- Reaction score
- 57.883
Ναι το ανέφερα, σε ενα από τα "ακατανόητα" 'πόστ μου. Σε δικαιολογώ που δεν το αντιλήφθηκες απόλυτα κια καλά.
Το καλύτερο .... για εσένα και για κάποια δεδομένη στιγμή ... μέχρι να μπορέσεις να την ξεπεράσεις. Το θέμα είναι να υπάρχει μια εξέλιξη σου και του συστήματος σου. Να τρέχουν και κάπως μαζί, τροφοδοτώντας το ένα την βελτίωση του άλλου.
Ή και τίποτε (no joke) .... το ίδιο είναι .... απλώς η άλλη πλευρά του νομίσματος και πολύ ενδεικτική και χρήσιμη για αξιολόγηση κατάσταση όπως επίσης ανέφερα σε ένα απο τα "ακατανόητα" μου .
Πάντως συνήθως σίγουρα αρχικά δεν θα έχεις τίποτε (ούτε και θα νοιώθεις την ανάγκη ή και θα μπορείς) να περιγράψεις. Δεν θα θυμάσαι και μάρκες καθώς δεν έχουν πια καμιά σημασία για εσένα, εάν ποτέ είχαν κιόλας. Και σίγουρα όχι με τον τρόπο που περιγράφουν οι audio people. Αφού κατανοήσεις ... μετά θα είσαι σε θέση να περιγραψεις πολλά. Εάν και όχι να τα εκφράσεις .... θα τα κατανοείς.
Τα δε κοάλα ανήκουν προφανώς στην αυστραλιανή...(Corrected)
Οι hi end σκουληκότρυπες θέλουμε δεν θέλουμε (εγώ θέλω) υπάρχουν.
...καλό είναι να τις εξετάζουμε με επιφύλαξη.
Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Αξίωμα.
Κι όμως, αν καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς από τα πάντα κατά την ακρόαση θα καταλάβεις τα πάντα. Αυτό όμως είναι δυσκολάκι.
Last edited: