- Reaction score
- 99.192
Αυτό.πρόκειται για άλλη μια μπούρδα
Αυτό.πρόκειται για άλλη μια μπούρδα
Μήπως γιατί είναι πολύ λίγα;Κυκλοφορούν Euro 4 diesel στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται. Έχει φίλος, το πήρε μεταχειρισμένο από επαρχία. Και σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός. Η αστυνομία που τον σταμάτησε δεν του είπαν τίποτα. Γενικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ρώτησα γνωστούς μου αστυνομικούς, δεν ξέρουν τίποτα.
Ειχα εγω το προηγουμενο jeep, ταξινομηση στη Χαλκιδα, 5 χρονια κανεις δε με σταμάτησε, το άλλαξα οταν ασφαλιστικη μου ειπε οτι δε θα με καλυψει αν γινει κατι. Ολοι ετσι ειναι!! Δεκάδες χιλιάδες, αλλά με το νέο συστημα θα χτυπανε στα περιπολικαΚυκλοφορούν Euro 4 diesel στην Αθήνα και κανείς δεν ασχολείται. Έχει φίλος, το πήρε μεταχειρισμένο από επαρχία. Και σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός. Η αστυνομία που τον σταμάτησε δεν του είπαν τίποτα. Γενικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ρώτησα γνωστούς μου αστυνομικούς, δεν ξέρουν τίποτα.
Η πτώση τιμών δεν είναι προ απαιτούμενο για να αυξηθούν οι πωλήσεις στα ηλεκτρικά, διότι οι υψηλές τιμές των τέσλα κλπ αφορούν σε αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών συγκρίσιμα με premium αντίστοιχα σόμπας κατά πολύ ακριβότερα. Το θέμα είναι να αποκτήσουν ικανοποιητική αυτονομία τα μικρά, κάτι που προυποθέτει καλύτερες και μικρότερες μπαταρίες, που απ ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας, δεν είναι καθόλου εύκολο να υλοποιηθεί, αλλά ούτε και θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.Με τις τιμες στο Θεό, δε θα γίνει τίποτε!! Εδωσαν ως νεα και ωραια , αρκετα κομματια, τωρα αρχιζουν τα δυσκολα! Αν δε βγει ηλεκτρικο στα 20.000ρικα, θα μιλαμε παλι για 200, 300, αντε 400 πωλησεις. Δεν ειμαστε Δανια και Σουηδία με κατώτατο μισθό 3.000 ευρώ και επιδόματα. Το 95% δε φτανει καν αμαξι με 40κ, τωρα με επιτοκια 9% ξεχαστε οτιδηποτε.
Η οποία bmw είχε ηλεκτρικά στο μουσείο της στο Μόναχο 15 χρόνια πριν...Tesla από την ... BMW?
View attachment 276650
BMW i Vision Dee concept: Back to basics for future electric sedan?
In design, the BMW i Vision Dee bucks the trend of more screens—and it harks back to the heritage of small, sporty BMW 3-Series models.www.greencarreports.com
Με 75000 -8000 αγοράζεις σήμερα ηλεκτρικό 580 άλογα με δυνατότητα από τετρακίνητο να το κάνεις πισωκίνητο με μπλοκέ υπερεξελιγμένο στα 350 άλογα και αυτό με 20άρες ζάντες και ροπή του ελέους... ευτυχώς δδ που δεν είμαι 25 και γέρασα για τέτοια...Με πτώση τιμής 10-15% θα γίνει μονοπώλιο..
Απορία, το model s απο 119.000 ευρώ μείον 15% πηγαίνει στα 101.000 ευρώ και το model x απο 127.000 ευρώ μείον 15% πηγαίνει στα 108.00 ευρώ, ποιοί και πόσοι εχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν; προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα.
Η λίστα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μπήκα τώρα στα γρήγορα να δω πωλήσεις ανά μοντέλο και το e500 έχει 347 ταξινομήσεις μόνο Οκτώβριο - Νοέμβριο.Η κυριαρχία της Τέσλα στην Ελλάδα, έρχεται σε αντίθεση με πολλά από όσα διαβάζουμε εδώ μέσα ...
View attachment 276648
Με πτώση τιμής 10-15% θα γίνει μονοπώλιο..
Πολύ χλωμό... μόνο το 23:Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να γεμίσουμε ηλεκτρικά. Αν γίνεται να μείνουμε περίπου έτσι για μια πενταετία ακόμα, παρακαλώ.
Τα στοιχεία που έγραψα, τα είδα εδώΗ λίστα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μπήκα τώρα στα γρήγορα να δω πωλήσεις ανά μοντέλο και το e500 έχει 347 ταξινομήσεις μόνο Οκτώβριο - Νοέμβριο.