- Reaction score
- 104.877
Και να το συνδέσεις Κώστα σε μια μπαταρία που βολεύει,
για να μπει ίδιας θερμοκρασίας νερό στο ενυδρείο!
για να μπει ίδιας θερμοκρασίας νερό στο ενυδρείο!
spiral επεκτεινομενο ΛΕΠΤΟ λαστιχο με πιστολακι , πεντακαθαρο απο βρυση του μπανιου η της κουζινας (οτι ειναι πιο κοντα) και ενα κουβαδακι με κρεμασμενο το βετεξ στο πλαι (μικροφιμπρα δηλαδη οιμε μου θες και πολυκαναλο) για να μην σταξει σταγονα στο βαλε βγαλε.Το λάστιχο είναι έξω, όπως κι η γάτα και κάτι σκυλιά και είναι και βρώμικο, μέσα δε μπαίνει. Έχω θέμα και με τις τρίχες, δε μπορώ.
Κουβάδες. Και με βετεξ στο χέρι, αν πέσει κάτω μια σταγόνα.
Είμαστε τέτοιοι, βλαμμένοι εντελώς.
ακυρα ολαΤα συνολικά 1.250 λίτρα κυκλοφορούν με ένα τέρας κυκλοφορητή δεξαμενής, που βρίσκεται έξω από το σπίτι
Βγάλανε νύχια να σε γδάρουνε , ή ακόμα?Αν καταφερω να σας στειλω μερικες φωτο απ τον κουμπαρο. ειναι βιολογοε θαλασσων και εχει και καταστημα με θαλασσινα. στο υπογειο υπαρχουν τεραστια βαρελια που επεξεργαζετε το νερο, υδραυλικη εγκασταση με αντλιες, σενσορ κτλπ, οταν πεσει κατω η σταθμη ξεκινουν αυτοματα. high end ενυδρειοΤωρα στο σπιτι ειναι επικινδυνα, καταλαβαινω τον Κωστα. Εμενα μια φορα φρακαρε το φιλτρο γιατι τα ταιζα γατοτροφη πλουσια σε πρωτεινη και πλημυρισε το σπιτι....
Βγάλανε νύχια να σε γδάρουνε , ή ακόμα?
Σαφώς έτσι γίνεται η συνδεσμολογία όταν υπάρχει κοντά βρύση. Μάλιστα, με μια ηλεκτροβάνα και ηλεκτρικό φλοτερ σε μια γωνιά του ενυδρείου, γίνεται αυτοματοποιημένα η επαναπλήρωση.ενα Τ στο μανομετρο που εχει η αντλια η απλα
Αμα εχεις sump φιλτρο δεν εχεις τπτ να φοβηθεις. Σε καποια φαση ειχα δοκιμασει κατι Eiheim pont filters. H αποροφηση ηταν μικρη, εβγαιναν οι σωληνες. Μεγαλη μαλακια...Σαφώς έτσι γίνεται η συνδεσμολογία όταν υπάρχει κοντά βρύση. Μάλιστα, με μια ηλεκτροβάνα και ηλεκτρικό φλοτερ σε μια γωνιά του ενυδρείου, γίνεται αυτοματοποιημένα η επαναπλήρωση.
Και έχουν γίνει αυτά όταν βόλευε.
Τώρα εκεί που είναι η αντλία, δεν έχει πουθενά κοντά βρύση. Μιλάμε για 30μ απόσταση, δε θα γίνει καραγκιοζ μπερντες απ'εξω, δε γίνεται.
Και από μέσα από το σπίτι, δεν έχει πουθενά κοντά βρύση. Είναι αδύνατο να το έχω όπως θέλω κι όπως ξέρω καλά να το κάνω...
Το φίλτρο μου, δε φρακαρει με τίποτα.
Όταν είχα μεγάλα ψάρια μέσα, πετούσα ολόκληρα ψάρια για να φάνε, έπαιρνα σκουμπρί κατεψυγμένο από μακρο, σε κιβώτια, παμφθηνα, σκουμπριά μήκους 40cm τα πετούσα ως ήταν μέσα στο ενυδρείο (ή τα έκοβα στη μέση) και γινόταν χαμός, ούτε κεφάλι δεν έμενε, όλα μαμ.
Πετούσα ολόκληρες καρδιές βαδινές...
Κι από λαϊκή αγορά αργά στο κλείσιμο έχω πάρει διαφορά υπολείμματα τζάμπα, από σαρδέλες μέχρι μύδια και Καλαμάρια, οτιδήποτε, όλα τα τρώνε.
Ωμά τα πάντα, και λαχανικά και ξηρούς καρπούς και φρούτα. Σπανάκι μαρούλι πάντα δίνω...
Άρα δεν είσαι πούsτηs.Ασχολούμαι >40 χρόνια με τα ενυδρεία..
Το κλιματιστικό είναι για το μπανιο;;;Ήρθε η στιγμή να βάλω την ανοξείδωτη βάση του κλιματιστικού και να το σηκώσω πιο ψηλά.
Τελειωμένη από το καλοκαίρι του 18 παρατημένη στο μπαλκόνι μέχρι σήμερα
View attachment 163915
View attachment 163914
Αλφάδια είναι , περασια με τη μαρμαροποδια , δεν ξέρω πως σκατα βγήκε έτσι η φωτό
Με 5 χημικά βύσματα. Είχα κάνει 8 τρύπες αλλά 5 με το ζόρι έφτασε το ρημαδι.
Ευτυχώς κρατάει και εμένα πάνω.
Δεν έχει απώλειες;12 μέτρα σωλήνα
Μέχρι 30 ευθεία και 15 υψομετρικό ο μιτσος και βαρύς ο βιομηχανίας.Δεν έχει απώλειες;