Ενεργα ηχεια

Reaction score
1.550

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.571

Reaction score
5.624
Είμαι μεταξύ αυτών και των Focal 80 evo!!!
Ασε τα υπολοιπα παρε in8 v2 ειναι παρα πολυ καλα. Και μπορεις να τα τοποθετήσεις στα 3 μετρα απο θεση ακροασης(ο κατασκευαστης δινει εως 4)και ακους μια χαρα,απλα ειναι απαιτητικα και αποκαλυπτικα σε ηχογραφησεις-παραγωγες.Αν εισαι Αθηνα μπορεις να ερθεις να τα ακουσεις.

Feanor21

"Επαγγελματίας"
Reaction score
25
Ασε τα υπολοιπα παρε in8 v2 ειναι παρα πολυ καλα. Και μπορεις να τα τοποθετήσεις στα 3 μετρα απο θεση ακροασης(ο κατασκευαστης δινει εως 4)και ακους μια χαρα,απλα ειναι απαιτητικα και αποκαλυπτικα σε ηχογραφησεις-παραγωγες.Αν εισαι Αθηνα μπορεις να ερθεις να τα ακουσεις.
Οκ σε ευαχαριστώ επειδη υποθετω οτι τα έχεις εχουν πολυ hisss?

Reaction score
5.624
Οκ σε ευαχαριστώ επειδη υποθετω οτι τα έχεις εχουν πολυ hisss?
Καθολου. Σε σχεση με τα v1 ειναι 12db κατω σε αυτον τον τομεα ,παντως σε εμενα τιποτα ακουστο.

Feanor21

"Επαγγελματίας"
Reaction score
25
Καθολου. Σε σχεση με τα v1 ειναι 12db κατω σε αυτον τον τομεα ,παντως σε εμενα τιποτα ακουστο.
Tέλεια ελπιζω να τα φερνουν εστω και με παραγγελια σε λευκο , ειδα τα LP-6 σε λευκο και ειναι πανεμορφα!!!

Reaction score
784
Εφόσον σε ενδιαφέρει το KALI IN-8 V2, παρήγγειλέ το με τo mounting σετ της TRIAD-ORBIT, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για κρέμασμα ή ανάρτηση.
Οσο για το hiss ξέχασέ το εγώ έχω 11 V1 και δεν ακούγεται τίποτα.

Reaction score
2.659
Αγόρασα για τον γιο μου 2 ηχεία , πειραματίζεται θέλοντας να ασχοληθεί με την μουσική με μία κονσόλα που βγάζει rca L R και mini jack , τι αντάπτορα θα χρειαστώ ;

1716302043504.png

Reaction score
2.659
Δεν καταλαβαίνω τα Αγγλικά φίλε μου δυστυχώς , τα ηχεία θα τα παραλάβω μάλλον μεθαύριο και πρέπει να προμηθευτώ αντάπτορα ώστε το δώρο να είναι ολοκληρωμένο .

Reaction score
1.068
male RCA to male TRS 1/4"
Το rca είναι unbalanced οπότε και trs να βάλει, το Tip με το Ring θα είναι βραχυκύκλωμενα. Δεν έχει νόημα το trs, και να βάλει όμως, πάλι unbalanced θα είναι το σήμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab