- Reaction score
- 1.317
Λέω να επενδύσω για αρχή ένα χιλιάρικο στη Vicoustics με τα παρακάτω προϊόντα .
www.athensproaudio.gr
www.athensproaudio.gr
www.athensproaudio.gr
Πρώτη ανάκλαση είναι στα κόκκινα Χ εκεί λέω να βάλω τα cinema round premium για απορρόφηση
απέναντι πέφτει πάνω στη κουρτίνα ( βελούδινη βαριά )που καλύπτει μπαλκονόπορτα.
Το πρώτο Χ πιάνει τοίχο . Στα άλλα κάποια πατέντα θα βρω να μπαίνουν από πίσω πάνω στο τζαμί .
Πίσω από τη θέση ακρόασης υπάρχει τραπέζι και τοίχος σε απόσταση περίπου 3,5 μέτρα από την mlp .
Στον πίνακα έχω βάλει ένα ήδη ένα φύλλο Copopren . Δε ξέρω εάν κάνει κάτι αλλά το έβαλα .
Μπάσο παγίδες δυστυχώς δε μπορώ να βάλω .
Το rt 60 του χώρου πάει κάπως έτσι .
Σε μια νέα μέτρηση που έκανα που έβγαλε ανεβασμένα τα 2Κ περίπου στα 0,6 ίσως ήταν λάθος επειδή έγινε βιαστικά και χαμηλά σε ένταση ίσως είναι που έβγαλα το πίσω χαλί.
Δυστυχώς υπάρχει και το ρημάδι αυτό μπροστά μου.
Ρίξτε καμία ιδέα εάν μπορώ να το καλύψω με κάτι.
Γενικότερα ρίξτε ιδέες και για ταβάνι.
Εναλλακτικές για τους τοίχους κτλ
Αριστερά λέω να βάλω 3 απορροφητικά με 3 flexi wave ενδιάμεσα πιο πολύ για διακόσμηση.
Δεξιά λόγω κουρτίνας μόνο τα υπόλοιπα 3 απορροφητικά πίσω .
Στο ταβάνι 3 wavewood που έχει το πακέτο τα υπόλοιπα 3 flexi wave και περισσεύουν και αλλά δυο απορροφητικά από τα 8 του πακέτου .
Κάποιος είχε βάλει στο ταβάνι του τα flexi wave σε συνδυασμό με διάχυση κάπου το είχε πάρει το μάτι μου . Ας στείλει καμία φωτό…
@vlasis εσύ ήσουν ;

Vicoustic Cinema Round Premium Grey
Vicoustic Cinema Round Premium Grey Cinema Round Premium panels provide flexible and elegant solutions for sound control across a multitude of applications. Com

Vicoustic Flexi Wave Ultra 595 Natural Oak
Vicoustic Flexi Wave Ultra 595 Natural Oak The revolutionary Flexi Wave acoustic panel brings performance and design to our homes. This hybrid acoustic panel

Vicoustic VicPattern Ultra Wavewood Natural Oak
Vicoustic VicPattern Ultra Wavewood Natural Oak The VicPattern Ultra Wavewood panel is one of the leading solutions that Vicoustic offers in terms of the Abs
Πρώτη ανάκλαση είναι στα κόκκινα Χ εκεί λέω να βάλω τα cinema round premium για απορρόφηση

απέναντι πέφτει πάνω στη κουρτίνα ( βελούδινη βαριά )που καλύπτει μπαλκονόπορτα.
Το πρώτο Χ πιάνει τοίχο . Στα άλλα κάποια πατέντα θα βρω να μπαίνουν από πίσω πάνω στο τζαμί .

Πίσω από τη θέση ακρόασης υπάρχει τραπέζι και τοίχος σε απόσταση περίπου 3,5 μέτρα από την mlp .
Στον πίνακα έχω βάλει ένα ήδη ένα φύλλο Copopren . Δε ξέρω εάν κάνει κάτι αλλά το έβαλα .

Μπάσο παγίδες δυστυχώς δε μπορώ να βάλω .
Το rt 60 του χώρου πάει κάπως έτσι .

Σε μια νέα μέτρηση που έκανα που έβγαλε ανεβασμένα τα 2Κ περίπου στα 0,6 ίσως ήταν λάθος επειδή έγινε βιαστικά και χαμηλά σε ένταση ίσως είναι που έβγαλα το πίσω χαλί.
Δυστυχώς υπάρχει και το ρημάδι αυτό μπροστά μου.

Ρίξτε καμία ιδέα εάν μπορώ να το καλύψω με κάτι.
Γενικότερα ρίξτε ιδέες και για ταβάνι.
Εναλλακτικές για τους τοίχους κτλ
Αριστερά λέω να βάλω 3 απορροφητικά με 3 flexi wave ενδιάμεσα πιο πολύ για διακόσμηση.
Δεξιά λόγω κουρτίνας μόνο τα υπόλοιπα 3 απορροφητικά πίσω .
Στο ταβάνι 3 wavewood που έχει το πακέτο τα υπόλοιπα 3 flexi wave και περισσεύουν και αλλά δυο απορροφητικά από τα 8 του πακέτου .
Κάποιος είχε βάλει στο ταβάνι του τα flexi wave σε συνδυασμό με διάχυση κάπου το είχε πάρει το μάτι μου . Ας στείλει καμία φωτό…
@vlasis εσύ ήσουν ;