- Reaction score
- 23.475
έχουνε προβλέψει τουλάχιστον συναρμολόγηση στην Ελλάδα ή θα τα φέρουν έτοιμα από την Κίνα;
Εκτός Ελλάδος.................δεν είναι κάνα υπερδιαγαλαξιακό συνεργείο , σε μια τέτοιου ύψους προμήθεια μπορείς να το φτιάξεις σχεδόν οπουδήποτε.
Συνήθως αυτό που κάνουν οι φορτιστές που έχω δει εγώ (χωρίς να θυμάμαι συγκεκριμένα μοντέλα) είναι να "μιλάνε" με τον inverter ώστε να γνωρίζουν πόσο ρεύμα παράγεται.Υπάρχει οικιακός φορτιστής που να δέχεται δύο εισόδους; Μια από δίκτυο και μια από φωτοβολταϊκά πχ; Στην Αγγλία έχει, εδώ δεν βρίσκω κάτι.
Στην Αγγλία υπάρχει ο Zappi της MyEnergy. Μπορείς να επιλέξεις από το front panel ή από το app αν θες φόρτιση από τα panels ή από την μπαταρία (αν έχεις), ή από το δίκτυο. Δεν ξέρω αν όλα αυτά κουμπώνουν πάνω του ή υπάρχει κάποιο κεντρικό hub και όλα αυτά μιλάνε μεταξύ τους. Μάλλον αυτό γίνεται αλλά δεν το έχω ψάξει παραπάνω.Συνήθως αυτό που κάνουν οι φορτιστές που έχω δει εγώ (χωρίς να θυμάμαι συγκεκριμένα μοντέλα) είναι να "μιλάνε" με τον inverter ώστε να γνωρίζουν πόσο ρεύμα παράγεται.
Έτσι μπορείς να του πεις π.χ. να φορτίζει το αμάξι μόνο όταν υπάρχει παραγωγή πάνω από X ή/και να μειώνει την παροχή ανάλογα με το πόσο ρεύμα παράγεται.
Αυτό που λες να έχει ξεχωριστή είσοδο δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί. Μιλάς για Φ/Β που δεν είναι συνδεδεμένα με το υπόλοιπο σπίτι; Και στέλνουν ρεύμα μόνο απευθείας στον φορτιστή; Σε ποια σενάριο θα είχε νόημα κάτι τέτοιο;
ούτε ανάσα δεν πήρα το άτομο, απαπα!
66€-70€
Κόστος νυχτερινού ΔΕΗ συν ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Χωρίς ΦΠΑ 6%.Ως ο υπολογίζετε;