Featured Ηχεία...άσωτα

Reaction score
5.446
Δε μου απαντησε γιατι δεν ξεχωρισε ενα συγκεκριμενο μοντελο που εστω ειναι οριακα καλυτερο απο τα αλλα συμφωνα με τις γνωσεις και προσωπικη εμπειρια του:D.

Εγω βλεποντας ενα σωρο μετρησεις, reviews, τεχνολογια πισω απο τον σχεδιασμο κλπ και απο ολα τα διαθεσιμα στοιχεια πλην την προσωπικης μου ακροαματικης εμπειριας καταληγω οτι συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι το καλυτερο ηχειο του κοσμου το Magico M9.

Μετρησεις βρηκα για το M2 αλλα εκανα αναγωγη...

Μπορεί άραγε να αποδώσει το ότι ο John Coltrane είχε πονόδοντο στην ηχογράφηση του Live at Seattle;

Reaction score
1.308
Μπορεί άραγε να αποδώσει το ότι ο John Coltrane είχε πονόδοντο στην ηχογράφηση του Live at Seattle;
Μπορει να αποδωσει και το κομπιασμα που εκρυβε εντεχνως στο φυσημα του σαξοφωνου γιατι ο πονοδοντος του εφερνε πονοκοιλο απο το σφιξιμο αλλα ταυτοχρονα και την ανακουφιση που του εφερνε στο πονο η ιδια του η μουσικη του καθως δεχοταν την ευεργετικη επιδραση της ενω επαιζε...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.922
Εδώ γκουρού τι βλέπουμε?
Εννοώ πόσο άσωτο είναι τούτο? (πάντα συνυπολογίζοντας και την τιμή)
Είχα ζήσει μ' αυτά για αρκετά μεγάλο διάστημα και μου έχουν αφήσει θετική εντύπωση (φυσικά είχαν θεματάκια).
Θα ήθελα να τα ξανακούσω τώρα που έχω εμπειρία με περισσότερα ηχεία για να δω πόσο off ήμουν ή αν όντως έχουν κάτι..

https://www.stereophile.com/content/epos-epic-2-loudspeaker-measurements
Άσωτο αλλά όχι... εξωφρενικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.746
Members
38.233
Νεότερο μέλος
dimpam