- Reaction score
- 19.591
Πω πω ευτυχώς δεν το είχα ακούσει και δεν το έχω συνδέσει με την διαφήμηση αυτή ή άλλη. Θα το είχα μισήσει ή και εγώ δεν θα ήξερα τι συναισθήματα θα μου είχε "βρωμίσει" καθώς και εγώ το έχω συνδεδεμένο όλο το άλμπουμ αλλά με πιο προσωπικές και ιδαίτερες στιγμές που αφορούσαν τον πρώτο μου έρωτα που μου είχε ανοίξει ορίζοντες σε τέτοιου είδους μουσικές (σαν αυτόν της Dusty Springfield, Everything But the Girl, Fairground Attraction και άλλα πολλά τέτοια που μόνο μια γυναικεία ψυχολογία θα μπορούσε να διακρίνει την αξία τους).Τι έφερες τώρα στο μυαλό με το δεύτερο κομμάτι σε σύνθεση Burt Bacharach... Πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000 με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών να πλησιάζει, εορταστική περίοδος Δεκεμβρίου και πετυχαίνω προβαλλόμενη σε τηλεοπτικό κανάλι διαφήμιση γνωστής και μη εξαιρετέας τράπεζας για εορτοδάνεια και λοιπές καταναλωτικές ανάγκες που είχαν τότε μεγάλη πέραση με μουσική υπόκρουση το "What The World Needs Now" κομμάτι που φέρνει με την ακεραιότητα του μηνύματος ανατριχίλα στον γράφοντα ...
Η διάθεση της συγκεκριμένης στιγμής με τη δυσαρμονία ανάμεσα στο τραγούδι και τα προωθούμενα προϊόντα έδωσε έναυσμα στη σκέψη ότι από κάποιο σημείο και μετά δεν είναι δικαίωμα αλλά... υποχρέωση των καταναλωτών να συνειδητοποιούν κατά πόσο τους επεξεργάζονται ή όχι... Καθότι καμία ελευθερία δεν είναι δεδομένη και μπορεί να χάνεται υπό πολλές διαφορετικές συνθήκες, για να συνδεόταν νοερά και με την επικαιρότητα...
Ήταν τότε το δικό μου ξεκίνημα απεξάρτησης από hi-end και διάφορες ΄΄πολύτιμες΄΄ συσκευές.
Η πιο πρόσφατη έκδοση σε live album των CAN σκορπά πιο ευοίωνα κύματα με τον αυτοσχεδιασμό του συνόλου πάνω στην ακροαματική ονειροπόληση .
View attachment 332741