- Reaction score
- 3.731
Αυτά τα geithain τα βρίσκει κανείς Ελλάδα?
Αυτά τα geithain τα βρίσκει κανείς Ελλάδα?
Μπιμπισιντίπ. Ντιπ καταντίπ.Η πτώση δε, στην ζώνη του κρός mid-tweeter δίνει μεγαλύτερο βάθος σκηνής. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Καλά εσύ ok, για τον Μανέστρο δεν θα πω, φοβούμαι.Και έτσι και το προτιμώ αλλά και εξάλλου εγω (και ο Κος Χρήστος) είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να βρίσκουμε τρόπους να αλλάζουμε ότι θέλουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε απο ήχο ...και σκουπίδια να είχαμε.
Ντίπ για ντίπ δηλαδή ε ;Ντιπ καταντίπ
Είχα ακούσει τα 1.5 αρχές 00'ς στην αντιπροσωπεία στα Εξάρχεια τότε. Στον δικό τους χώρο με ολοκληρωμένο VTL ο ήχος ήταν γλυκός και μπορούσες να ακούσεις για ώρες. Τα προτιμούσα για jazz και γενικότερα παλιότερες ηχογραφήσεις, ήταν αρκετά bass shy για rock και για μουσική με βαθύ χαμηλό.Proac Response 2.5... Ξέρω, ξέρω και στον υποφαινόμενο άρεσε μια φορά κι έναν καιρό...
Τι κρίμα που δεν ακούγεται... ο καπλαμας
Confidence έχω αναρτήσει στο παρελθόν στο νήμα " Ό,τι θέλει ο λαός" με ηχεία που πυροδοτούν θετικό ενδιαφέρον.Είχα ακούσει τα 1.5 αρχές 00'ς στην αντιπροσωπεία στα Εξάρχεια τότε. Στον δικό τους χώρο με ολοκληρωμένο VTL ο ήχος ήταν γλυκός και μπορούσες να ακούσεις για ώρες. Τα προτιμούσα για jazz και γενικότερα παλιότερες ηχογραφήσεις, ήταν αρκετά bass shy για rock και για μουσική με βαθύ χαμηλό.
Ερώτηση για την άλλη ζωή που θα είμαι σίγουρα εκατομμυριούχος...
Πως μετράνε τα TAD R1; Οποιαδήποτε έκδοση μου κάνει, είχα ακούσει την πρώτη πριν πολλά χρόνια σε έκθεση και ακόμα θυμάμαι την μία και βάλε ώρα που κάθισα στο δωμάτιο.
Τα Confidence 60; Αυτά δεν τα χω ακούσει (ποιος να τα φέρει σε αυτή την τιμή για demo) αλλά λατρεύω τις μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές του. Κι αυτό ωραίο φαίνεται...
Πάντα μου ακούγονταν περίεργαΜετά έφταιγαν οι ΄αστικοί μύθοι΄΄ από παλαιότερες εποχές για την ποιότητα ενσωμάτωσης των χαμηλών στα τότε υβριδικά μοντέλα της εταιρείας.