Ηχεία...άσωτα

Reaction score
19.134
από ανθρώπους που ξέρουν τι λένε
Αυτοί είναι κούκου βρε συ (λεν οι ίδιοι). :D :D 😍
Πολλά λέτε για αυτά τα gethein. Ποτε δεν τα εχω δει/ακούσει.
Και σε λίγο όπως πάει η οικονομία της Γερμανίας ούτε θα τα ματαξαναδεί και όποιος τέλος πάντων τα είχε δεί. :D:D Έχουν βέβαια μια ελπίδα να γλυτώσουν καθώς ήταν κάποτε Ανατολική Γερμανία και αυτοί όλοι εκεί ψηφίζουν να ξαναπάρουν αέριο. :D:D

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.242
PS . Sennheiser rep said NDH30 uses the same driver as Sennheiser 560s with tighter tolerance but without technical modifications
Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο εκπρόσωπος της Sennheiser, αν κι ακόμα κι έτσι να ήταν, η ύπαρξη ομοίου driver δεν λέει πολλά.

Τέλος πάντων, μετά την συνένωση των Sennheiser και Neumann, υπάρχει εξέλιξη από αμφότερους και ανταλλαγή υλικών.

Όπως ενημερώνει η ίδια η Neumann, από μηχανικό της:

"Only the diaphragm is similar, otherwise it's a different tuning and ultimately a different driver."

The NDH 30 uses the diaphragm of the HD 560S. It's a polymer blend with extraordinary internal dampening, so afterringing after the initial impulse is minimal.

Και οκ, αυστηρότερος έλεγχος στις κατασκευαστικές αποκλίσεις, όπως λέει ο εκπρόσωπος της Sennheiser.

Αυτό άλλωστε είναι τυπικό χαρακτηριστικό των προϊόντων της Neumann, όπως καλά γνωρίζεις κι εσύ, οι πολύ αυστηρές αποκλίσεις στο tolerance των προϊόντων. 😎

Δες κι αυτό:

I think we are missing the point talking about different driver tech. I used to be believe driver contributed most of the quality in a headphone. However, that believe could not be further from the truth. Take HD600/650 as an example, the actual driver is fairly mediocre with no outstanding quality if you were to listen to one in free space. However, through driver tuning (shape, guides, damping, absorption, pads, etc.) senn was able to turn a mediocre driver into a great headphone.

One other misconception I had was that in order to reproduce any sub bass you need a 50mm driver like the ones in ZMF. However, I was proven wrong when I heard the NDH30 with its tiny 38mm driver.

Αυτά τα geithain τα βρίσκει κανείς Ελλάδα?
Ναι.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.633
Όχι βέβαια ... δεν εννοώ τα Audeze μου. Τα Audeze είναι μια χαρά (και τις ξέρω τις μετρήσεις τους, όχι σούπερ φλάτ, ούτε κατα διάνοια καν απλώς φλάτ δεν είναι χα χα). Στα προηγούμενα που είχα ακουστικά αυτών, αναφέρομαι. Σου έχω πεί την μάρκα μια φορά (δεν το θυμάσαι μάλλον), δεν θέλω να την επαναλάβω. Γενικώς ξέρεις - i am not in the business of - δεν είμαι υπέρ ούτε της "δυσφήμισης" ούτε της "διαφήμισης" και το αποφεύγω να αναφέρομαι σε μάρκες. Ιδίως εάν δεν είναι να αναφερθώ για κάτι που το θεωρώ σίγουρα "καλό" με τα δικά μου στάνταρντ. Όταν το κάνω , το κάνω πάντα για πλάκα και έτσι για την "συμμετοχή" στο "κλίμα" της συζήτησης άλλων και φροντίζω μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα να είναι τόσο χονδροειδής η πλάκα ώστε να μην μένει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για πλάκα.
Α, τώρα κατάλαβα γιατί επιμένεις να μην αναφέρεις τα δικά σου κύρια μηχανήματα, δεν πρέπει να τα θεωρείς αρκετά ΄΄καλά΄΄ με δικά σου εννοείται κριτήρια.:sneaky:
Μπα;

Δηλαδή τα Neumann 310 σε ποιον δεν "αρέσουν"; 😎
(Εννοείται αποκλειστικά και μόνον με χρήση σαμπ, σε σωστή για αυτά απόσταση ακρόασης και σε χώρο που δε τα σακατεύει)
(Υπ'οψιν, μόνον για ήχο μιλάμε, άσε εμφάνιση και άλλες ιστορίες)

Ή (για να χοντραίνω το παιχνίδι) τα me geithein 901/801 οέο; 🤪😁🤣

Ποιος κουφός τα άκουσε και δε του "άρεσαν" εεεεεεεεε??? 😁🤪🤣😁🤪😁🤣

Ομοίως τα Neumann NDH-30. 😎
(πάλι για ήχο μιλάμε, άσε άλλες παραμέτρους)

ΥΓ. Όποιος μου πει ότι τα ανωτέρω ηχεία και ακουστικά τα άκουσε και δε του άρεσαν, τον κάνω επιτόπου μπλοκ και ντιλίτ. Στην πυρά.
Προβλέψιμη αντίδραση... Δεν πρόκειται να επιχειρηματολογώ πάνω στην ισχύ καταστάσεων που διαπιστώνονται καθημερινά στην πράξη. Ρώτα π.χ. τον Μαρκήσιο πόσο θα του άρεσαν διάφορα ηχεία με ικανοποιητικές μετρήσεις. Παλαιότερα ο ChrisHat απέρριπτε απ'όσο θυμάμαι τα Geithain... Έχω λ.χ. διαβάσει άλλους που απορρίπτουν ακροαματικά τα σύγχρονα KEF...Feel free να μας εξηγήσεις πόσο... άσχετοι με το αντικείμενο είναι οι δύο προαναφερθείσες προσωπικότητες...

Δική μου προσδοκία είναι ακόμα και οι αρχάριοι αναγνώστες να πάρουν μια ιδέα ποια χαρακτηριστικά θ'άξιζε να προσέχουν προτού μπουν σε διαδικασία απόκτησης ηχείων...

Περνάμε στη ΄΄σκοτεινή πλευρά της Δύναμης΄΄ τώρα...
Franco Serblin Accordo Goldberg
1733303854473.png

1733303949200.png

1733304044594.png

Οι οριζόντιες off-axis εμφανίζουν ομοιογένεια με τις on-axis στη ζώνη υψηλής διακριτότητας του ακουστικού μας συστήματος με τις κατακόρυφες να έχουν αναμενόμενη διαταραχή στη ζώνη του κρος mid-tweeter αλλά η ψευδοανηχοϊκή είναι εκ προοιμίου καταδικαστέα...

Fig.4 Franco Serblin Accordo Goldberg, lateral response family at 50", normalized to response on tweeter axis, from back to front: differences in response 90–5° off axis, reference response, differences in response 5–90° off axis.

Fig.5 Franco Serblin Accordo Goldberg, vertical response family at 50", normalized to response on tweeter axis, from back to front: differences in response 45–5° above axis, reference response, differences in response 5–45° below axis.

Αμφιβάλλω κατά πόσον ο μακαρίτης Franco Serblin έχοντας στο ενεργητικό του σχεδιάσεις όπως τα Electa Amator, Guarneri, Extrema , Amati κ.α. με στρωτές αποκρίσεις θα επέτρεπε να κυκλοφορήσει το παρόν μοντέλο που φαίνεται να έχει ελλιπές development . Για κάποιους μυστήριους λόγους αρκετός κόσμος το γουστάρει ακροαματικά για επιλεγμένα ιδιώματα και συνδυασμούς με ενισχυτικά - προσωπικά δεν θα μ'ένοιαζε , ας πάρει καθένας ό,τι προτιμά χωρίς να κατακρινόταν η προσωπικότητά του.

Ομοίως και το Ktema:
1733306175574.png

1733305002635.png

Αυτοί είναι κούκου βρε συ (λεν οι ίδιοι). :D :D 😍

Και σε λίγο όπως πάει η οικονομία της Γερμανίας ούτε θα τα ματαξαναδεί και όποιος τέλος πάντων τα είχε δεί. :D:D Έχουν βέβαια μια ελπίδα να γλυτώσουν καθώς ήταν κάποτε Ανατολική Γερμανία και αυτοί όλοι εκεί ψηφίζουν να ξαναπάρουν αέριο. :D:D
Ακόμα και ο...Χίτλερ σε μικρόφωνα Neumann έβγαζε τους λόγους του στα εκστασιασμένα πλήθη...

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.660
Ρώτα π.χ. τον Μαρκήσιο πόσο θα του άρεσαν διάφορα ηχεία με ικανοποιητικές μετρήσεις.
Αυτός ο Μαρκήσιος έχει μυστήρια γούστα.
Του αρέσουν τα ζωντανά ακούσματα . Γι αυτό και έχει κολλήσει με τα Κοράλ . Είναι εξόχως ζωντανά , γρήγορα , με εξαιρετική ατάκα.
Δεν φταίω εγώ που εσείς τα σνομπάρετε.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.633
Αυτός ο Μαρκήσιος έχει μυστήρια γούστα.
Του αρέσουν τα ζωντανά ακούσματα . Γι αυτό και έχει κολλήσει με τα Κοράλ . Είναι εξόχως ζωντανά , γρήγορα , με εξαιρετική ατάκα.
Δεν φταίω εγώ που εσείς τα σνομπάρετε.
Το μόνο βέβαιον είναι ότι δεν ΄΄φταις΄΄ υπό την έννοια καταλογισμού ευθυνών...:wink:

Reaction score
1.473
Για πέταμα είναι τελικά τα Neumann NDH-30 ?
Βάσει μετρήσεων κι οχι με υποκειμενικά κριτήρια

Neumann NDH 20 VS NDH 30 Are AWFUL!
Για να δείτε ότι υπάρχουν κι άλλοι κακοί που δεν ευλογούν τα γένια τους

Ακόμα γελάω με την κριτική του τύπου :fuckyou:

Ασε αυτός έχει πλακα, τα neumann δεν παίζουν σαν beyerdynamic και δεν του αρέσει... Τι ακανς..
PS . Sennheiser rep said NDH30 uses the same driver as Sennheiser 560s with tighter tolerance but without technical modifications
Αυτό δεν σημαίνει πως θα έχει τον ίδιο ηχο η οτι ειναι τα ίδια ακουστικά και πως τα neumann ειναι απάτη και ολοι πηγαινετε πάρτε τα hd560.

Παρα πολύς κόσμος χρησημοποιει αυτούς τους drivers αλλα δεν έχουν ολα τα ακουστικά τον ίδιο ήχο. Αυτό έχει να κανει με πολλά πράγματα στα ακουστικά γύρο απο τα drivers

Last edited:

Reaction score
19.134
Α, τώρα κατάλαβα γιατί επιμένεις να μην αναφέρεις τα δικά σου κύρια μηχανήματα, δεν πρέπει να τα θεωρείς αρκετά ΄΄καλά΄΄ με δικά σου εννοείται κριτήρια
Όχι καθώς σου έχω ξαναπεί (πάλι δεν θυμάσαι) και αυτό έχει αξία - όχι η μάρκα - στο να θεωρήσεις κατά τα δικά σου στάνταρντ εάν είναι "καλό" ή "κακό" ότι είναι σουπερ φλάτ εκει που αποδίδει σύμφωνα με τους περιορισμούς της φυσικής και του σχεδιασμού του (ακόμη και σε impedance) αλλά έχει μια πτώση των 3 db με κέντρο τα 3.5 Κhz το οποίο όμως ξεκινά ομαλά απο τα 2-2.5 και ξαναγίνεται φλάτ στα 4.5 -5.

