- Reaction score
- 5.399
Στο 97% που ήμουν χτες δούλευε κανονικά το B. Βολεύει που είναι ξεχωριστό κουμπί και είναι εμφανής και άμεση η διαφορά. Από τα 70χλμ/ώρα που πήγαινα σε κατηφόρα, με άφημα του γκαζιού σταμάτησα στο φανάρι χωρίς να πατήσω φρένο.Τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο. Όταν είναι φορτισμένο στο 100% (και μέχρι να πέσει κάτω από το 95%) όταν αφήνεις το γκάζι δεν υπάρχει επιβράδυνση, ή υπάρχει ελάχιστη.
Το είχα εκτός το B για να φάω επίτηδες μπαταρία, μη μείνει το αμάξι στα 97% για μιάμιση μέρα, αλλά τελικά δεν το αντέχω να φεύγει αέρα-πατέρα χωρίς φρένο κινητήρα.
Για να φάω μπαταρία ακολούθησα μετά μια κόντρα μεταξύ μηχανής και φτιαγμένου σπορ αυτοκινήτου από φανάρι σε φανάρι. Εντάξει, δεν τους κέρδιζα, αλλά πού με χάνεις πού με βρίσκεις, μαζί ήμασταν σε κάθε φανάρι. Αυτοί πατημένοι με μουγκρητά, εγώ ακολουθούσα χαλαρός, με ανακύκλωση για να μην εισπνέω τα σύννεφα καπνού τους. Σε κάποια φάση σταμάτησαν την κόντρα, θα είδαν ότι το πατάνε το πατάνε και στην ουσία δεν πετάγονται στο πράσινο όσο νομίζουν.
Σε άλλη φάση, νεαρός ταξιτζής με Mercedes, ενοχλημένος που καταλάμβανα την αριστερή λωρίδα στο φανάρι, κόβει απότομα δεξιά και το σανιδώνει, δίνω κι εγώ μια χαλαρή γκαζιά να πάμε δίπλα-δίπλα, ξαφνικά έργα στη δεξιά λωρίδα, εγώ είχα ήδη κόψει εκείνος αγκομάχησε να με περάσει και να μπει αριστερά να γλυτώσει τα έργα. Μάλλον του χάλασα το επιδεικτικό προσπέρασμα. Στην πορεία μετά τον έβλεπα, οδηγούσε επιθετικά, αλλά δεν με έφτανε, λύσσαξε.
Σε άλλο φανάρι, παπάκι δεξιά μου, τελευταία στιγμή πριν ανάψει το πράσινο αποφασίζει να διασχίσει τις διαβάσεις μπροστά μου για να στρίψει αριστερά. Τη ρόδα πρόλαβε να στρίψει αριστερά μόνο κι εγώ είχα ήδη φύγει με το
που άναψε το πράσινο 10 μέτρα μπροστά. Τον είδα στον καθρέφτη σαστισμένο-κοκκαλωμένο. Δεν έχουν μάθει να φεύγει το αυτοκίνητο ακαριαία και αθόρυβα στο φανάρι. Σου λέει, μέχρι να βάλει αυτός πρώτη, και ν’ αρχίσει να πατάει το γκάζι, εγώ θα έχω περάσει αριστερά του.
Ε, μ’ αυτά και μ’ αυτά γύρισα με 90% σπίτι.