- Reaction score
- 14
Και παραμένω!Πίκος Απίκος said:Είδες που έχεις διατελέσει και χαιεντάς?
Σε διάφορα πράγματα.
Όπως στο παγωτό ας πούμε!
Συγκρατημένα όμως γιατί έχω πάρει κάτι κιλάκια τελευταία....
Και παραμένω!Πίκος Απίκος said:Είδες που έχεις διατελέσει και χαιεντάς?
Δικέ μου, ανοίγω θέμα.......preve said:Και παραμένω!Πίκος Απίκος said:Είδες που έχεις διατελέσει και χαιεντάς?
Σε διάφορα πράγματα.
Όπως στο παγωτό ας πούμε!
Συγκρατημένα όμως γιατί έχω πάρει κάτι κιλάκια τελευταία....8)
Δεν είναι το δικό μου,έχει όμως το ίδιο χρώμα...Μάριος Λαζάρου said:Φίλε Σωκράτη καλοτάξιδο το τουτούνι...Βγάλε καμμιά φώτο να το δούμε.Τί χρώμα το πήρες?
ΥΓ.Να αλλάξεις και την φώτο του Audi κάτω από το όνομα
Γιάννη,εδώ και αρκετές ημέρες,διαβάζω καθημερινά το RX8.GR.ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:Εχω το rx8 εδω και ενα μηνα το οποιο το αγορασα καινουριο μετα απο πολλη μελετη.Εντυπωσεις αριστες εκτος απο τη σχετικα υψηλη καταναλωση.Επειδη βγαινουν πολλοι και λενε για λαδια και αλλες τετοιες "εξυπναδες" εχω να τους πω οτι το λαδι δεν το καιει το ψεκαζει στο θαλαμο καυσης επειδη ετσι δουλευει.Εχω κανει 2000 χλμ και εχω προσθεσει 200ml λαδι.Τα s2000 δεν θελουν λαδι? τα alfa romeo δεν θελουν λαδι?. Ακομη και το top gun που ειχα πριν ηθελε το λαδακι του.Συν τοις αλλοις ειναι πισωκινητο με 50 50 κατανομη βαρους εμπρος πισω με μπλοκε διαφορικο με διπλα ψαλιδια εμπρος multi link πισω, με χωρους υπερ αρκετους για sport coupe με εμφανιση που κανενα golf astra focus δεν πλησιαζει τα οποια βγαινουν και 1400cc και best sport coupe 2004-2005-2006.θελετε κι αλλα?ναι εχει δυναμη αρκετη δυναμη που οι περισσοτεροι απο εμας δεν εχουμε την δυνατοτητα να την αξιοποιησουμε πληρως και αξιοπιστια για 400.000 χλμ ασφαλους λειτουργιας του βανκελ που εχει παρει και βραβειο για τον καλυτερο κινητηρα της χρονιας 2004 στα 2.5 - 3lt.Οντως ειναι χαλι το αυτοκινητο....ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΦΙΛΕ.ΕΛΑ ΣΤΟ RX8CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ...
Γιώργο τι ακριβώς παίζει?Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Tα μαθήματα γρήγορης οδήγησης και με ασφάλεια που διδάσκω,σίγουρα τώρα θα τα χρειαστείτε.
Εαν μαζευτούν περισσότερα απο 2 άτομα,θα σας κάνω ειδική τιμή...![]()
Αποστάτηpreve said:ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Παιδιά,μετά το σοκ από το Α4,με τα 24l/100χλμ,χωρίς να το έχω "πατήσει" πουθενά,ότι και να μου κάψει το RX8,χαλάλι του.
Βαγγελίστρα μου! :shock:
Ρε μπας και είχε καμμιά τρύπα πουθενά το ντεπόζιτο;![]()
Πλάκα πλάκα τόσο έκαιγε μια Alfa Romeo Spider 2000 με διπλά delorto που είχα κάποτε...
Πήγαινα βόλτα και έβλεπα την βελόνα του καυσίμου να κουνιέται σαν ρολόι χειρός.
Είχα μάθει απέξω όλες τις...κατηφόρες.
Όπου έβρισκα την ευκαιρία ρολάριζα με νεκρό!
Ωραίο αυτοκίνητο ... αλλά...όσο το κράτησα....μου έφαγε άλλο ένα σε βενζίνη.
Ρε όξω από 'δω είπα...το έκανα....και βρήκα την υγειά μου. 8)
Μόνο που τώρα δεν γυρίζει κανένα κεφάλι να δει το αμάξι...preve said:Με το σημερινό μου αμάξι κάνω πάνω από 400 χιλιόμετρα με 24 λίτρα.
Τώρα αυτό είναι κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου;sp502 said:Μόνο που τώρα δεν γυρίζει κανένα κεφάλι να δει το αμάξι...
Είναι πάντως μια πραγματικότητα. Κατα 80 τοις εκατό βέβαια, για νά'μαστε ποιο ακριβής και δίκαιοι. 8)ak1s said:Τώρα αυτό είναι κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου;sp502 said:Μόνο που τώρα δεν γυρίζει κανένα κεφάλι να δει το αμάξι...
Kαι βεβαια ειναι,διαφορετικα δεν θα εβλεπες αυτοκινητο στους δρομους αξιας μεγαλυτερης των 20-25Κak1s said:Τώρα αυτό είναι κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου;sp502 said:Μόνο που τώρα δεν γυρίζει κανένα κεφάλι να δει το αμάξι...
Αν είναι να αγοράσεις κάτι που κάνει Χ δραχμάς και έχεις 2 επιλογές το άσχημο και το όμορφοak1s said:Τώρα αυτό είναι κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου;sp502 said:Μόνο που τώρα δεν γυρίζει κανένα κεφάλι να δει το αμάξι...
Όπως το λες αρχικά, δεν εννοείς αισθητική, αλλά "πουλ μουρ", "εφέ", "κάνεις το κομμάτι σου". Εγώ αυτό καταλαβαίνω από το "δεν γυρίζει κεφάλι να δει το αμάξι". Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι κριτήριο. Να περνάς από την πλατεία του χωριού και να σε κοιτάνε από το νυφοπάζαρο. Να πουλάς τα γίδια για να πάρεις "μερτσεντέ" (ξέρω άπειρες περιπτώσεις).sp502 said:Αν είναι να αγοράσεις κάτι που κάνει Χ δραχμάς και έχεις 2 επιλογές το άσχημο και το όμορφο
εσύ θα διαλέξεις φυσικά το άσχημο...