- Reaction score
- 99.722
Στην "στ' rχ/ μου όλα".Αυτός σε ποια κατηγορία ανήκει;![]()
![Wink :wink: :wink:](/forum/images/smilies/basic/wink.png)
Έχε τον κατά νου για συμπέθερο.
![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
![Tongue :tongue: :tongue:](/forum/images/smilies/basic/tongue.png)
![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
Στην "στ' rχ/ μου όλα".Αυτός σε ποια κατηγορία ανήκει;![]()
Το δικό μου δράμα είναι άλλο. Ακόμα δεν το πήρα το ηλεκτρικό, χρειάζομαι και δεύτερο.
Ο λόγος; Το οικειοποιήθηκε η γυναίκα, μόνιμα πλέον στο παραθεριστικό!
"Δεν ξέρω τι θα κάνεις, πούλα τη μηχανή, τι την κρατάς;"
Εντωμεταξύ πήγα το Σάββατο Χαλκιδική με τη μηχανή, και πέρα από τη βρόχα που έφαγα στη μισή διαδρομή, τα 25 ευρώ που έβαλα βενζίνη δεν θα έφταναν ούτε για τον γυρισμό. Σήμερα το πρωί έβαλα ακόμα 10 ευρώ για να γυρίσω. Δηλαδή πρόσθεσα 4 λιτράκια όλα κι όλα με 10 ευρώ!
Φοβερή αυτονομία προσφέρει η βενζίνη, τι να σου πω! Κάθε λίγο και λιγάκι επαφή με τον βενζινά, χίλιες φορές να κουμπώνω το βράδυ στην πρίζα το καλώδιο της φόρτισης σε ένα ηλεκτρικό.
Και το κακό είναι ότι μάλλον έχει δίκιο, κακώς κρατάω τη μηχανή. Ξαφνικά άρχισα να μην αντέχω το θόρυβό της, την κατανάλωσή της, την αυτονομία της, τα καυσαέριά της, τα πάντα.
Tώρα τι κάνω; Να πάρω κάνα μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο; Με τι καρδιά;
Προχθές με ανέβασε Χορτιάτη ένας με το αμάξι του, 1400άρι πετρέλαιο, μου πήρε τα αυτιά να γεμίζει τη δευτέρα για να ανέβει τις ανηφόρες, ντράγκα-ντρούγκα στις λακούβες, πολιτισμικό σοκ αντίστροφο έπαθα μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης ηλεκτρικού.
Στη διαδρομή μου είπε ότι το άλλο αυτοκίνητό του είναι υβριδικό C-HR, καλό λέει, αλλά κάνει θόρυβο το κιβώτιο CVT. Και θέλει και βενζίνη και σέρβις και όλα. Όλα τα κακά μαζεμένα έχουν τα υβριδικά.
Wuling Nano, πού είσαι να με σώσεις!
Θέλω να πω με δυό χύμα κουβέντες αυτό που ο Άλεξ προσπαθεί να πει ευσχήμως, αλλά κρατχιέμαι.Συνεχίστε να μιλάτε με τον Άλεξ.
Στο τέλος θα φάτε ανώμαλη προσγείωση που δεν έχει ζήσει ούτε ο Μάρκου.![]()
Όχι, δεν θέλω Top Gun σενάρια στα αυτοκίνητα.Συνεχίστε να μιλάτε με τον Άλεξ.
Στο τέλος θα φάτε ανώμαλη προσγείωση που δεν έχει ζήσει ούτε ο Μάρκου.![]()
Γιατί η γενική προτροπή που βγάζει το νήμα είναι "Πετάξτε τα ακουστικά και πάρτε ηχεία!"Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη που έχετε μερικοί να αιτιολογήσετε γιατί δεν σας καλύπτουν τα ηλεκτρικά.
Σαν να ακούει κάποιος με ακουστικά και να μπαίνει στα νήματα των ηχείων και να απαριθμεί λόγους που δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακούσει από ηχεία.
Δεν προλαβαίνω,οταν θα είναι σε ώριμη ηλικία ο μικρός,Στην "στ' rχ/ μου όλα".
Έχε τον κατά νου για συμπέθερο.![]()
Νομίζω ξεπεράστηκε στην πορεία αυτή η προτροπή κι εδώ και αρκετές σελίδες στο νήμα έγινε:Γιατί η γενική προτροπή που βγάζει το νήμα είναι "Πετάξτε τα ακουστικά και πάρτε ηχεία!"
Κι επειδή αγαπάμε τα αυτοκίνητα (και τα ηλεκτρικά) αλλά διαφέρουμε ως προς το τι ζητάμε από αυτά.
Διατηρώ επιφυλάξεις, τόσο για τους τουρίστες όσο και για αρκετούς εμιγκρέδες.Πολιτισμένοι Ευρωπαίοι πολίτες που έρχονται στη χώρα που ζούμε, παραμένουν ώριμοι.
