Ενεργα ηχεια

Reaction score
5.502
Την προηγούμενη φορά που κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα, του ζήτησα το μοντέλο της μητρικής. Αυτός δεν κατάλαβε και παρεξηγήθηκε. Μάλιστα μου έστειλε και προσωπικό μήνυμα να μη ξαναγράψω σε θέμα που γράφει αυτός. ΟΚ, τελικά στην πορεία στο forum καταλάβαμε όλοι το ποιόν του.

Αυτή τη φορά, θα ξαναρωτήσω γιατί ξέρω ότι ο λήπτης της απορίας δε θα παρεξηγηθεί. Ποιά είναι η μητρική του υπολογιστή σου (συνάδελφε, αν θυμάμαι καλά).
Πέτρο (συνάδελφε) καλησπέρα.
Gigabyte GA-H81M-SP2V η μητρική που φοράει το pc μου.

Σύντομα όμως θα πάω σε ένα fujitsu eprimo που φοράει μητρική με στοιχεία d3432 a14 gs2

Reaction score
11.733
Gigabyte GA-H81M-SP2V η μητρική που φοράει το pc μου.
Βλέπω δεν έχει καθόλου S/PDIF out port. Παλιότερα οι μητρικές είχαν, είτε σε βύσματα πίσω, είτε πάνω σε πινάκια στη μητρική που συνέδεες μια κάρτα I/O. Κάποια στιγμή το κατήργησαν τελείως.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
View attachment 308791
Παιζ'
(το γκραου λουπ παραμενει)
-> δε το προτεινω σαν υλοποιηση, τις δικες μου αναγκες τις καλυπτει λιγο πολυ.
Άνοιξε λιγουλάκι το πλάνο (προς τ΄αριστερά) βρε παλιάνθρωπε να δουμε το θηριάκ' :biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
To βιβλιο απορροφα τους κραδασμους ;;:) Δημητρη;) Απ οτι βλεπω εισαι και με τον Χωροφυλαξ και τον Αστυφυλαξ ευγε νεε μου:drinks:
Χρόνια ''εργάζομαι'' με βιβλία..
Μ' αρέσουν και αισθητικά, έχει και κάτ΄να διαβάσ΄το μάτ΄ :biggrin:
Φαντάζομαι κάτι απορροφούν κιόλας.. :rolleyes:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.579
Δε λέω να πάρετε σώνει και καλά μια μετρικ χαλο, αλλά τέλος πάντων πάρτε μια κάρτα με πραγματικές XLR εξόδους για τα ενεργά σας ηχεία.

Ούτε θορύβους, ούτε ground loops, ούτε προβλήματα.

Στην βάση των πολλαπλών δορυφόρων + σαμπ, οι μόνες σοβαρές λύσεις, είναι αυτές που υλοποιούνται με XLR.

Εναλλακτική λύση αποτελούν μόνον τα ασύρματα ηχεία, πχ με Wi-fi, ή αυτά με ψηφιακές εισόδους.

Reaction score
2.619
Ένα άψογο dac με USB input από SMSL, topping κτλ με xlr συνδέσεις και bye bye θόρυβος. Μόνο ο Marantz Cinema 60 μου έχει καταφέρει να είναι αθόρυβος από rca σε xlr και δεν ξέρω πως τα κατάφεραν εκεί στην Marantz. Ηχεία που έχω είναι τα Tannoy Gold 8 και οπότε έβαζα rca με jack εκαναν παρτυ τα ζουζουνια.
Και ifi micro idsd black. Τιποτα δεν ακουγεται στα focalακια μου.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Δε λέω να πάρετε σώνει και καλά μια μετρικ χαλο, αλλά τέλος πάντων πάρτε μια κάρτα με πραγματικές XLR εξόδους για τα ενεργά σας ηχεία.

Ούτε θορύβους, ούτε ground loops, ούτε προβλήματα.

Στην βάση των πολλαπλών δορυφόρων + σαμπ, οι μόνες σοβαρές λύσεις, είναι αυτές που υλοποιούνται με XLR.

Εναλλακτική λύση αποτελούν μόνον τα ασύρματα ηχεία, πχ με Wi-fi, ή αυτά με ψηφιακές εισόδους.
Δεν έχω ψάξει καθόλου για λύσεις με xlr και έξοδο sub Κώστα..
Έχεις καμμιά αίσθηση από που ξεκινούν οι τιμές για κάτι τέτοιο?
Πάμε σε επίπεδο εκκίνησης τιμών προενισχυτών δηλ. από 500+?

Reaction score
2.619
Δεν έχω ψάξει καθόλου για λύσεις με xlr και έξοδο sub Κώστα..
Έχεις καμμιά αίσθηση από που ξεκινούν οι τιμές για κάτι τέτοιο?
Πάμε σε επίπεδο εκκίνησης τιμών προενισχυτών δηλ. από 500+?
Στα monitor sub δε χρειαζεσαι ξεχωριστη εξοδο sub.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Στα monitor sub δε χρειαζεσαι ξεχωριστη εξοδο sub.
Ναι, αν έχει έξοδο το sub για τα ηχεία με cross λες..:thumbsup:
Αλλά επειδή δεν έχω τέτοια (και δεν έχουν αρκετοί) ρώτησα για το μηχανάκι παραπάν'

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743