melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.746
Του υπονοδωματίου μου το daikin κάνει ένα εκνευριστικό θόρυβο (κλωτσάει ο άξονας του ανεμιστήρα στο αριστερό έδρανο) το καλοκαίρι όταν η ρύθμιση του είναι πάνω από 22-23 βαθμούς. Στο 21 και κάτω δεν το κάνει. Είναι εκεί καρφωμένο. Ναι κάνει κρύο. Αγαπάω κρύο και μισώ ζέστη και θορύβους όταν κοιμάμαι.
ΥΓ μου υποσχέθηκε ένας μάστορας που θα έρθει για συντήρηση όλων των μηχανημάτων στο κτίριο μέσα στη βδομάδα ότι θα κάνει αυτά που θα του πω και ευελπιστώ να λυθεί το θέμα επιτέλους! Είναι θέμα κακής τοποθέτησης. Οσοι πέρασαν (εξουσιοδοτημένοι και μη, εντός και εκτός εγγύησης) ήθελαν και έκαναν μόνο τα δικά τους, ότι καταλαβαίνανε, κανείς τους δεν με άκουσε.
Και θα μου πεις γιατί δεν το φτιάχνεις μόνος σου ρε μάστορα; Γιατί πρώτον, δεν μπλέκω σε δουλειές που δεν έχω όλα τα εργαλεία που πιθανά θα χρειαστούν αν κάτι πάει στραβά, δεύτερον, προτιμώ τα έμπειρα χέρια από τα δικά μου που πιάνουν κατσαβίδι 2 φορές το χρόνο, και τέλος αφού το πρόβλημα λύνεται προς το παρόν με λίγο παραπάνω κρύο στο δωμάτιο το καλοκαίρι και το καλοκαίρι γενικά είμαι πολύ busy το αφήνω και πάει παρακάτω. Ποιος λογικός άνθρωπας παραπονιέται για λίγο κρύο παραπάνω; Οποιος παραπονιέται να πάρει κουβερτίτσα και να σκεπαστεί![]()

Η «εγχείρηση» πέτυχε!
Πλέον ύπνος με σεντονάκι μόνο τις πρωινές ώρες