Αλλαγη του σταδιου εξοδου απο 4560 σε 5532
*** προσφερει πιο σφιχτο μπασσο καλυτερη αποκριση συχνοτητας και καλυτερες συνθηκες αν τυχον χρειαστει να κλιπαρει ... εισοδος του 5532 ειναι Jfet μακραν πολυ καλυτερη απο απλα τρανσιτορ που εχει το 4560
---- τοποθετηση rca ultimax επιχρυσα
*** προσφερει την χαρα του ντουη που ειναι μια ζωη στο ψαξιμο και αλλαζει βυσματα πηγες και προενισχυτες πολυ συχνα
---- βελτιωση στα φιλτρα εξοδου .... εξηγω : στα consumer μηχανηματα ο κατασκευαστης πρπει να εχει ¨φυλαξει" την πιθανοτητα οτι ο πελατης θα βαλει μακρυα , η πολυ μακρυα καλωδια , κακης η πολυ κακης ποιοτητας με αποτελεσμα να οδηγηση τα σταδια εξοδου σε θορυβους η και ταλατωση για να το προστατεψει αυτο βαζει φιλτρα στην εξοδο τα οποια αν αφαιρεθουν ναι μεν υπαρχει ο αρχικος κινδυνος πλην ομως ανοιγουν τα πριμα και καθαριζουν σε απιστευο βαθμο

----αντικατασταση του κυκλωματος mute με ρελαι κλεμμενη ιδεα απο τα μεγαλα και ακριβα μηχανημα οπου σκοπο εχει να φυγουν τα τρανσιστορ που ειχε ο κατασκευαστης για αυτη την δουλεια πανω στην γραμμη του σηματος και να αντικατασταθουν με ρελαι ο οποιος δεν εχει καποια φυσικη επαφη με την γραμμη ...
*** μια πιο audiofile :116: προσεγγιση ...

enjoy some pictures

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108
SERVICE DENON PMA 925R

Συχνα πυκνα πεφτουμε θυματα της Ιαπωνικης τελειοτητας αλλα και της Ιαπωνικης μανιας για μειωση του κοστους αλλα μεσα σε λογικα πλαισια .

Ο λογος γινεται για τον DENON PMA 925R ο οποιος εχει μια μοναδικοτητα εχωντας δυο ιδιους μικρους μετασχηματιστες παραληλα για να τροφοδοτουν τον ενισχυτη ...Προφανως τους περισσευανε απο καποιο μικροτερο μοντελο γιατι ναι μεν αυτο σαν κατασταση λειτουργει αλλα μονο οταν ο μετασχηματιστες ειναι απολυτα μα απολυτα ιδιοι ...

Με την φωλια τους λερωμενη φροντισαν και εβαλαν μικρες θερμικες ασφαλειες στους μετασχηματιστες με σκοπο να καουν γρηγορα αν κατι παει στραβα οπως και εγινε αλλα μια και ειμαστε στην Ελλαδα καποιο παλικαρι τηε βραχυκυκλωσε για να ξαναλειτουργησει το μηχανημα ...οπου μετα απο λιγο καηκε ο πρωτος μετασχηματιστης οπου ενα αλλο παλληκαρι τον αφαιρεσε και ο ενισχυτης λειτουργουσε με εναν ο οποιος φυσικα και καηκε μετα απο λιγο καιρο....

Υπηρχε ενας μετασχηματιστης απο ενα sansui ακριβως στην ιδια ταση και σε αναλογη ισχυ ... plug and play and good to go !!!

enjoy some photos of a mess

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.884
Απάντηση: SERVICE DENON PMA 925R

Συχνα πυκνα πεφτουμε θυματα της Ιαπωνικης τελειοτητας αλλα και της Ιαπωνικης μανιας για μειωση του κοστους αλλα μεσα σε λογικα πλαισια .

Ο λογος γινεται για τον DENON PMA 925R ο οποιος εχει μια μοναδικοτητα εχωντας δυο ιδιους μικρους μετασχηματιστες παραληλα για να τροφοδοτουν τον ενισχυτη ...Προφανως τους περισσευανε απο καποιο μικροτερο μοντελο γιατι ναι μεν αυτο σαν κατασταση λειτουργει αλλα μονο οταν ο μετασχηματιστες ειναι απολυτα μα απολυτα ιδιοι ...

Με την φωλια τους λερωμενη φροντισαν και εβαλαν μικρες θερμικες ασφαλειες στους μετασχηματιστες με σκοπο να καουν γρηγορα αν κατι παει στραβα οπως και εγινε αλλα μια και ειμαστε στην Ελλαδα καποιο παλικαρι τηε βραχυκυκλωσε για να ξαναλειτουργησει το μηχανημα ...οπου μετα απο λιγο καηκε ο πρωτος μετασχηματιστης οπου ενα αλλο παλληκαρι τον αφαιρεσε και ο ενισχυτης λειτουργουσε με εναν ο οποιος φυσικα και καηκε μετα απο λιγο καιρο....

Υπηρχε ενας μετασχηματιστης απο ενα sansui ακριβως στην ιδια ταση και σε αναλογη ισχυ ... plug and play and good to go !!!
Αναφορικά με τον παραλληλισμό δύο (ή ακόμη και περισσοτέρων) μετασχηματιστών, αυτοί δεν χρειάζεται να είναι ίδιοι. Πιο συγκεκριμένα:

Οι μετασχηματιστές πρέπει να έχουν τον ίδιο λόγο σπειρών και ίση εμπέδηση εισόδου και εξόδου, ώστε να μην παρατηρείται παρασιτικό ρεύμα (ο ένας μην "οδηγεί" τον άλλο).

Δεν είναι τεχνικώς απαιτητό να έχουν ίση ισχύ, αλλά αυτό ενδείκνυται από οικονομικής σκοπιάς. Για παράδειγμα, εάν ένας ΜΤΣ ισχύος 100VA παραλληλισθεί με έναν άλλο 200VA, ο συνδυασμός τους μπορεί να αποδώσει ισχύ διπλάσια του μικροτέρου (200VA), με την εναπομένουσα ισχύ του μεγαλυτέρου να παραμένει ανεκμετάλλευτη, πράγμα αντιοικονομικό.

Ιδού και ένας σχετικός πίνακας:

Όσον αφορά τις θερμικές ασφάλειες, πλείστοι όσοι κατασκευαστές παραγγέλλουν τους μετασχηματιστές των συσκευών τους εξοπλισμένους με θερμική ασφάλεια - και καλά κάνουν, ώστε αυτοί να προστατεύονται από υπερθέρμανση (ειδικά σε περιπτώσεις όπου μια μικρής ισχύος και χαμηλού κόστους συσκευή κληθεί να λειτουργεί επί μακρόν υπό συνθήκες υψηλού ημερησίου φορτίου, και πλημμελώς αερισμένη).

Επομένως, ούτε λερωμένη φωλιά έχουν οι μηχανικοί της Denon, ούτε τίποτα. Ίσα - ίσα, τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις τεχνικής ορθότητας, διατηρώντας και την χρηστή διαχείριση των αποθεμάτων τους. Ουδείς μπορεί να τους προσάψει οιασδήποτε μορφής malpractice.

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609
Απάντηση: SERVICE DENON PMA 925R

Αναφορικά με τον παραλληλισμό δύο (ή ακόμη και περισσοτέρων) μετασχηματιστών, αυτοί δεν χρειάζεται να είναι ίδιοι. Πιο συγκεκριμένα:

Οι μετασχηματιστές πρέπει να έχουν τον ίδιο λόγο σπειρών και ίση εμπέδηση εισόδου και εξόδου, ώστε να μην παρατηρείται παρασιτικό ρεύμα (ο ένας μην "οδηγεί" τον άλλο).

Δεν είναι τεχνικώς απαιτητό να έχουν ίση ισχύ, αλλά αυτό ενδείκνυται από οικονομικής σκοπιάς. Για παράδειγμα, εάν ένας ΜΤΣ ισχύος 100VA παραλληλισθεί με έναν άλλο 200VA, ο συνδυασμός τους μπορεί να αποδώσει ισχύ διπλάσια του μικροτέρου (200VA), με την εναπομένουσα ισχύ του μεγαλυτέρου να παραμένει ανεκμετάλλευτη, πράγμα αντιοικονομικό.

Ιδού και ένας σχετικός πίνακας:

Όσον αφορά τις θερμικές ασφάλειες, πλείστοι όσοι κατασκευαστές παραγγέλλουν τους μετασχηματιστές των συσκευών τους εξοπλισμένους με θερμική ασφάλεια - και καλά κάνουν, ώστε αυτοί να προστατεύονται από υπερθέρμανση (ειδικά σε περιπτώσεις όπου μια μικρής ισχύος και χαμηλού κόστους συσκευή κληθεί να λειτουργεί επί μακρόν υπό συνθήκες υψηλού ημερησίου φορτίου, και πλημμελώς αερισμένη).

Επομένως, ούτε λερωμένη φωλιά έχουν οι μηχανικοί της Denon, ούτε τίποτα. Ίσα - ίσα, τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις τεχνικής ορθότητας, διατηρώντας και την χρηστή διαχείριση των αποθεμάτων τους. Ουδείς μπορεί να τους προσάψει οιασδήποτε μορφής malpractice.
Ιδού κύριοι η επιστημονική εξήγηση της ανακριβούς και ολίγον αστείας αναφοράς του vintage_service. Προσυπογράφω.

Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: SERVICE DENON PMA 925R

Ιδού κύριοι η επιστημονική εξήγηση της ανακριβούς και ολίγον αστείας αναφοράς του vintage_service. Προσυπογράφω.

Φιλικά,
Γιάννης
Μόνο "φιλική" δεν είναι η επισήμανσή σου!:401:

jpaudio

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.609
Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Καλημέρα. Και φιλική και καλοπροαίρετη. Όλοι μαθαίνουμε όσο μεγάλοι και να είμαστε ηλικιακά και γνωσιακά. Απλά μερικές φορές δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, γενικώς...
Φιλικά,
Γιάννης

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108

κωστα και JP λυπαμαι αλλα και οι δυο σας εχετε λαθος ... εαν οι μετασχηματιστες δεν ειναι απολυτα ιδιοι ο ενας γινεται φορτιο του αλλου .....

αν τελικα ο ενας παραδιδει στο φορτιο 40 βολτ και ο αλλος 39,5 αυτος που παραδιδει τα λιγοτερα γινεται φορτιο στον ποροηγουμενο ... στην τελικη αλλα και με φορτιο το πιθανοτερο ειναι οτι θα ισοροπησουν δεν ειναι λαθος απλα δεν ειναι και η καλυτερη λυση .

Σε οτι αφορα τις θερμικες ασφαλειες φυσικα και δεν εχω απολυτως καμμια αντιρηση για την χρηση τους πλην ομως το ποισο ευκολα θα την κανουν ειναι μια κατασταση την οποια εγω δεν μπορω να αλλαξω ....

αυτα ...

GF

Reaction score
27

Μια διορθωση. Το 5532 εχει διπολικα τρανζιστορ και οχι fet.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Tο κοστος για μια τετοια δουλεια θα εναι γυρω στα 100 ευρω αν βαλεις απλα καλα υλικα και με σπεσιαλ υλικα γυρω στα 120

μπορει να ειναι ετοιμος μεσα σε 2-3 μερες

Σακης Πετροπουλος
Σακη, σε ευχαριστώ πολύ,

Κατευθύνομαι στο να το επισκευάσω - αναβαθμίσω. Θα επικοινωνήσω μαζί σου τις επόμενες μέρες.

Βασίλης.

Reaction score
0

Έχω κι εγώ τον ίδιο ενισχυτή (προηγούμενα posts) και με τη 1η ευκαιρία θα τον αφήσω γι' αναβάθμιση στα μαγικά χέρια του Dr. Σάκη! Πραγματικά αξιόλογο μηχάνημα. Το δικό μου το έχει ο πατέρας μου από το '74 με πολύ λίγες "ώρες πτήσεως" στο ενεργητικό του. Ήθελα να σε ρωτήσω, με την ευκαιρία, πόσα έδωσες στον παλιατζή που σου τον πούλησε;
Φίλε καλή σου μέρα,

Χαίρομαι που έχουμε το ίδιο μηχανάκι. Βέβαια το δικό σου έχει και μία ιστορική διαδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει συναισθηματικό background...

