Και τώρα τι;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.910
Το θέμα μου είναι να είναι εύκολο με κάποιο app να μπορεί και η κυρά να συγχρονίζει, αποθηκεύει, βλέπει.
Αναφέρεσαι σε φορητές συσκευές. Γίνεται με αυτό το μηχάνημα (που παίρνει δύο δίσκους) και αυτό το app. Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά με μια ματιά που έριξα, γίνεται. Γίνεται και στον υπολογιστή, (αλλά από άτομο με γνώσεις πολύ πάνω από τις οικιακές).

Reaction score
5.435
Ναι, αλλά όχι οποιουσδήποτε. Να είναι τεχνολογίας CMR (και όχι SMR). Παράδειγμα. Όταν γεμίσουν, παίρνεις άλλους δύο και φτιάχνεις άλλη μια συστοιχία. Μη μπλέξεις με το raid-5 - να μπλέξεις γιατί; Για να εξοικονομήσεις ένα δίσκο; 70 ευρώ; Εκεί είναι το πρόβλημα;
Προτείνεται αφοβα ο purple για NAS? Να μην πάει σε red?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.910
Προτείνεται αφοβα ο purple για NAS? Να μην πάει σε red?
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά καταλαβαίνω και το σκεπτικό πίσω από το μάρκετιν της WD, με τα χρώματα. Τί πάει να πει άφοβα; Συστοιχία raid-1 είναι. Αν πάρει red, δεν θα πρέπει να φοβάται μη σκάσει δίσκος; Αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος. Η λέξη "άφοβα" ας πούμε ταιριάζει στους gold, και πάλι όχι και πολύ καλά. Αν παίξουμε αυτή την κολοκυθιά, θα καταλήξουμε σε αδιέξοδο λόγω κόστους.

Reaction score
5.435
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά καταλαβαίνω και το σκεπτικό πίσω από το μάρκετιν της WD, με τα χρώματα. Τί πάει να πει άφοβα; Συστοιχία raid-1 είναι. Αν πάρει red, δεν θα πρέπει να φοβάται μη σκάσει δίσκος; Αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος. Η λέξη "άφοβα" ας πούμε ταιριάζει στους gold, και πάλι όχι και πολύ καλά. Αν παίξουμε αυτή την κολοκυθιά, θα καταλήξουμε σε αδιέξοδο λόγω κόστους.
Όπως τα λες. Μόνο με black έχω μια ηρεμία για τα δεδομένα μου αλλά το κόστος ξεφεύγει...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.910
Οι black πωλούνται ως γρήγοροι, όχι ως ανθεκτικοί...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.941
Members
38.267
Νεότερο μέλος
Λινα