Ντον σπόιλ δε νάρατιβ. Αυτοί είναι οι πολιτισμένοι. Πάει, τελείωσε...Διατηρώ επιφυλάξεις, τόσο για τους τουρίστες όσο και για αρκετούς εμιγκρέδες.
Eνώ αν είχες ηλεκτρική μηχανή δεν θα έτρωγες βρόχα , αυτό θες να πείς?Το δικό μου δράμα είναι άλλο. Ακόμα δεν το πήρα το ηλεκτρικό, χρειάζομαι και δεύτερο.
Ο λόγος; Το οικειοποιήθηκε η γυναίκα, μόνιμα πλέον στο παραθεριστικό!
"Δεν ξέρω τι θα κάνεις, πούλα τη μηχανή, τι την κρατάς;"
Εντωμεταξύ πήγα το Σάββατο Χαλκιδική με τη μηχανή, και πέρα από τη βρόχα που έφαγα στη μισή διαδρομή, τα 25 ευρώ που έβαλα βενζίνη δεν θα έφταναν ούτε για τον γυρισμό. Σήμερα το πρωί έβαλα ακόμα 10 ευρώ για να γυρίσω. Δηλαδή πρόσθεσα 4 λιτράκια όλα κι όλα με 10 ευρώ!
Φοβερή αυτονομία προσφέρει η βενζίνη, τι να σου πω! Κάθε λίγο και λιγάκι επαφή με τον βενζινά, χίλιες φορές να κουμπώνω το βράδυ στην πρίζα το καλώδιο της φόρτισης σε ένα ηλεκτρικό.
Και το κακό είναι ότι μάλλον έχει δίκιο, κακώς κρατάω τη μηχανή. Ξαφνικά άρχισα να μην αντέχω το θόρυβό της, την κατανάλωσή της, την αυτονομία της, τα καυσαέριά της, τα πάντα.
Tώρα τι κάνω; Να πάρω κάνα μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο; Με τι καρδιά;
Προχθές με ανέβασε Χορτιάτη ένας με το αμάξι του, 1400άρι πετρέλαιο, μου πήρε τα αυτιά να γεμίζει τη δευτέρα για να ανέβει τις ανηφόρες, ντράγκα-ντρούγκα στις λακούβες, πολιτισμικό σοκ αντίστροφο έπαθα μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης ηλεκτρικού.
Στη διαδρομή μου είπε ότι το άλλο αυτοκίνητό του είναι υβριδικό C-HR, καλό λέει, αλλά κάνει θόρυβο το κιβώτιο CVT. Και θέλει και βενζίνη και σέρβις και όλα. Όλα τα κακά μαζεμένα έχουν τα υβριδικά.
Wuling Nano, πού είσαι να με σώσεις!
εννοείται οτι τα έχει πει και τα έχει τονίσει.Αυτά δεν τα λέει ούτε ο πλέον Δύσκολος σε επαφές τέτοιου τύπου ο XFader
Όπως όταν ρωτάει κάποιος για ηχεία και του λένε πάρε ηχομπάρα;Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη που έχετε μερικοί να αιτιολογήσετε γιατί δεν σας καλύπτουν τα ηλεκτρικά.
Σαν να ακούει κάποιος με ακουστικά και να μπαίνει στα νήματα των ηχείων και να απαριθμεί λόγους που δεν θέλει ή δεν μπορεί να ακούσει από ηχεία.
Εχει πεί ότι αν δεί βενζινάδικο με ουρά 6 αυτοκίνητα ,φεύγει και πάει στο επόμενο.εννοείται οτι τα έχει πει και τα έχει τονίσει.
Σταμάτησε το γέμισμα ο βενζινάς στα 25 ευρώ για ευκολία του, κι έτσι δεν γέμισε το ρεζερβουάρ πλήρως.Eνώ αν είχες ηλεκτρική μηχανή δεν θα έτρωγες βρόχα , αυτό θες να πείς?
Εβαλες 25 ευρώ βενζίνη για να πας και να γυρίσεις χαλκιδική , κάπου 160- 200 χλμ , και γκρινιάζεις για την αυτονομία της μηχανής που την ξέρεις 800 χρόνια τούρκικα. 18 λιτρα ρεζερβουάρ δεν έχεις ?
Ας γέμιζες ρεζερβουάρ . Θα σου έφτανε να πας και να γυρίσεις άνετα.
Πρόσθεσες 4 λιτράκια ? πφφ, για τι πράγμα μιλάς? για δίφραγκα?
Επαφή με τον βενζινά? Αυτά δεν τα λέει ούτε ο πλέον Δύσκολος σε επαφές τέτοιου τύπου ο XFader.
Οσο για τον θόρυβο και την κατανάλωση της μηχανής αυτά είναι γνωστά και δεδομένα , δεν άλλαξε κάτι τώρα, πάντα έτσι ήταν .
Μην κάνεις την τρίχα τριχιά .