- Reaction score
- 3.628
Φιλε μου,εχεις απολυτο δικιο!Μπράβο στον Κώστα που γράφει για ένα τέτοιο θέμα, μπράβο σε όλους που προσθέτουν γνώσεις με τις ερωτήσεις τους ή την δική τους εμπειρία αλλά για μένα θα μείνει το εν λόγω θέμα μόνο σε θεωρητικό επίπεδο...
Και εξηγούμαι, πόσοι από εδώ μέσα έχουν την δυνατότητα ενός dedicated audio-video room που μορούν να εφαρμοστούν όλα τα παραπάνω; Ελάχιστοι...Πόσοι από εδώ έχουν την δυνατότητα να "πειράξουν" ένα σαλόνι ή ένα καθιστικό; Περισσότεροι από πριν αλλά πάλι λίγοι... Πόσοι είναι διατεθημένοι να χωρίσουν από τη συμβία τους προκειμένου να αλλάξουν προς το καλύτερο τις συνθήκες ακρόασης; Πολύ λιγότεροι... Για αυτό λέω ότι μόνο σαν θεωρητική άσκηση θα μπορούσα να το συνεχίσω. Που θέλω να καταλήξω; Εκτός από την διαπίστωση της ανικανότητάς μου να το υλοποιήσω, θα περίμενα να ειπωθούν-προταθούν και διάφορες πρακτικές συμβουλές για τους "άτυχους" που δεν μορούν να κάνουν έστω κάτι από αυτά που γράφτηκαν παραπάνω. Συμφωνώ με τον Κώστα που λέει ότι η συμβουλή και ίσως η υλοποίηση μιας λύσης από έναν επαγγελματία του χώρου είναι η ενδεδειγμένη και ίσως η μόνη σωστή λύση αλλά για την πληοψηφία εδώ μέσα προέχουν άλλες βασικές παρεμβάσεις και συμφωνίες... Στο κάτω κάτω η πρόκληση είναι στην βελτίωση με τις επικρατούσες συνθήκες και όχι στην εκ βάθρων ανακατασκευή του χώρου.
Φιλικά,
Γιάννης
Και επειδη λατρευω το αβαταρ σου,ανοιξε ενα θεμα με φωτογραφιες του χωρου σου και θα σου προτεινω τι μπορεις να κανεις για να παρεις τα μεγιστα απο αυτον!
Αυτο το προτεινω σε ολους.Μπορειτε να ανοιγετε θεμα με συμβουλες βελτιωσης του χωρου με τα κριτηρια που οριζετε εσεις.
Last edited: