Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.020
Ακόμα κι αυτή;
Όχι αυτή εξαιρείται.
Στο μυαλό μου έχω αυτοκίνητα που εχουν λανσαριστεί τα τελευταία χρόνια.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.445
OK, μετά από 1+ μήνα πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο χωρίς να λυθεί το πρόβλημα 4. Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος χειρισμού της υπόθεσης δεδομένου ότι ισχύει η εργ. εγγύηση;
Όταν είχα πρόβλημα με το Megane και μου έκαναν νούμερα σε εξουσιοδοτημένο, επικοινωνία με την γενική αντιπροσωπεία στην Φιλαδέλφεια τότε, και όλα λύθηκαν.

Φίλος που είχε πάρει μεταχειρισμένο γερμανικό από την κεντρική αντιπροσωπεία, με εγγύηση, του έβγαλε πρόβλημα στον κλιματισμό και έσβηνε το αμάξι. Το πάει, το "φτιάχνουν" και πάλι τα ίδια. Το ξαναπάει και αφού το ψάχνουν του λένε 5000€, όλα αλλαγή. Επικοινωνία με εργοστάσιο και του απάντησαν ότι το αμάξι θα φτιαχτεί χωρίς να πληρώσει.

Ακόμα πιο παλιά, πολλά χρόνια πίσω, άλλος γνωστός είχε φτάσει στα όρια του με ένα Saab. Στο τέλος το έστειλε πίσω μαζί συνοδεία του δικηγόρο του.

Last edited:

Reaction score
23.403
Το θέμα να είναι βρεις τρόπο επικοινωνίας γιατί πλέον είναι έως αδύνατο , η επικοινωνία γίνεται μέσω του αντιπροσώπου/εισαγωγέα. Πολλές εταιρείες ακόμα και αν καταφέρεις να βρεις στοιχεία επικοινωνίας εργοστασίου σε παραπέμπουν στον τοπικό αντιπρόσωπο.
Γενικά ισχύει το ου μπλέξεις

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470

alexis

Reaction score
30.445
Έλεος...

Γνωστό πρόβλημα. Και είναι και ο βασικότερος λόγος που δεν προχωρά η κατάσταση. Αν δεν γίνουν έργα δεν θα αλλάξει τίποτα. Το δίκτυο δεν μπορεί.

Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα αδειών και στα net metering στο σπίτι. Διαβάζω ότι δεν δίνουν άδειες. @symos ;;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.283
Είμαι πολύ συγκινημένος, σε λίγες μέρες γίνομαι κι εγώ ηλεκτρικός. Σήμερα έφτασε στη Σαλονίκη! :redface:

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.871
Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα αδειών και στα net metering στο σπίτι. Διαβάζω ότι δεν δίνουν άδειες. @symos ;;
Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά δεν νομίζω. Στο net metering η παραγόμενη ενέργεια καταναλώνεται άμεσα, αν όχι από σένα, τότε από τους γείτονες. Δεν επιβαρύνει το δίκτυο. Οπότε αν δεν δίνουν άδειες κάτι άλλο θα φταίει.

Εμένα με πήρε ο ηλεκτρολόγος και μου είπε πως προχωράμε, θα πάει αυτή την εβδομάδα να πάρει το ρολόι.
Αν έχω καταλάβει σωστά, αρχικά κάνεις μια αίτηση για την εγκατάσταση, που την εγκρίνει ο ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό μου το έχουν εγκρίνει από τον Δεκέμβριο. Μετά γίνεται η εγκατάσταση (έγινε) και μετά κάνεις αίτηση να σου εγκρίνουν το ρολόι που θα μπει. Αυτό είναι που περιμέναμε το τελευταίο διάστημα και απ'ότι μου είπε έγινε κι αυτό, οπότε περιμένω να έρθει να το βάλει (η εγκατάσταση γίνεται παρουσία του ΔΕΔΔΗΕ αν κατάλαβα καλά).

Παλιά λέει αυτό το τελευταίο γινόταν σε 5-6 μέρες και τώρα κάνει κάνα μήνα. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι σκόπιμο από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ (να μειώσουν δηλαδή τον αριθμό των νέων εγκαταστάσεων) ή απλά μεγάλος φόρτος.

melina

Cargo 200
Reaction score
42.875
τα ίδια και εδώ, αίτηση πληρωμή πριν τα χριστούγεννα, μπήκαν οι νέοι μετρητές την προηγούμενη βδομάδα

alexis

Reaction score
30.445

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.020
Κράτησες το ίδιο πρόγραμμα που είχες πριν (ποιο;), απλά με νυχτερινό;
Είχα κάνει αυτό που λέγαμε εδώ (enter online νομίζω, κάπως έτσι) αμέσως πριν κάνω την αίτηση για νυχτερινό.

minas

Πισιά
Reaction score
3.936
Θα περιμένω να σου έρθει ο επόμενος λογαριασμός να σιγουρευτώ ότι δεν σε έβαλαν στο νέο τιμολόγιο :p

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470
Σε συνέχεια προηγούμενης δημοσίευσης:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος