Ήθελα τη γνώμη σας για τα ηχεία της Bose. Έχοντας περάσει χρόνια και χρόνια με high end ηχεία, αγόρασα πριν περίπου ένα χρόνο ένα ζευγάρι 301 σειρά 3 για να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια που τότε είχα ένα ηχείο της Bose το 301 σειρά 1. Tο σύστημά μου είναι Jadis da88 ενισχυτής, Meridian 808 player και Siltech καλώδια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το πόσο όμορφα και ανθρώπινα έπαιξε. Τόσο πολύ που το πανάκριβο ηχείο μου με το 6,5”woofer άλλαξε ιδιοκτήτη. Αποφάσισα λοιπόν να το αναβαθμίσω. Το διέλυσα όλο,αφαίρεσα την πλαστική επικάλυψη του ξύλου , το ξανακόλλησα , το έβαψα με αστάρι και βαφή αυτοκινήτου και άλλαξα την καλωδίωση με Oyaide,πυκνωτές και αντιστάσεις Vishay και μπόρνες Wbt. Έγινε ακόμα καλύτερο χωρίς όμως να χάσει τον αρχικό του χαρακτήρα. Τα λέω αυτά γιατί κάποιοι τα θεωρούν σκουπίδια. Άποψη που ποτέ δε συμμεριζόμουν ούτε τώρα ούτε όταν ήμουν φοιτητής. Το διαφορετικό δεν σημαίνει ότι είναι σκουπίδι. Το να κάθεσαι σε ένα καναπέ καρφωμένος και να προσπαθείς να καταλάβεις που βρίσκεται ο ντράμερ δεν είναι η πεμπτουσία της ηχητικής ακρόασης. Φιλικά Στέργιος.
Most visitors online was 2686 , on 4 Apr 2025