- Reaction score
- 35.514
κι ενα επισης πολυ δυνατο OST - Album
Γειά σας παιδιάΕνθυμούμενοι την σχετική νεότητα μας και το τι ήταν ιδιαίτερο για των υποστηρικτών (ακόμη μιας ίσως και της τελευταίας) της τότε σκηνής και για να προλάβω τον Bhuita που κάνει μουσικές αναφορές στο νήμα του όταν αντίστοιχες ή μή έχουν γίνει αλλού για ηχητικούς ή άλλους λόγους που τον κεντρίζουν ... ας ποστάρουμε άλμπουμ που παρόλο δεν αντικατοπτρίζει τις σημερινές τεχνικές δυνατότητες εγγραφής, πληρεί όμως άλλα πιο σπουδαία πράγματα.
Όσοι έχουν μια μικρή αλλεργία στις κιθάρες και στο μέταλ γενικότερα ή άλλους σαν εμένα - που να ειπωθεί καλύτερα - έχουν αλλεργία στο "Βαράτε νταούλια, βαράτε ζουρνάδες να γεμίσει η μίξη χαμηλό και layerings και ας μην κάνει μουσικό νόημα ή το υπηρετεί" καλύτερα να αποφύγουν τα άλμπουμ μετά το In Absentia αλλά και 4-5 τραγούδια εντός αυτού. Καλά έγω έχω αποφύγει και απέχει και απο λίγο πιο νωρίς ακόμη.
Και για τους λίγους που δεν έχουν ή δεν θέλουν να έχουν λογαριασμό στο spotify :
Ειδική παραγγελιά :Νοέμβριος 1994 κι έχοντας προμηθευτεί το δεύτερο τεύχος του πάλαι ποτέ "Audio" ανακαλύπτω στο συνοδευτικό CD τους Porcupine Tree με το συγκλονιστικό κομμάτι "Stars Die".
Έχω τη συλλογή που απεικονίζεται σε CD box με τα δύο δισκάκια σε διαφανές κίτρινο και μπλε πλαστικό φακελάκι που είναι εκνευριστικά κατά το χειρισμό τους επειδή προσκολλάται το υλικό πάνω στα δισκάκια. Τότε ακόμα τους καταλόγιζαν ότι μιμούνταν συγκροτήματα όπως οι Pink Floyd... Όταν όμως ακολούθησε το αριστουργηματικό "Fear Of A Blank Planet" βουλώθηκαν αρκετά κακεντρεχή στόματα.Ειδική παραγγελιά :
E, ο κόσμος ξέρεις τώρα. Εάν είναι να έλεγε κάποιος κάτι σαν επηρρεασμό δηλαδή... καλύτερα θα ήταν Camel στην πιο πόπ έκδοσή τους.Έχω τη συλλογή που απεικονίζεται σε CD box με τα δύο δισκάκια σε διαφανές κίτρινο και μπλε πλαστικό φακελάκι που είναι εκνευριστικά κατά το χειρισμό τους επειδή προσκολλάται το υλικό πάνω στα δισκάκια. Τότε ακόμα τους καταλόγιζαν ότι μιμούνταν συγκροτήματα όπως οι Pink Floyd... Όταν όμως ακολούθησε το αριστούργημα "Fear Of A Blank Planet" βουλώθηκαν αρκετά κακεντρεχή στόματα.
εκδοχή τους....στην πιο πόπ έκδοσή τους
Τι έφερες τώρα στο μυαλό με το δεύτερο κομμάτι σε σύνθεση Burt Bacharach... Πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000 με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών να πλησιάζει, εορταστική περίοδος Δεκεμβρίου και πετυχαίνω προβαλλόμενη σε τηλεοπτικό κανάλι διαφήμιση γνωστής και μη εξαιρετέας τράπεζας για εορτοδάνεια και λοιπές καταναλωτικές ανάγκες που είχαν τότε μεγάλη πέραση με μουσική υπόκρουση το "What The World Needs Now" κομμάτι που φέρνει με την ακεραιότητα του μηνύματος ανατριχίλα στον γράφοντα ...Και μια ευχάριστη αναδρομή στον χρόνο.
Στα ιστορικά Bell Studios.