MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.167
Αυτό ΔΕΝ είναι rally!!!!!!!!!!!!!!Hyundai Kona Electric Rally Car
Αυτό ΔΕΝ είναι rally!!!!!!!!!!!!!!Hyundai Kona Electric Rally Car
Πάρε παπαρέλι τώρα που επιτέλους ενώθηκαν.στάσεις για διόδια
Το ελεκτρικό που με τα σημερινά δεδομένα θα πάρω, με θεωρητική αυτονομία 510km, θα χρησιμοποιείται μέχρι μεσαίες διαδρομές <300km. Για τις μεγαλύτερες, βενζινούλα.ΥΓ. Αντιθέτως, με βενζινουλα που γεμίζεις σε 2', πραγματικά μπορείς να κερδίσεις ώρες σε ένα τέτοιο μεγάλο ταξίδι.
Εχω πάρει από τότε που ενώθηκαν.Πάρε παπαρέλι τώρα που επιτέλους ενώθηκαν.
Μην δίνεις υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν.Το ελεκτρικό που με τα σημερινά δεδομένα θα πάρω, με θεωρητική αυτονομία 510km, θα χρησιμοποιείται μέχρι μεσαίες διαδρομές <300km
Θεωρώ βέβαιο πως πλησιάζει απειλητικά πολύ ο καιρός που θα εισπράττεις την κλήση, τη στιγμή που θα ξεπερνάς κατά 5χλμ τα όρια ταχύτητας.undefined
Μπορεί να φαντάζει λογικό αυτό εκ πρώτης όψεως, αλλά μπιλιβ μι, άμα μάθεις στο ηλεκτρικο, έχεις μεγάλο θέμα όταν μπεις σε θερμικό..Αυτό ακριβώς.Οπως το είπε και ο zizik.
Για τα μεγάλα ταξίδια ή τα ταξίδια γενικώς,βενζινουλα ή πετρελαιακι.
Πετρελαιακι για εμενα
Α να γεια σου.Εγώ όταν πάρω ηλεκτρικό, θα το κάνω γιατί είναι καλύτερο, όχι (τόσο) γιατί είναι οικολογικότερο ή οικονομικότερο.
Δεν αμφισβητώ αυτά και όλα τα άλλα που εχουν γραφτεί εδώ για τα ηλεκτρικά όπως επίσης δεν εχω μπει ποτέ σε ηλεκτρικό.Παρόλα αυτά,τα αυτοκίνητα που ονειρευομαι και άνετα θα αποκτούσα αν είχα το μπατζετ,είναι όλα «τοξικά»,πολλά κυβικά και με τρελλές καταναλωσειςΑ να γεια σου.
Εκεί είναι η ουσία.
Είναι όντως καλύτερο αυτοκίνητο. Χαμηλό κέντρο βάρους, ζυγισμενο, ακαριαία επιτάχυνση ανά πάσα στιγμή, ησυχία, ποιότητα κυλισης, μπλιμπλικια γκατζετοειδή ατελείωτα.
Κοίτα,Μπορεί να φαντάζει λογικό αυτό εκ πρώτης όψεως, αλλά μπιλιβ μι, άμα μάθεις στο ηλεκτρικο, έχεις μεγάλο θέμα όταν μπεις σε θερμικό..
Σα να λες έλα μωρέ είναι 1080 η ταινία θα τη δω στην τηλεόραση όχι στον προβολέα. Αμ δε..
Λίγο προγραμματισμό θέλει για μεγάλα ταξίδια, και δε ξαναπληρωνεις υγρά καύσιμα.