Και έτσι και το προτιμώ αλλά και εξάλλου εγω (και ο Κος Χρήστος) είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να βρίσκουμε τρόπους να αλλάζουμε ότι θέλουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε απο ήχο ...και σκουπίδια να είχαμε. :D 😍

Reaction score
1.473
Ασε αυτός έχει πλακα, τα neumann δεν παίζουν σαν beyerdynamic και δεν του αρέσει... Τι ακανς..
(Αυτός γενικά εκθειάζει ολα τα beyer.) Μη τους δίνεις και πολυ σημασία, είναι ενας αλλος μαλακας που κάνει rage bait σε ολα του τα βιντεο. Δεν θα αποκαλυψω το ονομα του για να μην του κανω διαφήμιση

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.660
Και έτσι και το προτιμώ αλλά και εξάλλου εγω (και ο Κος Χρήστος) είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να βρίσκουμε τρόπους να αλλάζουμε ότι θέλουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε απο ήχο ...και σκουπίδια να είχαμε. :D 😍
Λίγο γκαζωμένους σας βρίσκω.

Reaction score
19.134
Ακόμα και ο...Χίτλερ σε μικρόφωνα Neumann έβγαζε τους λόγους του στα εκστασιασμένα πλήθη...
Θα σε καλύψω και εδώ. Σε άφησα ποτέ ανικανοποίητο μέσα στα πλαίσια τουλάχιστον των λίγων γνώσεων μου σε οποιοδήποτε θέμα εκτός απο την μη αναφορά μου σε μάρκες αλλά κα άλλες ιδιότητες μου πιο ενδιαφέρουσες και η οποία άρνησις με βοηθάει για συγκεκριμένους σκοπούς που και αυτοί λίγο σου έχουν εξηγηθεί με hints ; :D

- Δεν απάντησα για Νόιμαν αλλά για πόστ που αφορούσε μόνο την Γκεθέιν. Η Νόιμαν δεν ξέρω απο ποιά πόλη είναι, εκτός εάν είναι η ίδια εταιρία. :D

- Έχω και εγώ καμπύλη διόρθωσης Νόιμαν στο phono μου. :D

- Ο Χίτλερ έκανε πόλεμο αφού είχε εξασφαλίσει βιομηχανική παραγωγή δική του μάλιστα ...όχι με στραγάλια. Επίσης και τις συγκεκριμένες πηγές όταν προσπάθησε να τις κατακτήσει , νικήθηκε απο την τότε ΕΣΣΔ -Ρωσία. Πλέον οι καλοί οικονομολόγοι απο ότι καταλαβαίνω είναι αυτοί που δεν έχουν βγάλει το οικονομικό. Μάλλον καλύτεροι οικονομολόγοι είναι πλέον αυτοί που έχουν τελειώσει ιστορικό ή εάν στο μέλλον τουλάχιστον ενταχθεί στην διδακτέα ύλη τους η ιστορία που θα δείχνει τι μοίρα είχαν οι οικονομικές θεωρίες στην πράξη πριν κάνουν τις όποιες "νέες" τους formulated και να ψάχνουν μετά την μοίρα που αυτές θα μπορούσαν να έχουν. :D
Λίγο γκαζωμένους σας βρίσκω.
Το παίζουμε. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.633
...
Το παίζουμε. :D
Είναι ν'απορεί κανείς, πώς θ'αντεχε κάποιος να το κάνει όλη μέρα και παράλληλα να έβρισκε δύναμη να πληκτρολογεί... :sneaky:

