Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.664
Ο ερωτας ενος ωριμου ανδρα για μια πολυ μικροτερη του γυναικα.
Εκεινη γυρευει την εμπειρια και την κουλτουρα, εκεινος την ομορφια.
Πως κάνεις έτσι;;;σου θυμίζει κάτι;;;:116:Αααααααχ! :126:
Αξις και ξερος!Αααααααχ! :126:
Μοιάζει πολύ με την Marion Cotillard, που για μένα είναι ακόμη πιο όμορφη.:404:Giovanna Mezzogiorno, θεά! :102:
Γκουχ, γκουχ:126:Little White Lies
http://www.imdb.com/title/tt1440232/
Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα ,αλλά τα τελευταία χρόνια όποια ταινία του Γαλλικού κινηματογράφου έχω δει μ'έχει αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις .
Το Little White Lies δεν αποτελλεί εξαίρεση. Ότι καλύτερο έχω δει εδώ και πολύ καιρό.
Λίγο απ'όλα :Δράμα ,κωμωδία, κοινωνικό ,ερωτικό.........
Την ξεκίνησα - ομολογώ αρκετά κουρασμένος - και παρόλο που διαρκεί 2 και μισή ώρες με κράτησε μέχρι τέλους .
Δείτε την οπωσδήποτε -με το έτερον ήμιση εννοείται!
Little White Lies
http://www.imdb.com/title/tt1440232/
Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα ,αλλά τα τελευταία χρόνια όποια ταινία του Γαλλικού κινηματογράφου έχω δει μ'έχει αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις .
Το Little White Lies δεν αποτελλεί εξαίρεση. Ότι καλύτερο έχω δει εδώ και πολύ καιρό.
Λίγο απ'όλα :Δράμα ,κωμωδία, κοινωνικό ,ερωτικό.........
Την ξεκίνησα - ομολογώ αρκετά κουρασμένος - και παρόλο που διαρκεί 2 και μισή ώρες με κράτησε μέχρι τέλους .
Δείτε την οπωσδήποτε -με το έτερον ήμιση εννοείται!
Και να δεις που πριν το ανοίξω ,κοίταξα μπας και το έβαλε κάποιος άλλος αλλά ....φαίνεται ότι η αναζήτηση δεν 'έπιασε' :108:
Φτου!Βλέπω Ανδρέα πως είδες μπόλικη σαχλαμάρα όσο έλειπα! :136: :142:
Tangled , δείτε το ειδικά αν μπορείτε 3D.Φοβερά χρώματα και εκπληκτικό βάθος σε όλες τις σκηνές.
Οσο για την ταινία,μπορει να ειναι παιδικό αλλα είναι πολύ ώραιο!Πραγματικά οταν οι ανθρωποι της Disney εχουν κέφια (σχεδον πάντα) φτιάχνουν μοναδικές ιστορίες...
Αναφοράς!!
Video codec: MPEG-4 AVC....Αναφοράς!!
Μιλάμε για εικονάρα και απίστευτα ισορροπημένο ήχο...