Featured ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ... ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.404
Βέβαια για να πω την αλήθεια το crash test που το σύστημα του Κώστα ξέσκισε σε μένα άρχισαν να τρίζουν πόρτες έτοιμες για αναχώρηση 😂😂.

Dust brothers - What is fight club
Το έβαλα να παίξει και το σαμπάκι μου έκανε τα συρόμενα να τρίζουν ... :tongue:
Αφού είστε τολμηροί, σας έχω "λουκουμάκι"...:sneaky:

Massive Attack & Mos Def - I against I

Παίξτε το - δυνατά! - και περιμένω εντυπώσεις!

Reaction score
1.053
Και μπασοπαγιδες στις γωνιες του δωματιου συστηνονται σε αυτες τις περιπτωσεις για τις συχνοτητες <200hz ωστε να αντιμετωπισεις τα modes του δωματιου.

Σχετικα με το rt60 <0.2 σε πολυ μικρα δωματια , αν και καταλαβαινω τη λογικη της ακουστικης προτιμησης που ειναι η σημαντικοτερη σε αυτα τα ζητηματα, για ποιο λογο στην πραξη παιζει ρολο οτι ειναι πολυ μικρο το δωματιο?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.774
Σχετικα με το rt60 <0.2 σε πολυ μικρα δωματια , αν και καταλαβαινω τη λογικη της ακουστικης προτιμησης που ειναι η σημαντικοτερη σε αυτα τα ζητηματα, για ποιο λογο στην πραξη παιζει ρολο οτι ειναι πολυ μικρο το δωματιο?
Αν δεις τους τύπους των recommendations, είναι αναλογικοί του χώρου

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.859
Ωραίοι και οι 2 σας :)

Τώρα μπορείς να βάλεις και καλύτερα ηχεία από τα Presonus Eris εκεί και να πάθεις και περαιτέρω σοκ.
Ξεκινάς με σωστό χώρο. Μακάρι να το καταλάβαιναν εύκολα οι περισσότεροι πόσο σημαντικός είναι ο χώρος.

Reaction score
1.053
Ωραίοι και οι 2 σας :)

Τώρα μπορείς να βάλεις και καλύτερα ηχεία από τα Presonus Eris εκεί και να πάθεις και περαιτέρω σοκ.
Ξεκινάς με σωστό χώρο. Μακάρι να το καταλάβαιναν εύκολα οι περισσότεροι πόσο σημαντικός είναι ο χώρος.
Πολλοι δε διαθετουν ιδιοκτητο σπιτι. Οποτε η μαγκια ειναι να βρεθουν λιγοτερο ριζοσπαστικες λυσεις σε χωρους διαβιωσης μεσω τοποθετησης/ισοσταθμισης η/και πιο light αποσπωμενου και καλαισθητου treatment.

wizzy

Reaction score
21.404
Σε πολύ μικρά δωμάτια, συστήνεται η μέτρηση RT30.

Reaction score
1.053
Σε πολύ μικρά δωμάτια, συστήνεται η μέτρηση RT30.
Αν και αυτο που γραφεις δεν απανταει συγκεκριμενα γιατι πρεπει να ειναι μικροτερο του 0.2 δηλαδη εκτος του κοινα αποδεκτου minimum (0.2-0.3) μπορουμε να μετρησουμε το rt30, λογω noise floor σπιτιου και για να μην ταλαιπωρησουμε τα ηχεια μας ,και μπορουμε να υποθεσουμε οτι το rt60=2 x rt30 για να βλεπαμε πιο θα ηταν το θεωρητικο -60db decay αντι του -30db decay.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.859
Πολλοι δε διαθετουν ιδιοκτητο σπιτι. Οποτε η μαγκια ειναι να βρεθουν λιγοτερο ριζοσπαστικες λυσεις σε χωρους διαβιωσης μεσω τοποθετησης/ισοσταθμισης η/και πιο light αποσπωμενου και καλαισθητου treatment.
Κάθε imposed όριο φέρνει μαζί του και τις αντίστοιχες... παρενέργειες.
Λύσεις υπάρχουν ακόμα και με 0 αποτυπώματα (after removal). Ακουστική φροντίδα πάνω σε floorstands, γυψοσανίδα αν υπάρχει ο διαθέσιμος χώρος (έπειτα αποτοποθέτηση αυτής, στοκάρισμα, σπατουλάρισμα, βάψιμο και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα), κ.α.

Reaction score
9.066

Θα με πάρουν στο κυνήγι.:hunter:. ΤιΝαφτΟρε....
Βλέπω το σαμπάκι να τινάζει τα πέταλα...:laugh:

wizzy

Reaction score
21.404
Θα με πάρουν στο κυνήγι.:hunter:. ΤιΝαφτΟρε....
Βλέπω το σαμπάκι να τινάζει τα πέταλα...:laugh:
Τέλεια! Ευκαιρία να πάρεις καινούρια! "Καινούρια", πληθυντικός, δηλαδή δύο (2) τουλάχιστον!:biggrin:

Reaction score
9.066
Τέλεια! Ευκαιρία να πάρεις καινούρια! "Καινούρια", πληθυντικός, δηλαδή δύο (2) τουλάχιστον!:biggrin:
Το καθιστικό είναι 3x4. Εκεί έχω το pc και περνάω τον περισσότερο χρόνο μου αλλά δεν αξίζει νομίζω.
Το σκέφτομαι όμως μελλοντικά για το σαλόνι, εφόσον υπάρχει οικονομική δυνατότητα 🤘

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.066

και μετά "κουμπώστε" αυτό :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.337
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS