Ηχεία...άσωτα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.883
Ναι το ανέφερα, σε ενα από τα "ακατανόητα" 'πόστ μου. Σε δικαιολογώ που δεν το αντιλήφθηκες απόλυτα κια καλά. :D

Το καλύτερο .... για εσένα και για κάποια δεδομένη στιγμή ... μέχρι να μπορέσεις να την ξεπεράσεις. Το θέμα είναι να υπάρχει μια εξέλιξη σου και του συστήματος σου. Να τρέχουν και κάπως μαζί, τροφοδοτώντας το ένα την βελτίωση του άλλου.

Ή και τίποτε (no joke) .... το ίδιο είναι .... απλώς η άλλη πλευρά του νομίσματος και πολύ ενδεικτική και χρήσιμη για αξιολόγηση κατάσταση όπως επίσης ανέφερα σε ένα απο τα "ακατανόητα" μου .

Πάντως συνήθως σίγουρα αρχικά δεν θα έχεις τίποτε (ούτε και θα νοιώθεις την ανάγκη ή και θα μπορείς) να περιγράψεις. Δεν θα θυμάσαι και μάρκες ;) :D καθώς δεν έχουν πια καμιά σημασία για εσένα, εάν ποτέ είχαν κιόλας. :D Και σίγουρα όχι με τον τρόπο που περιγράφουν οι audio people. :D Αφού κατανοήσεις ... μετά θα είσαι σε θέση να περιγραψεις πολλά. Εάν και όχι να τα εκφράσεις .... θα τα κατανοείς. :D
(Corrected)
Οι hi end σκουληκότρυπες θέλουμε δεν θέλουμε (εγώ θέλω) υπάρχουν. :idk:
...καλό είναι να τις εξετάζουμε με επιφύλαξη.

Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. Αξίωμα.

Κι όμως, αν καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς από τα πάντα κατά την ακρόαση θα καταλάβεις τα πάντα. Αυτό όμως είναι δυσκολάκι.
Τα δε κοάλα ανήκουν προφανώς στην αυστραλιανή... :laugh:
Στιγμιότυπο 2024-12-12, 7.40.27 μμ.jpeg

Last edited:

Reaction score
19.221
Τα δε κοάλα ανήκουν προφανώς στην αυστραλιανή... :laugh:
View attachment 352398
++ ...καλό είναι να τις εξετάζουμε με επιφύλαξη. ++

Εκτός του γεγονότος ότι και εμείς και ο σχολιασμός μας είναι στα ΜΜΔ. :D

Mass audio people. :D

Reaction score
3.793
Ναι το ανέφερα, σε ενα από τα "ακατανόητα" 'πόστ μου. Σε δικαιολογώ που δεν το αντιλήφθηκες απόλυτα κια καλά. :D

Το καλύτερο .... για εσένα και για κάποια δεδομένη στιγμή ... μέχρι να μπορέσεις να την ξεπεράσεις. Το θέμα είναι να υπάρχει μια εξέλιξη σου και του συστήματος σου. Να τρέχουν και κάπως μαζί, τροφοδοτώντας το ένα την βελτίωση του άλλου.

Ή και τίποτε (no joke) .... το ίδιο είναι .... απλώς η άλλη πλευρά του νομίσματος και πολύ ενδεικτική και χρήσιμη για αξιολόγηση κατάσταση όπως επίσης ανέφερα σε ένα απο τα "ακατανόητα" μου .

Πάντως συνήθως σίγουρα αρχικά δεν θα έχεις τίποτε (ούτε και θα νοιώθεις την ανάγκη ή και θα μπορείς) να περιγράψεις. Δεν θα θυμάσαι και μάρκες ;) :D καθώς δεν έχουν πια καμιά σημασία για εσένα, εάν ποτέ είχαν κιόλας. :D Και σίγουρα όχι με τον τρόπο που περιγράφουν οι audio people. :D Αφού κατανοήσεις ... μετά θα είσαι σε θέση να περιγραψεις πολλά. Εάν και όχι να τα εκφράσεις .... θα τα κατανοείς. :D
Μην γράφεις σεντόνια μαρή, λογικό να "πηδώ" λέξεις. Σε αντιλαμβάνομαι μην ανησυχείς.

Reaction score
19.221
Μην γράφεις σεντόνια μαρή, λογικό να "πηδώ" λέξεις. Σε αντιλαμβάνομαι μην ανησυχείς.
Τα εξηγώ αναλυτικά για τους άλλους τους ... πως τους λέτε ... audio people. :D :D 😍
Φοβού τους... Μάσα audio people. :sneaky:
Ναι αυτός ο Marlboro 😍 όλες τις μάρκες ξέρει βρε παιδί μου και όλο τις επικαλείται κιόλας. Τον έχω στους υπόπτους πρός audio people. :D😍 Και μη ξεχνάμε ή μπορούμε και να παραβλέψουμε το γεγονός ότι και ο Πρόεδρος τον έχει καταδικάσει δυό φορές και είναι υπό επιτήρηση. 😍

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.883
Τα εξηγώ αναλυτικά για τους άλλους τους ... πως τους λέτε ... audio people. :D :D 😍
...
Άμα τα έξοδα έχουν συγκεχυμένο προορισμό τότε πρέπει να πέσει... περιορισμός.

Reaction score
19.221
Άμα τα έξοδα έχουν συγκεχυμένο προορισμό τότε πρέπει να πέσει... περιορισμός.
Για να ξαναγυρίσουμε και στο αμιγές θέμα του νήματος και επειδή είπες και για έξοδα εγώ εάν είχα τις τεχνικές γνώσεις σας θα έπαιρνα αυτά και θα τα τροποποιούσα φθηνά για να έχω όσα δορυφοράκια θέλω για πολυκάναλο. :D

Reaction score
4.699
Κατά τη γνώμη μου αναγκαιότητα απεγνωσμένη για προώθηση άποψης που να ξεχωρίζει έναντι άλλων...
Ορισμενες παρατηρησεις.
Το να ξεχωριζει καποιος εναντι αλλων δεν κινει μια βιομηχανια,
ειναι δευτερευον, απλως προκυπτει.
Το να πληρωνεσαι για την αποψη σου, ενιοτε αδρα,
σημαινει οτι αυτη εχει λογο υπαρξης , καποια χρησιμοτητα.
Οτι καλυπτει μιαν υπαρκτη αναγκη με ικανοποιητικο τροπο.

Ποια λοιπον ειναι αυτη η περιφημη αναγκη;
Απλα πραγματα.
Ο ακροατης οταν ακουει σπιτι του, ανεξαρτητως budget
και πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, ειτε το συνειδητοποιει ειτε οχι,
δεν ενδιαφερεται να μαθει πως ακριβως κατασκευαζεται ενα ηχογραφημα και απο τι συνiσταται.
Την πληροφορια που αποτυπωνεται σε μια flat αποκριση π.χ.
Αυτο που ζηταει ειναι μια οσο το δυνατον κοντα στο γουστο του, στην αντιληψη του, στην αισθητικη του,
ερμηνεια-αποτυπωση με την τεχνικη εννοια του ορου,του αρχικου μουσικου συμβαντος.
Για να προλαβω τις γνωστες αντιρρησεις,
δεν λεω οτι δεν πρεπει να γινονται σεβαστες καποιες βασικες τεχνικες παραμετροι,
και να προκυπτει μια αυθαιρετη σαλατα,
λεω οτι αυτο ειναι ενα πρωτο επιπεδο, δεν ειναι το πρωταρχικο ζητουμενο.

Reaction score
1.290
Δίπλα από το ρακ έχω στημένο στην βάση του (περισσότερο πλέον σαν διακοσμητικό στοιχείο), το παλιό τενόρο σαξόφωνο μου.
Όταν θέλω να επανέλθω στην πραγματικότητα εγώ και όσοι φίλοι κατά καιρούς έρχονται να ακούσουμε μουσική, ενώ παίζουν τα ηχεία, χρησιμοποιώ παράλληλα το τενόρο.
Η διαφορά φυσικά είναι χαώδης και πραγματικά δεν νομίζω ότι ποτέ θα υπάρξει ηχοσύστημα που θα μπορεί να πλησιάσει το ηχόχρωμα του πραγματικού σαξοφώνου. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα μουσικά όργανα και κυρίως πνευστά!
Εχει τύχει να ακούσεις το smoke gets in your eyes του Eddie Higgins; Πες μου την άποψη σου για το σαξόφωνο όταν το ακούσεις …

Reaction score
19.221
Καλησπέρα
Υπάρχει κάτι για 805 matrix

Ευχαριστώ
Αυτή τη στιγμή μόνο το τουίτερ του. :D
Πάρε και μια άλλη τρομπέτα

Μα καλά, μέσα στο αυτί τους το ηχογράφησαν ; Πως σκούζουν έτσι και τα δύο κόρνα ; :D

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.738
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis