- Reaction score
- 90.057
Αμα τρακάρεις με αυτό με τα αγριογούρουνα που κυκλοφορούν στην γειτονιά μου τον ήπιες
Ρε Κώστα...Ρε Κώστα...3.700€ χωρίς φόρους.
5 χιλιάρικα με το κλειδί στο χέρι.
Mini EV. Αυτά χρειάζονται, τα'χουμε ξαναδειξει.
Με 13,8 kWh και αυτονομία 170 km.
![]()
Το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο κοστίζει 5.000 ευρώ | carandmotor.gr
Το Wuling Hongguang Mini EV είναι ένα μικρό κινέζικο αυτοκίνητο που κατάφερε να κοστίζει κάτι λιγότερο από 5.000 ευρώ και να αναδειχθεί ως το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κόσμου.www.carandmotor.gr
Συμπεράσματα βγήκαν;
Είναι υπερβολικά βαρύ.Προβληματίστηκα πολύ κι ακόμα δεν έχω καταλήξει στην αιτία.![]()
Άμα το συνηθίσεις μερικούς μήνες, μετά οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται αθλιότητα.Μου άρεσε περισσότερο απο άλλες φορές το one pedal driving.
Μεγάλο θετικό σε όλα τα EV. Άμεση ροπή, πάντα διαθέσιμη, ανά πάσα στιγμή.Το προσπέρασμα είναι φυσικά όνειρο χωρίς ανάγκη προετοιμασίας όπως στα άλλα μου
Θα το έβαζα Νο2 στη λίστα μου, πολύ εύκολα. Ούτε καν δεύτερη σκέψη. Επίσης, η κυρία που ήταν στο χώρο της Cupra, μακράν η πιο φιλική από Όλους. Συν τα κορίτσια στη Fiat. Μην πω για την Ford. Ήθελα να μπω στο Mustang GT, με έβλεπαν που προσπαθούσα να ανοίξω και ούτε κουνήθηκαν. Μπορεί να μη γούσταρε τη φάτσα μου δεν ξέρω. Αν το είχαν μόνιμα κλειστό, ήταν το μοναδικό.Το έχει πάρει 2 μήνες ο γιός μου, έχει κάνει 2.000 χιλ. εγώ το έκανα μια βόλτα Χαλάνδρι-Λαύριο - Χαλάνδρι 100 χιλ. και μετά με λίγο δόση υπερβολής δεν ήθελα να μπω στο diesel nissan pulsar 6 ετών.
Όντως, και γω αυτό είπα για το EV6, όπως κι ο ντιμιφουτ, που το είδαμε από κοντά. Εξαιρετικό. Οι φωτογραφίες το αδικούν, από κοντά είναι αυτοκινητάρα.KIA EV6 GT: Aμαξάρα, φανταστικό
Δικαίως έχει τις πωλήσεις που έχει στην Ευρώπη ολόκληρη. Ιδανικό μέγεθος πόλης, κι όμορφο, ξέρουν οι Ιταλοί.Fiat 500e 3+1: Κουκλί ζωγραφιστό, μέσα έξω
Cupra Born: Ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο
Έτσι είναι. Ίδια αίσθηση είχα κι εγώ με το iD.3, πρακτικά ίδιο αυτοκίνητο. Μετά από αυτό, δεν θες να μπεις σε θερμικό. Αίσθηση πολύ ανώτερου αυτοκινήτου, και ωραίοι χώροι, μεγαλύτεροι της άποψης που έχεις βλέποντας εξωτερικά το μέγεθός του.εγώ το έκανα μια βόλτα Χαλάνδρι-Λαύριο - Χαλάνδρι 100 χιλ. και μετά με λίγο δόση υπερβολής δεν ήθελα να μπω στο diesel nissan pulsar
Συμφωνώ. Είναι πολύ ωραίος ο Γάλλος, με περισσή άνεση στην οδήγηση, κι αυτό μετράει πολύ, ιδίως σε ένα EV, που η ησυχία και η άνεση, η χαλαρή και ξεκούραστη οδηγική απόλαυση, είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό. Σε ηρεμεί. Περνάς ωραία, πως το λεν. Κι άσε τους άλλους να τρέχουν στις πίστες.Renault Megane e-Tech: Για εμάς ο star της επίσκεψης
Δεν έγραψα για Tesla πρώτον επειδή δεν είχε, και δεύτερον δεν ξέρω πως είναι. Στο Model Y που είδα τότε στο ΚΑΤ δεν ασχολήθηκα καθόλου με την οθόνη. Όσο για τις επιδόσεις πίστας ενός οχήματος δεν με απασχολεί καθόλου. Αυτά τα έκανα κάποτε. Τώρα οδηγό σαν κανονικός άνθρωπος. Μπορεί και σαν παππούς για κάποιους. Αδιάφορο.Λόγω infotainment και μόνον, επειδή πραγματικά το θεωρώ πολύ σημαντικό, θα ήταν η πρώτη επιλογή μου σε όσα είπες παραπάνω (δεν είπες για Τέσλα, οπότε αυτό μένει ως λογική επιλογή ΙΜΗΟ).
Σαφώς θα το προτιμούσα σε σχέση με το iD.3, μόνον και μόνον λόγω infotainment, και δε κρύβω πως ζηλεύω το άνετο μαλακό κάθισμά του και τις χαλαρές γαλλικές αναρτήσεις που καταπίνουν κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος, κι ας γέρνει λίγο, ας μη βγάζει καλό σκορ στο τεστ ταράνδου, κι ας είναι άθλιο στην πίστα των Γερμανών.
Αν όλη η ζωή μας κινούταν γύρω από την Tesla οι άλλοι θα είχαν κλείσει. Δες για παράδειγμα την Volvo που δεν προλαβαίνει να δίνει. Ακόμα και με 5000€ upfront pay and forget.Μιας που αναφέρθηκε το Ρενό Μεγκάν το ηλεκτρικό, οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από 50 χιλιάρικα:
![]()
Πόσο κοστίζει το νέο Renault Megane E-Tech στην Ελλάδα;
Το ηλεκτρικό Megane E-Tech, που βασίζεται στην ειδική για την ηλεκτροκίνηση πλατφόρμα CMF-EV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη Mobility 2023, Η εμφάνιση του Megane E-Tech Electric αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Renault με χαρακτηριστική τη μάσκα και τους προβολείς...www.carzine.gr
Άρα, άμα προσθέσεις εξοπλισμό, βράσε ρύζι.
Οπότε, να. Τε... (βρείτε τη συνέχεια).
Καλά θα πάει κι αυτό..