Εν τω μεταξύ η Sinus Faber έχει σχολιάσει στο Stereophile για την τονική συμπεριφορά σύγχρονων μοντέλων της ότι διατηρούν πτώση off-axis στη ζώνη του κρος mid-tweeter για ν'αντιστάθμιζαν την υψηλή ευαισθησία του ακουστικού μας συστήματος στη ζώνη των υψηλομεσαίων ενώ δίνουν τόνωση στις υψηλές λόγω της πτώσης ευαισθησίας στην αντίστοιχη ζώνη...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.242
Εν τω μεταξύ η Sinus Faber έχει σχολιάσει στο Stereophile για την τονική συμπεριφορά σύγχρονων μοντέλων της ότι διατηρούν πτώση off-axis στη ζώνη του κρος mid-tweeter για ν'αντιστάθμιζαν την υψηλή ευαισθησία του ακουστικού μας συστήματος στη ζώνη των υψηλομεσαίων ενώ δίνουν τόνωση στις υψηλές λόγω της πτώσης ευαισθησίας στην αντίστοιχη ζώνη..
Κουκιά σπέρνω.
Λολός παπάς.
Τρία πουλάκια κάθονταν.

Κλπ κλπ κλπ.

Ας πάνε να τις πουν αυτές τις εξυπνάδες σε όλες τις υπόλοιπες σοβαρές φίρμες που βγάζουν ηχεία με άριστες μετρήσεις, να φάνε καρπαζιές πιο πολλές κι απ'το Ζίκο.

Κι ακόμα περισσότερες καρπαζιές θα φάνε αν πάνε να τις πουν αυτές τις εξυπνάδες στους τρινοβαδες. Εκεί θα φαν και ξύλο. Δε το γλυτώνουν.

Τσουβαλιασμένοι θα φύγουν, τουλουμι.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.660
Ο Ζήκος ρε δεν έτρωγε καραπαζές , μόνο απειλές δεχόταν .
Δεν μπορούσε να σκύψει ο κυρ Παντελής. :dance2:
Είναι που ήταν χοντροκόκαλος

Last edited:

Reaction score
2.062
Παρα πολύς κόσμος χρησημοποιει αυτούς τους drivers αλλα δεν έχουν ολα τα ακουστικά τον ίδιο ήχο. Αυτό έχει να κανει με πολλά πράγματα στα ακουστικά γύρο απο τα drivers
Δεν είπα το αντίθετο , απλά τώρα κάτω από την κοινή ομπρέλα της Sennheiser Group, θα βγουν καινούργια πράγματα ενδεχομένως πιο εμπορικά και πιο προσιτά προϊόντα.
Οι κάψες της Sennheiser ήταν και παραμένουν εξαιρετικές από κάθε άποψη, όποτε και με τη βοήθεια του μάρκετινγκ θα σου πλασάρουν το νέο προϊόν με τέτοιο τρόπο που θα σε κάνουν να φαντάζεσαι 10 μηχανικούς να προσπαθούν να βελτιώσουν την κάψα (driver) της Sennheiser που θα την φοράει μόνο το Neumann ND-30, αλλά και το Senn 560S (τη μη βελτιωμένη έκδοση).
Τόσοι μηχανικοί και δεν είδαν την κακή (κυματιστή) απόκριση στις υψηλές συχνότητες του Neumann ND-30.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.242
Συμφωνώ σε όλα, εκτός του τελευταίου, το οποίο είναι ανέκδοτο:
Τόσοι μηχανικοί και δεν είδαν την κακή (κυματιστή) απόκριση στις υψηλές συχνότητες του Neumann ND-30.
😁🤪🤣

Αλλά δε θα κάτσω να το εξηγήσω. Δε τσιμπάω. 😁

Η προσωπική μου γνώμη, είναι πως τα ακουστικά αυτά παίζουν εξαιρετικά τα πρίμα, δεν έχουν εκεί "θέματα", και έχοντας άφθονη εμπειρία από σοβαρά ηχεία (τόσο από τα μαγκνεπαν όσο κι από τα 310 της Neumann) ξέρω καλά τι λέω. 😎

Εάν ήθελα να ζητήσω κάτι παραπάνω στα Neumann NDH-30, όσον αφορά την αντιληπτή τονική ισορροπία, θα ζητούσα λίγο περισσότερα στα πολύ βαθιά μπάσα, όχι διότι δεν έχουν επαρκή απόκριση, αλλά διότι έχουν τρομερή απόσβεση, με αποτέλεσμα να δίνουν την αίσθηση ότι είναι "λιγότερα" του κανονικού, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως δεν είναι. Ωστόσο, η αίσθηση μετράει. Ακόμα και στο waveforming, δεν χρειάζεται max μείωση στο decay, λιγοστεύουν στην ανθρώπινη αντίληψη, ασχέτως εάν οι στάθμες είναι σωστές. 😎

Βεβαίως, το τι ισχύει με την αντιληπτή τονική ισορροπία, είναι και θέμα εκπαίδευσης, συνήθειας, και δυνατοτήτων.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.633
Συμφωνώ σε όλα, εκτός του τελευταίου, το οποίο είναι ανέκδοτο:

😁🤪🤣

Αλλά σε θα κάτσω να το εξηγήσω. Δε τσιμπάω. 😁

Η προσωπική μου γνώμη, είναι πως τα ακουστικά αυτά παίζουν εξαιρετικά τα πρίμα, δεν έχουν εκεί "θέματα", και έχοντας άφθονη εμπειρία από σοβαρά ηχεία (τόσο από τα μαγκνεπαν όσο κι από τα 310 της Neumann) ξέρω καλά τι λέω. 😎

Εάν ήθελα να ζητήσω κάτι παραπάνω στα Neumann NDH-30, όσον αφορά την αντιληπτή τονική ισορροπία, θα ζητούσα λίγο περισσότερα στα πολύ βαθιά μπάσα, όχι διότι δεν έχουν επαρκή απόκριση, αλλά διότι έχουν τρομερή απόσβεση, με αποτέλεσμα να δίνουν την αίσθηση ότι είναι "λιγότερα" του κανονικού, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως δεν είναι. Ωστόσο, η αίσθηση μετράει. Ακόμα και στο waveforming, δεν χρειάζεται max μείωση στο decay, λιγοστεύουν στην ανθρώπινη αντίληψη, ασχέτως εάν οι στάθμες είναι σωστές. 😎

Βεβαίως, το τι ισχύει με την αντιληπτή τονική ισορροπία, είναι και θέμα εκπαίδευσης, συνήθειας, και δυνατοτήτων.
Αναρωτιέμαι άμα θα μπορούσαν να βρεθούν τίποτε κάψες... ΚΟΡΑΛ για υλοποιήσεις ακουστικών... :wink:

Reaction score
2.062
Αναρωτιέμαι άμα θα μπορούσαν να βρεθούν τίποτε κάψες... ΚΟΡΑΛ για υλοποιήσεις ακουστικών... :wink:
Οι 'ζωντανές' κάψες της ΚΟΡΑΛ δεν μπορούν τους μικρούς κλειστούς χώρους. Δεν στριμόχνονται σαν τη γειτόνισσα του Π.Α.Η

Reaction score
19.134
Είναι ν'απορεί κανείς, πώς θ'αντεχε κάποιος να το κάνει όλη μέρα και παράλληλα να έβρισκε δύναμη να πληκτρολογεί...
Τι θα μας το κόψεις και αυτό ; Κουφαίνει δηλαδή όντως , δεν ήταν φήμες τελικά ; Το πληκτρολόγιο είναι το λιγότερο δε λές ; Εδώ απειλείται το ίδιο το audio στον πυρήνα του.
Εν τω μεταξύ η Sinus Faber έχει σχολιάσει στο Stereophile για την τονική συμπεριφορά σύγχρονων μοντέλων της ότι διατηρούν πτώση off-axis στη ζώνη του κρος mid-tweeter για ν'αντιστάθμιζαν την υψηλή ευαισθησία του ακουστικού μας συστήματος στη ζώνη των υψηλομεσαίων ενώ δίνουν τόνωση στις υψηλές λόγω της πτώσης ευαισθησίας στην αντίστοιχη ζώνη...
Ουάουυυυ, είπε τέτοιο πράγμα ; Να τους κρεμάσουμε. Δεν ξέρω πως θα κοιμούνται πλέον ήσυχοι το βράδυ τυχόν ιδιοκτήτες τους.

Πάντως η απόκριση στις υψηλές που βλέπεις σε κάποια και τα απορρίπτεις με ελαφρά την καρδία εξαρτάται και απο το είδος , το υλικό κατασκευής του τουίτερ και κάποια άλλα πράγματα και δεν μεταφράζεται πάντα σε ακουστικά τέτοια εντύπωση στην τονικότητα. Μάλιστα μερικά που ενέταξες δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει τουίτερ. Αλλά λεπτομέρειες ...

Η πτώση δε, στην ζώνη του κρός mid-tweeter δίνει μεγαλύτερο βάθος σκηνής. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

:D

Reaction score
3.731
Μπα;

Δηλαδή τα Neumann 310 σε ποιον δεν "αρέσουν"; 😎
(Εννοείται αποκλειστικά και μόνον με χρήση σαμπ, σε σωστή για αυτά απόσταση ακρόασης και σε χώρο που δε τα σακατεύει)
(Υπ'οψιν, μόνον για ήχο μιλάμε, άσε εμφάνιση και άλλες ιστορίες)

Ή (για να χοντραίνω το παιχνίδι) τα me geithein 901/801 οέο; 🤪😁🤣

Ποιος κουφός τα άκουσε και δε του "άρεσαν" εεεεεεεεε??? 😁🤪🤣😁🤪😁🤣

Ομοίως τα Neumann NDH-30. 😎
(πάλι για ήχο μιλάμε, άσε άλλες παραμέτρους)

ΥΓ. Όποιος μου πει ότι τα ανωτέρω ηχεία και ακουστικά τα άκουσε και δε του άρεσαν, τον κάνω επιτόπου μπλοκ και ντιλίτ. Στην πυρά.
Τα 310 δεν αρέσουν στον Μαρκήσιο, σκέτα. Σε εμένα demi saison. Με sub σαφώς είναι καλύτερα.
Τα Geithein θα σου πω όταν τα ακούσω. Δυστυχώς ο αντίπροσωπος δεν έχει κάποιο μοντέλο σε demo ούτε γνωρίζω κάποιον να τα έχει ώστε να τα ακροαστώ. Εννοώ προσωπικά δεν γνωρίζω.
Τα NDH 30 μου αρέσουν.

Reaction score
19.134
Τα 310 δεν αρέσουν στον Μαρκήσιο, σκέτα.
Τον κάρφωσες τον άνθρωπο ... πάει για delete , ignore και καύση. :D :D
Δυστυχώς ο αντίπροσωπος δεν έχει κάποιο μοντέλο σε demo ούτε γνωρίζω κάποιον να τα έχει ώστε να τα ακροαστώ. Εννοώ προσωπικά δεν γνωρίζω.
Έτσι όπως τα λες, δεν φταίς εσύ. Επίσης αυτά είναι ύποπτα, σημαδιακά και εκνευριστικά για τον Bhutia και θα αναγακστεί να τα βάλει στα άσωτα μόνο και μόνο για αυτούς τους λόγους. :D Και άντε μετά να βγούν απο τη λίστα. :D
Τα NDH 30 μου αρέσουν.
Καλά εσύ και εγώ βρε Marlboro είναι γνωστό ότι μας αρέσουν σχεδόν όλα και είμαστε "βολικοί" άνθρωποι στα θέματα αυτά, δεν είμαστε και σοβαρό κριτήριο. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.647
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