Τώρα για την ιστορία του... Ένας τύπος στο Μοναστηράκι είχε δύο μηχανήματα το ένα πάνω στο άλλο χύμα στο δρόμο. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο ένα Marantz Superscope R-1220 του 1978. Δες το εδώ:

http://www.canuckaudiomart.com/details/102386-superscope_marantz_r1220/

Εγώ πάλι στο σπίτι άκουγα με ένα δικάναλο JVC εικοσαετίας που είχα δανειστεί από συγγενικό πρόσωπο εδώ και χρόνια. Έπρεπε κάποια στιγμή να το επιστρέψω και έτσι σκεφτόμουνα να βρω ένα δικάναλο παλιό ή να αγοράσω ένα καινούριο χαμηλού κόστους. Δε γουστάρω τα πολυκάναλα για μουσική και είμαι classic lover (βινύλιο και τέτοια). Αρχικά μου άρεσε πολύ εμφανισιακά το Superscope γιατί το Sansui το αδικούσε η εμφάνισή του. Πήρα το τηλ του τύπου, την έψαξα στο Internet και αφού είδα τις γνώμες για το Sansui ειδικά σε ξένα sites, τελικά πηρα την απόφαση και αγόρασα και τα δύο, αφού τον πήρα τηλέφωνο και πήγα και τον βρήκα 2-3 μέρες μετά. Του έδωσα 100 € και για τα δύο και νομίζω δεν το μετάνοιωσα. Το Sansui το έχω στο σαλονάκι μου συνδενεμένο με πικ-απ, DVD, αποκωδικοποιητή TV και i-pod και το Superscope (που είναι κάπως μικρότερο σε ισχύ) το έχω σε ένα γραφειάκι 6 τετραγωνικά μόνο με πικ-απ και με pc και αποδίδει τέλεια με δύο ηχεία Roister. Γλυκύτατο και αυτο και πανέμορφο φωτισμένο με πολύ καλό ράδιο πλήν των άλλων!.

Αυτά φίλε μου,

Ευχαριστώ,
Βασίλης

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108
Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Φίλε καλή σου μέρα,

Χαίρομαι που έχουμε το ίδιο μηχανάκι. Βέβαια το δικό σου έχει και μία ιστορική διαδρομή, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει συναισθηματικό background...

Τώρα για την ιστορία του... Ένας τύπος στο Μοναστηράκι είχε δύο μηχανήματα το ένα πάνω στο άλλο χύμα στο δρόμο. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο ένα Marantz Superscope R-1220 του 1978. Δες το εδώ:

http://www.canuckaudiomart.com/details/102386-superscope_marantz_r1220/

Εγώ πάλι στο σπίτι άκουγα με ένα δικάναλο JVC εικοσαετίας που είχα δανειστεί από συγγενικό πρόσωπο εδώ και χρόνια. Έπρεπε κάποια στιγμή να το επιστρέψω και έτσι σκεφτόμουνα να βρω ένα δικάναλο παλιό ή να αγοράσω ένα καινούριο χαμηλού κόστους. Δε γουστάρω τα πολυκάναλα για μουσική και είμαι classic lover (βινύλιο και τέτοια). Αρχικά μου άρεσε πολύ εμφανισιακά το Superscope γιατί το Sansui το αδικούσε η εμφάνισή του. Πήρα το τηλ του τύπου, την έψαξα στο Internet και αφού είδα τις γνώμες για το Sansui ειδικά σε ξένα sites, τελικά πηρα την απόφαση και αγόρασα και τα δύο, αφού τον πήρα τηλέφωνο και πήγα και τον βρήκα 2-3 μέρες μετά. Του έδωσα 100 € και για τα δύο και νομίζω δεν το μετάνοιωσα. Το Sansui το έχω στο σαλονάκι μου συνδενεμένο με πικ-απ, DVD, αποκωδικοποιητή TV και i-pod και το Superscope (που είναι κάπως μικρότερο σε ισχύ) το έχω σε ένα γραφειάκι 6 τετραγωνικά μόνο με πικ-απ και με pc και αποδίδει τέλεια με δύο ηχεία Roister. Γλυκύτατο και αυτο και πανέμορφο φωτισμένο με πολύ καλό ράδιο πλήν των άλλων!.

Αυτά φίλε μου,

Ευχαριστώ,
Βασίλης

δυστυχως θα σε στεναχωρησω λιγο ....το συγκεκριμενο superscope / marantz ειναι ενα πολυ κακο μηχανημα παργωγης και ενω εκεινη την εποχη υπηρξαν παρα πολλα αξιολογα το συγκεκριμενο δεν ειναι ....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

δυστυχως θα σε στεναχωρησω λιγο ....το συγκεκριμενο superscope / marantz ειναι ενα πολυ κακο μηχανημα παργωγης και ενω εκεινη την εποχη υπηρξαν παρα πολλα αξιολογα το συγκεκριμενο δεν ειναι ....
Οκ, για να το λες κάτι θα ξέρεις. Μικρή η στεναχώρια για μιά τέτοια αγορά (αν ήταν οικόπεδο θα το έφερνα βαρέως).
Ωστόσο, το θεωρείς πολύ κακό κατασκευαστικά ή ακουστικά. Υπάρχει κάποια αδυμαμία που διορθώνεται εύκολα ή αυτό είναι κι αν μου αρέσει έχει καλώς, αλλιώς το πετάω?

