- Reaction score
- 20.029
Πολυ καλη δουλεια, ηλεκτολογικα. Και ο παλιος ο πινακας καλη δουλεια ητανε. Αλλαξα και εγω τον δικο μου προσφατα (3-4 μηνες) μονος μου , μια και ο πατερας μου ηταν 60 χρονια ηλεκτρολογος σε βιομηχανιες και κατι ψιλο-εμαθα.Τα πάντα όλα
Με τα χεράκια μου.
Εκτός από την πλάτη με τις μπάρες που με τη φέρανε έτοιμη (δεν έχω στρατζα , ας κάνει και κάποιος άλλος κάτι) υλικά και καλώδια μοναχός μου .
Και ο σοβάς δώρο έκπληξη
Ολα πηγαιναν καλα και σε μια δοκιμη στο τελος με χτυπησε ρευμα. Εμπειρια μιλαμε. Αντεδρασα γρηγορα, παρολα αυτα ενιωσα το αριστερο μου χερι να μουδιαζει μεχρι λιγο μετα τον ωμο και λιγο πριν φτασει στην καρδια. Αποτελεσματα χρονικα :
Επεσα κατω για τα πρωτα ενα δυο λεπτα , δε μπορουσε να ανοιξει το σαγονι μου να μιλησω. Επισης δεν ειχα δυναμη να σηκωσω τα χερια μου καλα. Μετα απο 4 λέπτα σηκωθηκα. Μετα απο μιση ωρα αρχισα να μιλαω καλα (πριν μπερδευα λιγο τα λογια μου σα μαστουρωμενος). Ολη την υπολοιπη μερα μεχρι το πρωι ειχα ζαλαδα. Πηγα σε 2 ωρες (ενω νομιζω πρεπει να πας μεσα σε μιση ωρα) να κανω καρδιογραφημα για σιγουρια. Ολα καλα.
Αυτο που ειναι αξιο αναφορας ειναι τα πρωτα 10-15 δευτερολεπτα οταν ημουν κατω πεσμενος. Δε ξερω εαν ηταν απο το ρευμα ή απο το φοβο μου (αλλα νομιζω ηταν το ρευμα γιατι θυμαμαι πως δε προλαβα καν να φοβηθω) ενω ειχα ψιλοπαραλυσει 1) δεν ενιωσα καθολου φοβο αντιθετα ευδεμονια 2) σκεφτομουν με ταχυτητα απιστευτη σαν να σταματησε ο χρονος λιγο 3) σκεφτομουν , σε πληρη ηρεμια, Α μπορει να πεθανω τωρα και δε με πειραξε. Ολα αυτα σε 10 δευτερολεπτα.
Φυσικα και εννοειται οτι συνιστω επαγγελματιες. Προς υπερασπιση μου ειχα την αδελφη μου λιγο παραδιπλα και με απασχολουσε μουρμουριζωντας και γκρινιαζοντας για ενα προβλημα στην δουλεια της χα χα.