- Reaction score
- 2.324
Ε αυτοί που γυρνάνε μες τα άλση κυριακάτικα με μαύρες καπαρτίνες και κίτρινα πα_πούτσα τι κάνει νιάου νιάου Μήτσομ... φάε εσύ.....Ωπα ωπα! Για τρέξιμο πήγε η για μαμησι?
Ε αυτοί που γυρνάνε μες τα άλση κυριακάτικα με μαύρες καπαρτίνες και κίτρινα πα_πούτσα τι κάνει νιάου νιάου Μήτσομ... φάε εσύ.....Ωπα ωπα! Για τρέξιμο πήγε η για μαμησι?
Να ξες το λογκο αυτό είναι πολύ ψαγμένο, οι μεγάλοι αθλητές σαν και τα μένανε τετχια φοράνε.Καλά τα τσωκόνια? Να τα πάρω για την καφετέρια? (μαρέσ η απόχρωση του κίτρινου που έχνε, το λόγκο τους βέβαια είναι για τον φούτσο ότι χειρότερο παίζει εκεί έξω μακάρι να έσβηνε να ήταν σκέτα τελείως)
Ή και παραπάνωκάτι ανηφόρια τύπου 10% μπορεί και παραπάνω
Ότι και να έχω φορέσει γλυστράει σε αυτή την συνθήκηγυμνή πέτρα με υγρασία
Γράφτηκα και εγώ! Πρέπει να είναι καλή φάση για ρεκόρ γιατί ειναι flat από οσο αντιλαμβάνομαι.έλα ο επόμενος
Εγγραφές | athens-health-race
www.athenshealthrun.gr
Είμαι στην ίδια φάση. Πήγα Σάββατο και χτες Δευτέρα. Χτες ειδικά πέθανα κορακιασα οπότε ψαχνω να βρω και γω λύση πέρα από το να αφήνω μπουκάλια μιας και δεν έχω όρεξη να πηγαινω με το αμάξιπροχθές ανέβηκα στο βνό στεγνός. Ότι ήπια στο σπίτι πριν φύγω και μετά στην επιστροφή.
όσοι πάνε με αυτοκίνητο στο runners point και κάνουν επαναλαμβανόμενες διαδρομές αφήνουν στο αυτοκίνητο πάνω ή σε διάφορα σημεία της διαδρομής τα μπουκαλάκια τους και έχουν να πίνουν.
επειδή με άνοιξε η όρεξη για βνό αλλά όχι επαναλαμβανόμενες διαδρομές και όχι να πάω μέχρι εκεί με αυτοκίνητο, σκέφτομαι για γιλέκο υδροδοσίας ή για ζώνη μέσης για ένα μπουκάλι.
υποψιάζομαι οτι το γιλέκο ναι μεν κουβαλάει αρκετό νερό αλλά όσο ανοίγει ο καιρός θα είναι σαν να κουβαλάς back pack όσον αφορά τον αερισμό, από την άλλη η ζώνη πρέπει να είναι πολύ καλή για να μην κάνει ντοίνγκ ντοίνγκ όσο τρέχεις.
απόψεις ιδέες;
το να μου κρατάει το μπουκάλι το κορίτσι είναι κάτι που δεν εξετάζεται σε αυτήν την περίοδο, πιο πιθανό να μου το φέρει στο κεφάλι ή απλά να μην έρθει ποτέ στο rendezvous point (πριν μου πει δεγμσ και εσύ και το τρέξιμό σου)
Έλα να σε δώσω μία παρόμοια (noname εννοείται) για να δείς αν σου κάνει πριν αγοράσεις οτιδήποτε.UltraSpire Ζώνη υδροδοσίας Essential Bottle Pack
Μια απλή και άνετη ζώνη ενυδάτωσης με μεγάλη χωρητικότητα και μπουκάλι ενυδάτωσης 500ml!performance-store.gr
πχ ...
έχει και η osprey μια ωραία που δεν την βρίσκω Ελλάδα