wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 17.103
το xlr χωρίς θωράκιση, τι μάρκα είναι? είναι καμιά χαϊεντιά? έτσι από περιέργεια... γιατί στον κανονικό κόσμο δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα!
Προπέλα σαν τους 13th elevatorΌποιος χρησιμοποιεί αθωρακιστο inteconnect αυτά παθαίνει!
Υποψιάζομαι ότι εκπέμπει εξαιρετικά,ψυχεδέλεια.Αληθευει;
Όχι, αλλά στο ίδιο πολυπριζο είναι πρίζα πολυπριζου στο οποίο υπάρχει φωτιστικό με λάμπα led. Αυτό πιάνεται;Αυτό εννοεί, αν στο ίδιο πολύμπριζο είναι ενωμένο και κανένα φωτιστικό LED
Για αφαίρεσε το 2ο πολύμπριζο να δεις.Προπέλα σαν τους 13th elevator
Όχι, αλλά στο ίδιο πολυπριζο είναι πρίζα πολυπριζου στο οποίο υπάρχει φωτιστικό με λάμπα led. Αυτό πιάνεται;
Ναι αυτό εννοώ,ναι πιάνεται,για βγαλτο να δούμε τι γίνεται.Όχι, αλλά στο ίδιο πολυπριζο είναι πρίζα πολυπριζου στο οποίο υπάρχει φωτιστικό με λάμπα led. Αυτό πιάνεται;
Στο δικό μου σύστημα δημιουργούσε φύσημα ένα ελλατωματικό τροφοδοτικό ifiΣε φωτιστικό ή τηλεόραση εννοείς; Όχι
Έχω το ifi ipowerx για το στριμερ και το RME ADI 2 fs έχει το δικό του
Θα το κοιτάξωΣτο δικό μου σύστημα δημιουργούσε φύσημα ένα ελλατωματικό τροφοδοτικό ifi
Το έβγαλα, δεν επηρεάζειΝαι αυτό εννοώ,ναι πιάνεται,για βγαλτο να δούμε τι γίνεται.
Ποιο από τα παρακάτω 2 ακούς δηλαδή αλλά με λιγότερη ένταση φαντάζομαι στην δική σου περίπτωση? ( Το τρίτο βιντεάκι έχει μαζεμένες όλες τις περιπτώσεις θορύβων.)Το αποτέλεσμα του ελέγχου είναι ότι υπάρχει απ'την αρχή που ανοίγω τον ενισχυτή ένας μικρός θόρυβος που ακούγεται με το αυτί κολλημένο στο γουφερ. Με το άνοιγμα του προενισχυτη και τη σύνδεση του ιντερκονεκτ προ και τελικού και μετά των υπόλοιπων συσκευών αυξήθηκε λίγο το φύσημα στο τουιτερ, όχι ο θόρυβος. Τα συνεχόμενα παράσιτα σαν ραδιοφώνου, δηλαδή επιπρόσθετα από τον μικρό θόρυβο που ανέφερα, υπάρχουν μόνο με το xlr χωρίς θωράκιση.