Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Γι'αυτό πολλές φορές οι γυναίκες μας που συνήθως απεχθάνονται το χόμπυ μας διότι τους καταστρέφουμε το σαλόνι, πολλές φορές εντυπωσιάζουν με την ανίχνευση ηχητικών αλλαγών ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ!

αυτο ειναι αληθεια! εγω στηνω αυτι για ενα σωρο αλλα πραγματα και η γυναικα μου πιανει τη βελτιωση στη φωνη για πλακα... και εννοειται οτι αδιαφορει παντελως για αυτα γιατι "της καταστρεφω το σαλονι" (μεχρι και κερατιατικα λεφτα για πιανο μπλακ λακα δωσαμε να "σωσουμε" την κατασταση...)

τωρα τα αλλα περι εργων με "δυσκολες" φωνες, θα μπορουσες να αναφερεις καποια;

Reaction score
6
Νικο
Να σε παρακαλεσω κατι σαν αν. γεν. που εισαι???
Μην ξαναανφερεις "μαιντανο" σε παρακαλω γιατι ειναι "το μεγαλυτερο δεντρι τσι Κερκυρας" και επειδη ειμαι απο εκει και μου λειπει....καταλαβαινεις εεεεε????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νικο
Να σε παρακαλεσω κατι σαν αν. γεν. που εισαι???
Μην ξαναανφερεις "μαιντανο" σε παρακαλω γιατι ειναι "το μεγαλυτερο δεντρι τσι Κερκυρας" και επειδη ειμαι απο εκει και μου λειπει....καταλαβαινεις εεεεε????
Τα σέβη μου στην Κέρκυρα! Δεν θα το ξανακάνω, θα τον φωνάζω αλλιώς. :137:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Είμαι περίεργος...

... Καλέ, ξέρεις πόσες εικοσάρες έχω φέρει σπίτι για να φτιάξω τα πρίμα μου???
Τελικα φτιαξανε????
Απαντώ εκ πείρας και μετά από σχετική εμπειρία. Όχι.
Λυπάμαι αλλά έχεις πέσει σε καταλαχιάρες! :138: Αν η εικοσάρα ξέρει "κάποιο όργανο", να έχει σχέση με τη μουσική ... καταλαβαίνεις ... υπάρχει αισθητή διαφορά, ΛΕΜΕ!!
:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Λυπάμαι αλλά έχεις πέσει σε καταλαχιάρες! :138: Αν η εικοσάρα ξέρει "κάποιο όργανο", να έχει σχέση με τη μουσική ... καταλαβαίνεις ... υπάρχει αισθητή διαφορά, ΛΕΜΕ!!
:142:
Πως,Πως......Το κλαρινο εχει μια χαρα πριμα και φοβερη μουσικοτητα...σε παρακαλω,τι λες τωρα...:111:

Ειμαστε στο θεμα του topic ???:139:

Reaction score
874
.................

Είμαι Ιατρός στο επάγγελμα, αν έχετε σχετικές απορίες ευχαρίστως να σας τις λύσω, αλλά σε άλλο θρεντ, αρκετά το μαμήσαμε αυτό...
Γιατρέ μου...Έχω έναν πόνο στην άνω δεξιά κρανιοεγκεφαλική χώρα...συνοδευόμενο από ένα αλαφρώς ερυθριάζον οίδημα...(κοινώς καρούμπαλο)...Το έπαθα χθες που πήδηξα ίσαμε το νταβάνι...όταν η Καραγκούνα έβαλε το γκόλ και...
Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE..... :607:

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Έχω απολαύσει ζωντανή μουσική σε ''Μπουάτ'' χωρίς μικροφωνική! Μήπως θα πρέπει να επιστρέψουν πάλι?:121:
.............
Όπως ένας φίλος πριν από λίγο καιρό που μου είπε να πάμε να ακούσουμε 'ζωντανά' την Αρλέτα !!!
Άκουσε τα σχολιανά του φυσικά...

Reaction score
313

Αντίθετα, αν θέλεις κάποιος να μιλήσει για ΧΡΥΣΑ ΑΥΤΙΑ, αντικειμενικά είναι ΜΟΝΟ τα ευρήματα του ακουογράμματος, καθώς και της ηλικίας του ανθρώπου σε σχέση με την ακοή.

Ως εκ τούτου, με απολύτως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια, μπορούμε να πούμε ότι πχ ο Κ Στεφανίδης λόγω της ηλικίας του (σε λίγο στα 60) δεν ακούει πλέον επαρκώς τα άκρα του φάσματος προς τα πάνω, δηλαδή "χάνει" - "μπάζει" στα πρίμα, πράγμα φυσικό και επόμενο και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.

Ομοίως ο μεσιέ Σκαλούμπαξ.

Άρα νέοι μου, μην εμπιστεύεστε τα αυτιά των ηλικιωμένων, δε θα σας βγεί σε καλό...

Είμαι Ιατρός στο επάγγελμα, αν έχετε σχετικές απορίες ευχαρίστως να σας τις λύσω, αλλά σε άλλο θρεντ, αρκετά το μαμήσαμε αυτό...
Γιατρέ, να σΕ κάμω μία αρούτηξις:
Είναι απόλυτο αυτό που έγραψες παραπάνω;

Σε αρουτώ διότι, γενικώς, στους ηλικιωμένους μειώνονται και τα αντανακλαστικά, σωστά;

ΔηλαδήΣ, να προτιμήσω εσένα το νέο ή τον Ιαβέρη το "γέρο", για να με πάτε μια γρήγορη "βολτίτσα" σε μερικές ειδικές διαδρομές;

Αν δε σε πειράζει...θα επιλέξω το "γέρο"...:138:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Άμα φοράει τα γυαλιά του, πάρτονε. Ου γαρ έρχεται μόνον. :126:

...
Αυτό είναι απόλυτο;
Ο πατέρας μου (ετών 69) βλέπει δέκα φορές καλύερα από εμένα...:122:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ναι βρε συ, απόλυτο είναι και στην όραση και στην ακοή. Ο πατέρας σου μπορεί να βλέπει καλύτερα από εσένα μακριά κι αυτό με επιφύλαξη. Το λεγόμενο "εγγύς σημείο" έχει αλλάξει προ πολλού. Κοινώς η "κοντή σκάλα" είναι σίγουρα καμμένη. :137:

Στην ακοή συμβαίνει αυτό που είπε ο Κώστας, όπως ακριβώς το είπε.

...

Reaction score
313

...Κοινώς η "κοντή σκάλα" είναι σίγουρα καμμένη. :137:...
Ναι...αλλά, με "τρώει" στη "μακριά"...χωρίς καμία επιφύλαξη...:126:
ΟπότεΣ...σημειώσατε Χου...:116:

Εντάξει...είμαι ψηλότερος...:138:

Reaction score
874
............... Το λεγόμενο "εγγύς σημείο" έχει αλλάξει προ πολλού. Κοινώς η "κοντή σκάλα" είναι σίγουρα καμμένη. :137:..........
Εγώ πάλι τι έχω πάθει στα....4Χ μου ο άνθρωπος !!!!
Μόνο η.....μακρυά σκάλα λειτουργεί....και όσο πιο πολύ πιοτί και ξενύχτι...τόσο πιο πολύ ποιότης στην οδήγηση.....Όλη τη νύχτα αλλάζω ταχύτητες ο δύστυχος...πρώτη-δευτέρα-τρίτη-τετάρτη-πέμπτη-έκτη-όπισθεν.......
κι άντε από την αρχή.....:140:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κούνια που σε κούναγε κι εσένα, σιγά μην βλέπεις μακριά την νύχτα. :114:
Η πρεσβυωπία (πρόσεξε την ετοιμολογία της λέξης), ξεκινά από την στιγμή της γέννησής μας και σταματά (ευτυχώς) γύρω στα 60. Μαζί με την μειωμένη ικανότητα προσαρμογής του φακού (λόγω μείωσης της ελαστικότητάς του), έρχονται κι άλλα, όπως η νυχτερινή μυωπία, βοήθειά μας. Άντε οδήγα μετά το βράδυ με τη γκόμενα.

Στην ακοή, μια ωραία ένδειξη είναι η μη αντίληψη των υψίσυχνων θορύβων διαφόρων οικιακών συσκευών. Φυσικά μετριέται άνετα σε ΩΡΛ.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim