Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Reaction score
19.508
Αυτό σωστό. Ή από πέσιμο.

Οι κυριότερες αιτίες θανάτου χαιενταδων (3η ηλικία γαρ)

Αυτό εννοείται, αλλά πρώτος εγώ έπεσα θύμα της γοητείας του μαέστρου. ❤
Αυτός ο Τούλ βρέι είναι ένα μουρελιαμέντο, συνταξιούχος. Τα έχει χάσει. Τον έχεις δεί ; :D Κάθε γραφή του που έβλεπα σε ένα forum γκρίνια και διχόνοια είναι. :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Γώ; είπα γω πως έχω τέτοια ενδιαφέροντα και καημούς; τον Χρήστο τον Χατζησταμο πείτε να κάτσει να τ'ακουσει και να αποφανθεί επί παντός επιστητού, που 'χει τέτοιους έρωτες.

Ο μαέστρος, έχει άφθονη εμπειρία για να κάνει κομπόστα το μυαλό σας άμα θέλετε διαφορές ανάμεσα σε όργανα, που να πιάσεις πνευστά και κρουστά, εκεί να δεις το ποίημα. 😜🤣😁😁

Εγώ είμαι απλός άνθρωπος, ακούω τη μουσική μου και ψάχνω κάνα λινκ μουσικής που βάζει ο μπουτχιας κι ο μαϊμούς, κι άλλοι πολλοί, και άντε να δώσω λίγο παραπάνω μπάσο, δε κάθομαι να ψάχνω τις διαφορές στα όργανα αναλόγως κατασκευής τους, ούτε με τα καβλώδια, ούτε με προσθήκες εύηχων η μη ιδιοσυντονισμών όπως προσθέτουν στο σήμα κάποια ξύλινα κουτιά (χαρμπεθ), όπως κάποιοι κάποιοι, αυτούς να ρωτήσετε, όχι μένα. 😎

Καρφί δε μου καίγεται αν ο Φίλιπ Γκλας παίζει πιάνο σε μικρό γιαμαχα ή σε κάνα χιούτζ ουράτο, τη μελωδία του και τα γυρίσματα της μινιμαλ ακούω, όχι το όργανο, δε με νοιάζει κιόλας να'ναι και ξεκουρδιστο. 😜
Και ξ'νέρ'σα και παρ'πάτ'σα.. :rolleyes:

Goat lover.. :tongue:

R (8).jpg

R (7).jpg

Reaction score
19.508
Γώ; είπα γω πως έχω τέτοια ενδιαφέροντα και καημούς; τον Χρήστο τον Χατζησταμο πείτε να κάτσει να τ'ακουσει και να αποφανθεί επί παντός επιστητού, που 'χει τέτοιους έρωτες.

Ο μαέστρος, έχει άφθονη εμπειρία για να κάνει κομπόστα το μυαλό σας άμα θέλετε διαφορές ανάμεσα σε όργανα, που να πιάσεις πνευστά και κρουστά, εκεί να δεις το ποίημα. 😜🤣😁😁

Εγώ είμαι απλός άνθρωπος, ακούω τη μουσική μου και ψάχνω κάνα λινκ μουσικής που βάζει ο μπουτχιας κι ο μαϊμούς, κι άλλοι πολλοί, και άντε να δώσω λίγο παραπάνω μπάσο, δε κάθομαι να ψάχνω τις διαφορές στα όργανα αναλόγως κατασκευής τους, ούτε με τα καβλώδια, ούτε με προσθήκες εύηχων η μη ιδιοσυντονισμών όπως προσθέτουν στο σήμα κάποια ξύλινα κουτιά (χαρμπεθ), όπως κάποιοι κάποιοι, αυτούς να ρωτήσετε, όχι μένα. 😎

Καρφί δε μου καίγεται αν ο Φίλιπ Γκλας παίζει πιάνο σε μικρό γιαμαχα ή σε κάνα χιούτζ ουράτο, τη μελωδία του και τα γυρίσματα της μινιμαλ ακούω, όχι το όργανο, δε με νοιάζει κιόλας να'ναι και ξεκουρδιστο. 😜

Τρελός γκαντφάδερ σε βούτηξε στην κολυμπήθρα.

Δε με λες, επίπεδη είναι η γη;
Τα προσέχει ο Glass και ο Moby για εσένα αυτά. Στα έχει έτοιμα. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
.......επί του θέματος. 😎 , Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub

-
Πλάκα πλάκα, μια πσυχή που είναι να βγει, ας βγει μνιάν ώρα αργότερα. Πάρτε σαμπ, ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά, θα ζήσετε παραπάνω και θα κατουράτε κόντρα στον άνεμο.
-
Γι'αυτό:
Άγιε μου Τουλ, βάλε το χέρι σου και στους βλαμμένους χαϊενταδες να τους ευλογήσεις μπας και συνέλθουν, να παίρνουν τέσσερα τέσσερα τα σαμπ.
-
-
....βλέπουμε καθαρά την οστική δύναμη ενώς sub στο video .....φαντάσου τι κάνουν σαν δυναμική τα δυό ή τέσσερα !
Σου κολλάνε το στομάχι στην πλάτη , κυριολεκτικά .
.....έχει δίκιο ο Κώστας μας , ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .
-
Ο καρδιολόγος μου είναι καθηγητής στον Ευαγγελισμό και μου εχει πει : Άκου την μουσική σου με μέτρο στην ένταση και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα .
Μην διανοηθείς να βάλεις sub .
Όσοι αρέσκονται να ακούν με sub είναι ΚΑΙ μελλοντικοί καρδιοπαθείς .

....πόσο άσχετος είναι ο δικός μου γιατρούλης .....
Δεν υπάρχει ενας καρδιολόγος εδω στο site να μας πει κάτι ;
Να πει πως το ή τα sub Δεν επιδρούν άσχημα στο σώμα μας και ειδικά στην καρδιά μας ......αλλά τις πέτρες απ'τα νεφρά τις ρίχνουν !

* .......πάρτε sub , τέσσερα τέσσερα , θα ζήσετε παραπάνω .
-
Φίλε Κώστα είσαι στον ιατρικό χώρο .
Κάνε μια ερώτηση σε εναν καρδιολόγο , αν θέλεις .
Η ερώτηση είναι : Στα 2,5 μέτρα που ακούω μουσική σπίτι μου , έχω και δυό sub 12" δεξιά και αριστερά μου . Το οστικό κύμα αυτόν των δύο επηρεάζει την καρδιά του ακροατή ;
.......η μονο του ρίχνουν τις πέτρες απ'τα νεφρά .

Ευχαριστώ .
-
Άσχετος με το αντικείμενο μπορεί να μην είναι αλλά αυτό δεν αναιρεί το πνεύμα κινδυνολογίας που διακρίνω...

Εφόσον οι μονάδες sub θα είναι ορθά εγκατεστημένες και ρυθμισμένες τότε η ακρόαση τυπιικής μουσικής σε μέσες συνεχόμενες στάθμες μέχρι 90 dB - που είναι ούτως ή άλλως το όριο για να μην προκαλείται βλάβη καταρχάς στο αισθητήριο της ακοής και όπου δεν αναμένεται να ήταν αισθητό το μέτωπο στις χαμηλές με τον ωστικό χαρακτήρα που φάνηκε στο βίντεο - θα φέρνει τις χαμηλές συχνότητες σε αρμονία με τον καρδιακό παλμό και παράλληλα θα συγχρονίζεται ρυθμικά με ηλεκτρικούς παλμούς από κέντρα του εγκεφάλου δημιουργώντας αισθήματα ευεξίας και χαλάρωσης τα οποία με τη σειρά τους ανακουφίζουν τον οργανισμό από διάφορα στρεσογόνα ερεθίσματα αναπόφευκτα στην καθημερινή μας δραστηριότητα.

Από την άλλη πλευρά κακές εφαρμογές των πηγών για χαμηλές εκτός από ρυθμική διατάραξη των λειτουργιών στον οργανισμό κάνουν τους μουσικόφιλους να σιχαίνονται οτιδήποτε θ'άκουγαν σε οποιαδήποτε περίσταση.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.761
Φαίνεται πως η μόνη λογική προσέγγιση σεβασμού στην ίδια τη μουσική, είναι (όσον αφορά το σεταπ) να μην κόβεις και να μην αλλοιώνεις το περιεχόμενό της, που μεταφράζεται τεχνικά σε ομαλή απόκριση συχνότητας στο ακουστό φάσμα και σε χαμηλές ολικές αρμονικές παραμορφώσεις και εξωγενείς θορυβικες συνιστώσες (σιναντ), δηλαδή απλές βασικές αρχές υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, χωρίς τις φανφάρες ακατανόητων χαϊεντιών και χρυσαυτιάδων ολόβε.
:hi:Ευγε Χερ Ντοκτορ:party:το θεμα ειναι πως θα σιαξουμε ενα σεταπιον οπως λες παραπανω;)

Reaction score
19.508
Άσχετος με το αντικείμενο μπορεί να μην είναι αλλά αυτό δεν αναιρεί το πνεύμα κινδυνολογίας που διακρίνω...

Εφόσον οι μονάδες sub θα είναι ορθά εγκατεστημένες και ρυθμισμένες τότε η ακρόαση τυπιικής μουσικής σε μέσες συνεχόμενες στάθμες μέχρι 90 dB - που είναι ούτως ή άλλως το όριο για να μην προκαλείται βλάβη καταρχάς στο αισθητήριο της ακοής - θα φέρνει τις χαμηλές συχνότητες σε αρμονία με τον καρδιακό παλμό και παράλληλα θα συγχρονίζεται ρυθμικά με ηλεκτρικούς παλμούς από κέντρα του εγκεφάλου δημιουργώντας αισθήματα ευεξίας και χαλάρωσης τα οποία με τη σειρά τους ανακουφίζουν τον οργανισμό από διάφορα στρεσογόνα ερεθίσματα αναπόφευκτα στην καθημερινή μας δραστηριότητα.
Αυτά επιτυγχάνονται μόνο με κλασική. Και όπως αναλύσαμε κλασική = no special need for super low bass. :D
:hi:Ευγε Χερ Ντοκτορ:party:το θεμα ειναι πως θα σιαξουμε ενα σεταπιον οπως λες παραπανω;)
Μην του δίνεις θάρρος. Θα αρχίσει πάλι για τον Τούλ τον ξεμωραμένο. :D :D Ευτυχώς αυτός ο Τούλ δεν πρέπει να είχε απο ΄ότι έχω καταλάβει και πολύ follow up το work του σαν ¨επιστήμονας" αλλιώς θα μας ζάλιζε και για αυτούς. Αμήν. :D

Μου άρεσε εμένα ιδιαίτερα η εργασία για τα βιολιά και κάτι video που κυκλοφορούν στο youtube εάν ακούμε διαφορές για όλα τα όργανα. Πολύ επιστημονικές. :D Αναρχικές θα έλεγα. Και εγώ κάτι βιολιά ακούω τώρα.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
καλά ρε σεις, τώρα βρήκατε να ανοίξατε τέτοιο θέμα μες στις πλημμύρες , που έχουν στραγγίσει τα super market και δε βρίσκω πατατάκια πουθενά? :geek:
Έχω ένα ξεχασμένο απ' τον Μάρτη.. :rolleyes:
Barbeque (τέιστυ αζ χέλλ :biggrin:)
Στείλε Τ.Κ. να σου 'ρθει..
50 ευρά.. :smoke:

Reaction score
19.508
καλά ρε σεις, τώρα βρήκατε να ανοίξατε τέτοιο θέμα μες στις πλημμύρες , που έχουν στραγγίσει τα super market και δε βρίσκω πατατάκια πουθενά? :geek:
Φάε τα subwoofer. Δεν πιστεύω να τα πήρε η πλημμύρα ; Τα είχες στο 1.3 με 1,5 μ απο το πάτωμα ελπίζω , όπως και θα έπρεπε ; :D Όλα καλά εκεί που είσαι μαθαίνω (απο σένα). Ωραία.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
το θεμα ειναι πως θα σιαξουμε ενα σεταπιον οπως λες παραπανω
Εσύ μαέστρο μου, δε χρειάζεσαι βοήθεια, όπως έχεις πει (σου άρεσαν) ένα ζευγάρι Νιούμαν 420 θες, κι έκλεισες.

Λεφτά θες, ένα δεκαρικο πάει το κουστούμι. Πούλα τίποτα από την πραμάτεια εκεί πέρα, μπας και κάνεις το βήμα.

Σαμπ, μετά. Έχει ο Μάρκου (θεός).

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Με 200.000 ευρά.. :tongue:
Μπα, αυτά είναι ποσά των δικαναλων (για το ένα παθητικό ηχείο που θέλουν, ίσα ίσα φτάνουν, μετά θα δουν ενισχυτικά, έχει ο κάδος λιρες).

Εμείς οι σινεματζήδες οι ιμερσήβιοι, ψάχνουμε τη Χρυσή Τομή vfm επιλογών, πάντα των ελάχιστων δυνατών χρημάτων, για την απόσταση ακρόασης, με επαρκές SPL στην 3η οκτάβα και ομαλό σπινοραμα.

Κι έχουμε θέσει άνω όριο της ξεφτιλισμενα υπερυψηλής πιστότητας και headroom το 5-χιλιαρο ανά ενεργό δορυφόρο, γιατί τόσο πάει το μαλλί στο μεγάλο τζενελεκ της σειράς the ones και στο γνωστό me geithain 801, άντε να βάλω και το Νιούμαν το 420. Οτιδήποτε ακριβότερο από δαυτα, το θεωρούμε (τουλάχιστον προσωπικώς) είτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, είτε προσπάθεια κάλυψης μικροτσουτσουνίτιδας. 😎

D

Deleted member 50795

Guest
…, τους μετράω στα δάχτυλα ενός χεριού …..και μάλλον μου περισσεύει ένα δάχτυλο. 😁😜🤣
..το γνωστό ε? :geek:
τέτοια τους λες και μετά περιμένεις να σου απαντήσει..:biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.461
Τα KH 420 εννοείς ή τα 310 (τα δικάσ') ?
Μάλλον τα πρώτα ε?
Τυπογραφικό. 420.
Αυτά έχει ακούσει ο μαέστρος, και τα ερωτεύτηκε λέει.
..το γνωστό ε? :geek:
τέτοια τους λες και μετά περιμένεις να σου απαντήσει..:biggrin:
Μην είσαι τέτοιος, θα σε βάλω στο γκαζάκι.

4 ξέρω να στήνουν σοβαρά ιμερσιβ σεταπ.

Άμα θες, σου λέω και ποιοι είναι.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.761

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Μπα, αυτά είναι ποσά των δικαναλων (για το ένα παθητικό ηχείο που θέλουν, ίσα ίσα φτάνουν, μετά θα δουν ενισχυτικά, έχει ο κάδος λιρες).

Εμείς οι σινεματζήδες οι ιμερσήβιοι, ψάχνουμε τη Χρυσή Τομή vfm επιλογών, πάντα των ελάχιστων δυνατών χρημάτων, για την απόσταση ακρόασης, με επαρκές SPL στην 3η οκτάβα.

Κι έχουμε θέσει άνω όριο της ξεφτιλισμενα υπερυψηλής πιστότητας και headroom το 5-χιλιαρο ανά δορυφόρο, γιατί τόσο πάει το μαλλί στο μεγάλο τζενελεκ της σειράς the ones και στο γνωστό me geithain, άντε να βάλω και το Νιούμαν το 420. Οτιδήποτε ακριβότερο από δαυτα, το θεωρούμε (τουλάχιστον προσωπικώς) είτε ξέπλυμα μαύρου χρήματος, είτε προσπάθεια κάλυψης μικροτσουτσουνίτιδας. 😎
Δεν επεμβαίνω..

Συνομιλήστε παρακάλώ..
(Αν πάτε κατά λάθος να τα βρείτε και χρειαστεί, ίσως ''χωθώ'' λίγο να τα κάμω π@υτ.. :biggrin:)

Οι υπόλοιποι..

Enjoy.. :tongue:

Last edited:

D

Deleted member 50795

Guest
Μην είσαι τέτοιος, θα σε βάλω στο γκαζάκι.

4 ξέρω να στήνουν σοβαρά ιμερσιβ σεταπ.

Άμα θες, σου λέω και ποιοι είναι.
για το δάκτυλο μιλούσα εγώ, όχι για μάστορες ήχου..:biggrin:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members