Καλώδια ηχείων vs ΙC...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μαρίνε αλήθεια, ποιά είναι η γνώμη σου για το θέμα?
Τα καλώδια ηχείων δεν είναι πιο σημαντικά από τα IC (σε διαφορές στον ήχο εννοώ)? Αν μπορούσες να αποφύγεις ένα εκ των δύο τι θα έκανες?
Αν και η λογικη (μου) λεει οτι εφ οσον τα IC διαχειριζονται mV και mA ενω των ηχειων V και A , στα IC οι απωλειες θα ειναι κρισιμοτερες .

Ομως οταν (καποτε ....αχ ) συνεδεσα τα XLO UE5-8 sto συστημα μου επαθα σοκ απο την πληρη μεταλλαξη του ηχητικου αποτελεσματος . Βιωσα τα ιδια συναισθηματα με τον gkar .
Να διευκρινησω οτι ως IC rca χρησιμοποιουσα (και χρησιμοποιω ) τα κορυφαια της XLO LE1A (κοστους 1250 ευρω εκαστον ). Οταν πρωτοχρησιμοποιησα τα LE1A σε καμια περιπτωση δεν υπηρξαν τετοιες καθολικες αλλαγες . Δηλαδη 2 IC=2500 ευρω vs Καλ. ηχειων 2700ευρω ειχαν ως ξεκαθαρο νικητη τα καλωδια ηχειων .
Θεωρω οτι ο RDoherty εχει δικιο στο παρακατω

RDoherty said:
Έχεις ένα κύκλωμα με σταθερή ωμική αντίσταση (έξοδος προ) που οδηγεί ένα άλλο με σταθερή ωμική αντίσταση (είσοδος τελικού). Οι όποιες απαιτήσεις από το καλώδιο είναι πολύ μικρότερες και ευκολότερο να επιτευχθούν.
αρα τα IC συμβαλλουν λιγοτερο στις ηχητικες διαφορες *. Τουλαχιστον αυτο καταλαβα πειραματιζομενος στο συστημα μου .

*ΥΓ. Αρα εχουμε και λεμε ..... πιο πριν συμφωνησα με τον gkar για ενεργα ηχεια (αντιο πωλησεις καλωδιων ηχειων :( ) , τωρα παραδεχτηκα την μικρη συμβολη των IC στην τελικη ποιοτητα (αντιο πωλησεις IC :( ) και το χειροτερο ολων ειναι .....οτι επικαλεστηκα quotικως τον RDoherty και ταυτοχρονα τον δικαιωνω στο σχολιο περι θανατου του εμπορακου !!!!!

Δεν αισθανομαι καλα ...κατι εχω .....κατι με σφιγγει σαν θηλι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
297
LUXMAN said:
Αν και η λογικη (μου) λεει οτι εφ οσον τα IC διαχειριζονται mV και mA ενω των ηχειων V και A , στα IC οι απωλειες θα ειναι κρισιμοτερες .
Αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο για τις κολλήσεις, όλες τις κολλήσεις, στην πορεία του σήματος.

LUXMAN said:
Το ημαρτον ειναι Αοριστος , αρα μια φορα συνεβη . Ποτε ; Που ; :D
Σημασία έχει η ειλικρινής μετάνοια.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
LUXMAN said:
Πες μου που εσφαλα και θα μετανοησω !!! :oops:

Reaction score
2.646
RDoherty said:
Αυτό ισχύει κατά κύριο λόγο για τις κολλήσεις, όλες τις κολλήσεις, στην πορεία του σήματος.
Από τότε που αναλάβατε εσείς κυβέρνηση, κάνουν πορείες και τα σήματα !! :o

Reaction score
2.646
LUXMAN said:
RDoherty said:
LUXMAN said:
Πες μου που εσφαλα και θα μετανοησω !!! :oops:
Εσφαλες για δεν μας έδωσες αρκετά καλώδια , όλα τα μεγέθη i/c και ηχείων για να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Να μην επαναληφτεί παρακαλώ. :mrgreen:

STOP PRESS !!! " Ενας νεκρός εμποράκος αφήνει πίσω του μια χήρα με 5 ορφανά"

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μπαγασακο Rdoherty με τουμπαρες τελικα (σκιουζμι για το μπαγασακο ) :D!! Αντε μετανοησε και εσυ τωρα για το θεμα με τα εμβολια που ανοιξες στα μουλωχτα και "χωνε μου" οτι θελεις για τα καλωδια , αλλα post to post (πως λεμε ...face to face):mrgreen: !

Reaction score
297
Δεν υπάρχει quid pro quo σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αναζήτηση της αλήθειας.

Reaction score
2.646
( Τώρα δέσαμε, πλακώσανε οι συντονιστές)
Εμείς εδώ κ. συντονιστά είπαμε να μιλήσουμε και λίγο για τα καλώδια, είναι και ο RDoherty εδώ. Οπότε, υπάρχει πρόβλημα ? θέλετε μήπως να σας φέρουμε κάτι εκτός από τα XLO του g.kar ?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Δεν υπάρχει quid pro quo σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αναζήτηση της αλήθειας.
Παρ ολο το 19.5 στα Λατινικα ....κατεφυγα στην Gοογκλια βοηθεια . Να που επεσα :shock:

" QUID PRO QUO - παρενόχληση λαμβάνει χώρα όταν ένας προϊστάμενος οροθετεί την δωρεά κάποιου οικονομικού κέρδους ως αντάλλαγμα για τη λήψη σεξουαλικής χάρης από έναν υφιστάμενο ή όταν τιμωρεί τον υφιστάμενο για την άρνησή του να υποκύψει στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Γενικά, ένας υπάλληλος είναι αυστηρά υποκείμενος σε πράξεις «quid pro quo» παρενόχλησης, διαπραχθέντες από έναν προϊστάμενο, ο οποίος έχει τη δύναμη να πάρει (ή να προτείνει) σημαίνουσες εργασιακές αποφάσεις που επηρεάζουν τον υφιστάμενο-θύμα, όπως πρόσληψη, προώθηση, πειθάρχηση ή απόλυσης. Αυτός ο υποκειμενισμός υπάρχει, επίσης όταν η διαγωγή του προϊσταμένου παραβιάζει μια ξεκάθαρα αρθρωμένη και καλά εφαρμοσμένη τακτική της εταιρίας, η οποία καταδικάζει την σεξουαλική παρενόχληση, ακόμα και εν αγνοία του εργοδότη. Η λογική για τον αυστηρό αυτό υποκειμενισμό των υπαλλήλων σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, έγκειται στο ότι ο προϊστάμενος θεωρείται ως ο εργοδότης, γιατί η παρενόχληση εκπληρώνεται απ' την εξουσία, την οποία ο εργοδότης ρητώς του απέδωσε. "

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Καλα . Ζητα μου μονο εσυ συγνωμη τοτε . :lol: (δηλαδη το αντιθετο του quid pro quo στις μεταξυ μας "συγνωμες" !! ολα εγω θα στα λεω;;;) )*

Αν "διαβαζες κατω απο τις γραμμες" τα παραπανω , δεν θα απογοητευες παρακατω . "κατι για κατι" ;;; μπαααα ..αδοκιμο . Πως μπορεσες :shock: ;;; Αμφιδρομη ανταποδωση μηπως ;*

* για να μην ταλαιπωρουμε τους αλλους με τα quid pro quo γλυκολογα μας σκεφτηκα να εμπλουτιζω τα προηγουμενα post !!! :D :D

Reaction score
297
LUXMAN said:
Παρ ολο το 19.5 στα Λατινικα ....κατεφυγα στην Gοογκλια βοηθεια . Να που επεσα :shock:
quid pro quo = κάτι για κάτι. Προφανώς το 19.5 δεν το πολυάξιζες.

Reaction score
3
Ωραίο θέμα αυτό που ανοίξατε,για την σεξουαλική παρενόχληση.
Καλό και του καιρού μας αλλά όχι σε αυτήν την κατηγορία... :lol:
Εκτός αν θεωρείτε τέτοιου είδους παρενόχληση,όταν ζητήσουμε ένα ic και μας πει ο υπάλληλος,"πόσο μακρύ και χοντρό το θές?Σου κάνει αυτό που είναι σαν παλαμάρι?" κλπ κλπ... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2.646
κ. συντονιστά , κάντε επιτέλους quid γιατί κινδυνεύει ο χαϊεντισμός μας :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.672
Εγώ κατέληξα στα εξής μήκη καλωδίων:

IC 15cm
SC 15cm

ισότητα....

ΑΝ είχα όμως να επιλέξω το μακρύτερο θα ήταν το IC.

Θεωρώ ότι το SC είναι πολύ πιο κρίσημο, και με αυτό συμφωνούν όλες οι ως τώρα δοκιμές μου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.082
costas EAR said:
Εγώ κατέληξα στα εξής μήκη καλωδίων:

IC 15cm
SC 15cm

ισότητα....

ΑΝ είχα όμως να επιλέξω το μακρύτερο θα ήταν το IC.

Θεωρώ ότι το SC είναι πολύ πιο κρίσημο, και με αυτό συμφωνούν όλες οι ως τώρα δοκιμές μου.
Γιατί ισότητα ρε; Ο Παπανδρέου είσαι;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.