Ηχεία bose

Μηνύματα
1
Reaction score
1
Ήθελα τη γνώμη σας για τα ηχεία της Bose. Έχοντας περάσει χρόνια και χρόνια με high end ηχεία, αγόρασα πριν περίπου ένα χρόνο ένα ζευγάρι 301 σειρά 3 για να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια που τότε είχα ένα ηχείο της Bose το 301 σειρά 1. Tο σύστημά μου είναι Jadis da88 ενισχυτής, Meridian 808 player και Siltech καλώδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο όμορφα και ανθρώπινα έπαιξε. Τόσο πολύ που το πανάκριβο ηχείο μου με το 6,5”woofer άλλαξε ιδιοκτήτη. Αποφάσισα λοιπόν να το αναβαθμίσω. Το διέλυσα όλο,αφαίρεσα την πλαστική επικάλυψη του ξύλου , το ξανακόλλησα , το έβαψα με αστάρι και βαφή αυτοκινήτου και άλλαξα την καλωδίωση με Oyaide,πυκνωτές και αντιστάσεις Vishay και μπόρνες Wbt. Έγινε ακόμα καλύτερο χωρίς όμως να χάσει τον αρχικό του χαρακτήρα. Τα λέω αυτά γιατί κάποιοι τα θεωρούν σκουπίδια. Άποψη που ποτέ δε συμμεριζόμουν ούτε τώρα ούτε όταν ήμουν φοιτητής. Το διαφορετικό δεν σημαίνει ότι είναι σκουπίδι. Το να κάθεσαι σε ένα καναπέ καρφωμένος και να προσπαθείς να καταλάβεις που βρίσκεται ο ντράμερ δεν είναι η πεμπτουσία της ηχητικής ακρόασης. Φιλικά Στέργιος.
 


gid

Μηνύματα
8.481
Reaction score
9.758
Φίλε το ότι χάρη σ' αυτά παράτησες (ως προς τα ηχεία τουλάχιστον) το hign-end και τα παλαβά έξοδα που αυτό συνεπάγεται, είναι πολύ θετικό.

Ακόμη κι αν ο λόγος που τόσο αγαπάς τα Bose είναι η νοσταλγία για τα νεανικά σου χρόνια, όταν είχες παρόμοια. ;)
 



wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
5.098
Reaction score
17.617
Το να κάθεσαι σε ένα καναπέ καρφωμένος και να προσπαθείς να καταλάβεις που βρίσκεται ο ντράμερ δεν είναι η πεμπτουσία της ηχητικής ακρόασης.
Δε θα διαφωνήσω... βέβαια γούστα είναι αυτά, άλλοι γουστάρουν αν κουνηθεί ο κιθαρίστας 2 πόντους να το εντοπίσουν...
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.942
Μηνύματα
2.995.602
Members
38.384
Νεότερο μέλος
chris iliou
Top