Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.830
Απαντώ εκ πείρας και μετά από σχετική εμπειρία. Όχι. :114:Τελικα φτιαξανε????:105:
...
Απαντώ εκ πείρας και μετά από σχετική εμπειρία. Όχι. :114:Τελικα φτιαξανε????:105:
Ε τοτε πρεπει να βρει και 18αρεςΑπαντώ εκ πείρας και μετά από σχετική εμπειρία. Όχι. :114:
...
Γι'αυτό πολλές φορές οι γυναίκες μας που συνήθως απεχθάνονται το χόμπυ μας διότι τους καταστρέφουμε το σαλόνι, πολλές φορές εντυπωσιάζουν με την ανίχνευση ηχητικών αλλαγών ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ!
Τα σέβη μου στην Κέρκυρα! Δεν θα το ξανακάνω, θα τον φωνάζω αλλιώς. :137:Νικο
Να σε παρακαλεσω κατι σαν αν. γεν. που εισαι???
Μην ξαναανφερεις "μαιντανο" σε παρακαλω γιατι ειναι "το μεγαλυτερο δεντρι τσι Κερκυρας" και επειδη ειμαι απο εκει και μου λειπει....καταλαβαινεις εεεεε????
... Καλέ, ξέρεις πόσες εικοσάρες έχω φέρει σπίτι για να φτιάξω τα πρίμα μου???
Τελικα φτιαξανε????
Λυπάμαι αλλά έχεις πέσει σε καταλαχιάρες! :138: Αν η εικοσάρα ξέρει "κάποιο όργανο", να έχει σχέση με τη μουσική ... καταλαβαίνεις ... υπάρχει αισθητή διαφορά, ΛΕΜΕ!!Απαντώ εκ πείρας και μετά από σχετική εμπειρία. Όχι.
Πως,Πως......Το κλαρινο εχει μια χαρα πριμα και φοβερη μουσικοτητα...σε παρακαλω,τι λες τωρα...:111:Λυπάμαι αλλά έχεις πέσει σε καταλαχιάρες! :138: Αν η εικοσάρα ξέρει "κάποιο όργανο", να έχει σχέση με τη μουσική ... καταλαβαίνεις ... υπάρχει αισθητή διαφορά, ΛΕΜΕ!!
:142:
Γιατρέ μου...Έχω έναν πόνο στην άνω δεξιά κρανιοεγκεφαλική χώρα...συνοδευόμενο από ένα αλαφρώς ερυθριάζον οίδημα...(κοινώς καρούμπαλο)...Το έπαθα χθες που πήδηξα ίσαμε το νταβάνι...όταν η Καραγκούνα έβαλε το γκόλ και....................
Είμαι Ιατρός στο επάγγελμα, αν έχετε σχετικές απορίες ευχαρίστως να σας τις λύσω, αλλά σε άλλο θρεντ, αρκετά το μαμήσαμε αυτό...
.............Έχω απολαύσει ζωντανή μουσική σε ''Μπουάτ'' χωρίς μικροφωνική! Μήπως θα πρέπει να επιστρέψουν πάλι?:121:
Ή τα Κατσαμπάκια !!!!....λέω....Ρε παιδακι μου και αυτος ο αθεοφοβος...Αρλετα ηθελε????
χαθηκε δηλαδη η Χωματα????
Γιατρέ, να σΕ κάμω μία αρούτηξις:Αντίθετα, αν θέλεις κάποιος να μιλήσει για ΧΡΥΣΑ ΑΥΤΙΑ, αντικειμενικά είναι ΜΟΝΟ τα ευρήματα του ακουογράμματος, καθώς και της ηλικίας του ανθρώπου σε σχέση με την ακοή.
Ως εκ τούτου, με απολύτως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια, μπορούμε να πούμε ότι πχ ο Κ Στεφανίδης λόγω της ηλικίας του (σε λίγο στα 60) δεν ακούει πλέον επαρκώς τα άκρα του φάσματος προς τα πάνω, δηλαδή "χάνει" - "μπάζει" στα πρίμα, πράγμα φυσικό και επόμενο και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.
Ομοίως ο μεσιέ Σκαλούμπαξ.
Άρα νέοι μου, μην εμπιστεύεστε τα αυτιά των ηλικιωμένων, δε θα σας βγεί σε καλό...
Είμαι Ιατρός στο επάγγελμα, αν έχετε σχετικές απορίες ευχαρίστως να σας τις λύσω, αλλά σε άλλο θρεντ, αρκετά το μαμήσαμε αυτό...
Άμα φοράει τα γυαλιά του, πάρτονε. Ου γαρ έρχεται μόνον. :126:Αν δε σε πειράζει...θα επιλέξω το "γέρο"...:138:
Αυτό είναι απόλυτο;Άμα φοράει τα γυαλιά του, πάρτονε. Ου γαρ έρχεται μόνον. :126:
...
Ναι...αλλά, με "τρώει" στη "μακριά"...χωρίς καμία επιφύλαξη...:126:...Κοινώς η "κοντή σκάλα" είναι σίγουρα καμμένη. :137:...
Άρα άμα είστε οι δυό σας, βλέπετε μια χαρά. :137:Ναι...αλλά, με "τρώει" στη "μακριά"...χωρίς καμία επιφύλαξη...:126:
Εγώ πάλι τι έχω πάθει στα....4Χ μου ο άνθρωπος !!!!............... Το λεγόμενο "εγγύς σημείο" έχει αλλάξει προ πολλού. Κοινώς η "κοντή σκάλα" είναι σίγουρα καμμένη. :137:..........