Το περίεργο είναι ότι ακούγεται αρκετά καλό στη δουλειά που το έχω βάλει να κάνει. Μπορεί να μην είμαι σχετικός στο τεχνικό κομάτι αλλά νομίζω ξέρω να ακούω. Ψάχνοντας για αυτό στο νετ, βρήκα ότι ένας τύπος στη χρυσή ευκαιρία το πούλαγε 300 € !! Δε λέω, ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει αλλά τόση ασχετοσύνη βρε παιδί μου!!

Βέβαια μιλάμε ''προφανώς'' για ενα ενισχυτάκι νομίζω 20w άρα εκ των πραγμάτων δεν περιμένει κανείς θαύματα. Ουδεμία σχέση με μηχανήματα που φιλοξενεί το site αυτό.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108

το μηχανημα δεν ειναι ουτε καν hifi κατασκευαστικα και ηχητικα δεν εχει πολλα να πει ... για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω φαντασου οτι μιλαμε για ενα φορητο κασετοφωνο στημενο σε οικιακο κουτι ....περιπου αυτο ειναι το επιπεδο κατασκευης

Φυσικα και αυτο ακομα εχει την αξια του σαν παλιο μηχανημα και φυσικα και μπορει να πιαζει μια χαρα για ακροασεις χαμηλων απαιτησεων ...καποιοι τα διατηρουν μονο και μονο για την οψη ...

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.108
SEVICE KODA KD 255

Εφτασε με πολυ μικρα προβληματα για μια μικρη επισκευη αλλα δεδομενης της ευκαιριας ειπα να τον περασω ενα τεστ με σκοπο την απομυθοποιηση σε οτι αφορα τουλαχιστον την αποκριση και την ισχυ .

Παρακατω θα δουμε μια φωτο απο το site της εδω αντιπροσωπειας η οποια φυσικα δεν τον κατασκευαζει μονο τον πουλαει και προφανως γραφει στα specs αυτο που της λεει ο κατασκευαστης ...

Το λοιπον...... σε καθαρα ωμικο φορτιο το οποιο φυσικα δεν σημαινει και κατι γιατι ολοι μας γνωριζουμε οτι τα ηχεια ειναι επαγωγικα και σε αυτη την περιπτωση θα επεμβει το vi limmiter που υπαρχει μεσα στο μηχανημα και θα "φαει " τις κορυφες οποτε η max ισχυ δεν θα ειναι ιδια ...

σε ωμικο φορτιο 8Ωμ φουλ ισχυ χωρις καμμια παραμορφωση και με τα δυο καναλια οδηγημενα στο 100% ισχυς 67,5 w

σε ωμικο φορτιο 4Ωμ φουλ ισχυ χωρις καμμια παραμορφωση και με τα δυο καναλια οδηγημενα στο 100% ισχυς 128.5 w

η αποκριση ειναι μεσα στις προδιαγραφες απο 20 μεχρι 20 +- 2,5 db

κατα τα αλλα ο ενισχυτης ειναι ταχυτατος το vi limmiter ειναι πολυ εξυπνα σχεδιασμενο ωστε να κοβει αλλα να μην "σκιζει " τον ηχο

η ποιοτητα κατασκευης εινα μακραν ανω του μετριου και θα την ελεγα μαλλον καλη με μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει καναλια εξαερισμου στην ψυξη και αυτο σημαινει οτι ο εξαερισμος δεν ειναι αποδοτικος αλλα και οτι ακομα και μετα απο λιγη χρηση σε επαγγελματικο χωρο ο ενιχσχυτς βρωμιζει μεσα πολυ ευκολα ....

για ακομα μια φορα ...ενα κινεζικο προιον δεν σημαινει οτι ειναι μαπα η λεει ψεματα ...ο συγκεκριμενος κατασκευαστης και αληθεα λεει και σοβαρος ειναι ....

enjoy some photos

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.806
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon