alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.495
4 χρόνια υπομονή και θα ξέρουμε.Don't bet on that
4 χρόνια υπομονή και θα ξέρουμε.Don't bet on that
Εγώ θα ζω, δε ξέρω για σας.Όποιος ζει στην ΕΕ το 2050
Τουλάχιστον θα κλάνεις;Σε καροτσάκι θα είμαι, στην καλύτερη περίπτωση.
Α και γω. Δε έχω σκοπό να σας αφήσω τόσο μικρός.Εγώ θα ζω, δε ξέρω για σας.
Και όποιος θέλει ''πράσινη ανάπτυξη'' ας μετατρέψει το θερμικό του σε αέριο, που είναι πράσινο! Δεν έχω τίποτα με τα ηλεκτρικά, παρά μόνον την τιμή τους, δεν μπορεί κανένας να με υποχρεώσει να μείνω χωρίς αυτοκίνητο, λόγω χρημάτων, γιατί μην μου πείτε ότι με 3000€ θα αγοράσουμε ποτέ ηλεκτρικό!δεν υπάρχει λόγος για φανατικές απόψεις όσον αφορά καταναλωτικά προιόντα. Αν σου αρέσει το ηλεκτικό fine, αν δεν σου κάνει, πάλι fine. Pros και Cons θα υπάρχουν πάντα σε εμπορικά προιόντα, αλλιώς θα υπήρχαν μονοπώλια. Προσωπικα, δεν θα ήθελα να εμπλέξω, στον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, την διαχείριση της ενέργειας του μεταφορικού μέσου, οπότε θα παραμείνω με θερμικά, για όσο καιρό ισχύει αυτό (εκτιμώ, ότι δεν θα γίνουν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά για παρα πολύ ακόμη). Αλλους δεν τους ενοχλεί, οπότε fine επίσης.
Μάλλον θα μείνεις χωρίς αυτοκίνητο..δεν μπορεί κανένας να με υποχρεώσει να μείνω χωρίς αυτοκίνητο λόγω χρημάτων
πως που πότε τι;;;;;;ας μετατρέψει το θερμικό του σε αέριο, που είναι πράσινο!
Say what??σε αέριο, που είναι πράσινο!
Εντάξει! Περίπου πράσινο άντε, νεράκι βγάζει η εξάτμιση, είναι πολύ καθαρότερο απο βενζίνη - πετρέλαιο, ή κάνω λάθος? Γιατί εδώ που τα λέμε, και τα αμιγώς ηλεκτρικά, καταναλώνουν ρεύμα, το οποίο παράγεται απο πυρηνικούς σταθμούς, απο λιγνίτη, κτλ. που ρυπαίνουν ασφαλώς!!!πως που πότε τι;;;;;;
πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα ;;;;
πιο αέριο πιο πράσινο τι έχω χάσει;;;;
Ίσως γι' αυτό περιμένουμε οι φτωχοί το υδρογόνο, που μπορούμε να βάλουμε και στα αυτοκίνητά μας! Εάν είχα χρόνο, ίσως την έκανα και ηλεκτρική, την δικιά μου, αλλά δυστυχώς είμαι στην δύση! Και τότε τι ψάχνεις ρε μπάρμπα? Θα πεί κάποιος! Έ! να, το χόμπι χρόνια δεν κοιτά!!!ναι κάνεις λάθος.
το cng (μεθάνιο) - δεν γίνεται μετατροπή αυτό - είναι 17% καλύτερο σε θέματα εκπομπών CO2
το lpg (προπάνιο/βουτάνιο) - γίνεται μετατροπή - είναι μέχρι 2% καλύτερο από βενζίνη
ευτυχείτε γειά σας χαίρετε