Ηχειο της χρονιας?

Reaction score
0
Οσον αφορα το ZU ποτε δεν ισχυριστηκα οτι δεν ειναι αξιολογο προιον, αν και δεν το εχω ακουσει (εκτος εκθεσης).

Ομως ΗΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ???? Ακουγεται τουλαχιστον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ..:mad_2:!

Αλλα η τιμολογιακη πολιτικη ορισμενων αντιπροσωπειων ειναι ενα θεμα που νιωθω υποχρεωμενος να θιξω. Και το γιατι ειναι απλο. Εμεις προσπαθουμε να συμπιεσουμε οσο μπορουμε το κερδος μας για να μπορεσουμε να κανουμε πιο προσιτα τα προιοντα μας στον οιοδηποτε θελει να μπει στον θαυμαστο κοσμο του hifi. Νομιζω αν μη τι αλλο οτι ο χομπιστας καταναλωτης κατι τετοια θεματα πρεπει να τα......μυριζεται απο μακρια, προς χαριν του συμφεροντος του βεβαια.

Reaction score
0
Τι ανέκδοτα λες πάλι βρε? Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. ΕΔΩ ΜΕΣΑ αγαπητέ, έχει παρουσιαστεί περίπτωση reviewer του οποίου το κείμενο από συγκεκριμένο συγκριτικό αλλάχτηκε από τον προϊστάμενό του, με τρόπο τέτοιον ώστε να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Για να μην μιλήσω για περιπτώσεις, περιπτωσάρες και τις διάφορες φήμες. Πλάκα μας κάνεις πρωί πρωί? :cool_11: :cool_11:

...
Καλα υπαρχουν και εξαιρεσεις. Κανεις δεν ειναι τελειος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εμεις προσπαθουμε να συμπιεσουμε οσο μπορουμε το κερδος μας για να μπορεσουμε να κανουμε πιο προσιτα τα προιοντα μας στον οιοδηποτε θελει να μπει στον θαυμαστο κοσμο του hifi.
Ναι, ναι το είπαμε και αλλού αυτό. Εσείς, είστε η καλύτερη αντιπροσωπεία στον κόσμο, σε πολλούς τομείς. :cool_11: :cool_11:

Είσαι εντελώς ανεκδιήγητος. Καλημέρα Γιάννη, κουκιά σπέρνω ένα πράμα. :cool_11:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
p.s. Επειδή πάλι μίλησες με κολακευτικά σχόλια για την εταιρία σου, τσίμπα 10 points. Στους 40 φιλιόμαστε σταυρωτά για ένα 3ήμερο τουλάχιστον...

Reaction score
0
Ακόμη και τα von πως τα λεν,....Σε προειδοποιώ λοιπόν ότι την επόμενη φορά θα έρθει και το infraction.

...
Αυτο τι ειναι? Δεν ειναι απαξιωτικη διαθεση και δυσφημιση??? Ερωτω?

Και μαλιστα για μια απο τις καλυτερες εταιριες του χωρου παγκοσμιως (world class κυριολεκτικα), που με πιανει δεος και μονο που την αναφερω, οπως κι αλλους πολλους. Η αποψη μου για αυτην ισχυε ανεκαθεν, οχι μονο τωρα που τα αντιπροσωπευουμε.

Τελος παντων σταματω εδω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Μου αρέσουν και οι βαρύγδουπες δηλώσεις περί δεοντολογίας...
Κουραφέξαλα ολκής φίλε. :cool_11:

Εγω δεν εχω να πω τιποτα πανω στο θεμα....γιατι ειναι αντιδεοντολογικο. Καλω οσους χομπιστες και πελατες με γνωριζουν να αναφερουν τις γνωμες τους.
...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αυτο τι ειναι? Δεν ειναι απαξιωτικη διαθεση και δυσφημιση??? Ερωτω?
Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά θα είχε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μας τα είχε κάνει τσουρέκια με το εν λόγω ηχείο. :happy_4:
Τελος παντων σταματω εδω.
Να και μια λογική κίνηση.

...

Reaction score
0
Μου αρέσουν και οι βαρύγδουπες δηλώσεις περί δεοντολογίας...
Κουραφέξαλα ολκής φίλε. :cool_11:

...
Κουραφεξαλα πετας εσυ....φιλε και μαλιστα ασυστολως. Εγω φταιω που ασχολουμαι......εχεις δικιο.

Οι φιλοι που μας παρακολουθουν εχουν καταλαβει προ πολλου.

Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες, λεει μια παροιμια...

Τα λεμε:happy_4: :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Φυσικά και έχουν καταλάβει. Πιθανώς και πριν μπεις να γράψεις εδώ μέσα. Απλά τους επιβεβαίωσες. :happy_4:

...

Reaction score
281
Φιλε μου τα ειπα ολα στο αρχικο μου μηνυμα.

Ενα ανταγωνιστικο ηχειο εδω στην Ελλαδα τιμολογιακα (Acoustic Zen Adagio), ανηκει κυριολεκτικα σε ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ στην Αμερικη. Δηλαδη ειναι ΓΕΛΟΙΑ η συγκριση τους και σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και σε ΗΧΟ, και προκαλω τον οποιοδηποτε που το εχει (το ZU) σε κοντρα.
ΑΥΤΟ πρεπει να ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τον υποψηφιο αγοραστη ηχειου των 3500 ευρω για να μην πιαστει ΚΟΡΟΙΔΟ!!
Καταλαβες?
Ασε που ειμαι σιγουρος οτι και το βασης Acoustic Zen Adagio Jr (εξαιρετικο!) των 3500$ (2500 ευρω) παιζει ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Να με συγχωρεις πολυ, αλλα τιποτα σχετικο δεν ειπες στο αρχικο σου μηνυμα, εκτος του οτι:

Ηχειο που στοιχιζει στην Αμερικη 2500$ και εδω 3500 ευρω για μενα ειναι αναξιο λογου οσο καλο κιαν ειναι.

Μετα απο αυτο, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ξαναγραψεις τιποτε σε αυτο το θρεντ, μιας και ειναι αναξιο για εσενα.

Και τελος, πως εισαι σιγουρος οτι το Acoustic Zen Adagio Jr ειναι καλυτερο απο το Zu ?

(Ρητορικα ερωτω, δεν με ενδιαφερει η απαντηση σου)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Και τελος, πως εισαι σιγουρος οτι το Acoustic Zen Adagio Jr ειναι καλυτερο απο το Zu ?
Τς τς τς, τι ερωτήσεις είναι αυτές, μα δεν καταλαβαίνεις? Το δεύτερο δεν το πουλάει. :happy_9:

...

Reaction score
281
Με τον τροπο που γραφει, αυτο το συμπερασμα βγαινει.

Τελως παντων, ενα θεμα (τουλαχιστον για εμενα) ενδιαφερον, καταντησε αδιαφορο.

Reaction score
0
Αν σας αρεσει παιδια εσας να σας ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ......ΚΩΛΟ, με γεια σας και χαρα σας!

Σε λιγο θα με κατηγορησουν εδω μεσα και για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ!!!!wall_1

Αστειοτητες....

Reaction score
281
Εμενα δεν μου αρεσει να μου πιανουν τον κωλο, εκτος απο τις φορες που θελω να μου τον πιανουν.

Επισης δεν αξιολογω το οτιδηποτε βαση ενος αριθμου, στην εδω περιπτωση, αυτον του ποσου, (κατι το οποιο φανηκε οτι να κανεις εσυ απο το ρωτο μηνυμα σου σε αυτο το θρεντ).

Αστειοτητες, επισης

Reaction score
0
Εμενα δεν μου αρεσει να μου πιανουν τον κωλο, εκτος απο τις φορες που θελω να μου τον πιανουν.???????????????

[/quote]

..........................

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422