- Reaction score
- 2.852
Εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι άλλο, όταν ανεβάζω τα δύο σαμπ που παίζουν σαν ένα απ τον ενισχυτή και το πάω +1, αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά ανέβασα +2db αφού ανεβάζω δύο σαμπ αντί ενός;
Τι εννοείς, πρόβλημα στη σύνδεση με το avsite;δυστυχως εχω προβλημα με τον λογαριασμο μου και δεν περπαταει..!!!
Πρέπει να εχεις και Umik διαθέσιμο.Dimifoot για πες μου κάτι, αυτό το dsp πως ακριβώς δουλεύει; Εχει δικό του μικρόφωνο για μέτρηση και ρύθμιση;
Το σκέφτηκα αυτό με τη φάση αλλά όχι ακριβώς τι να κάνω γιατί δεν ήξερα, θα το δοκιμάσω το μεσημέρι, ευχαριστώ.Δεν έχουν νόημα μετρήσεις πριν τη χρονική τους ευθυγράμμιση.
Εφόσον δεν έχεις ίση απόσταση από τα 2 σαμπ στη θέση μέτρησης, θα πρέπει να δώσεις καθυστέρηση σε αυτό που βρίσκεται κοντύτερα σε σένα, τόση, όση είναι η διαφορά της απόστασής τους από σένα.
Πιθανώς να μπορείς να το φέρεις με τη ρύθμιση φάσης. Δοκίμασε τόνο να παίζουν τα δύο σαμπ, παίξε με ανάποδη φάση το ένα εκ των δύο, γύριζε τη ρύθμιση φάσης μέχρι να μετρήσεις τη χαμηλότερη δυνατή τιμή SPL, και μετά ανέστρεψε τη φάση σε αυτό που την είχες βάλει ανάποδα.
Μετά, μέτρα.
Δεν μπορεί. Μόνο φασικά, όχι χρονικά, ειναι μεγάλες οι διαφορές απόστασης.Πιθανώς να μπορείς να το φέρεις με τη ρύθμιση φάσης.
Πάντως το πίσω το έβγαλε ένα μέτρο μικρότερη την απόσταση, απ την άλλη εσείς εντοπίζετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα; Εγώ λέω στην πρόβλεψη της ισοστάθμισης δείχνει περίεργα σε σχέση με πριν, από αίσθηση είναι μακράν καλύτερα, θέλει οπωσδήποτε τώρα rew να ξέρω τι γίνεται.Δεν μπορεί. Μόνο φασικά, όχι χρονικά, ειναι μεγάλες οι διαφορές απόστασης.
Ε άντε λοιπόν. Μία το μεσημέρι πλησιάζει.θέλει οπωσδήποτε τώρα rew να ξέρω τι γίνεται.
Δεν διορθώνεται αυτό με την διαφορά φάσης.Πάντως το πίσω το έβγαλε ένα μέτρο μικρότερη την απόσταση
Πολύ πιθανόν.από αίσθηση είναι μακράν καλύτερα
Ναιθέλει οπωσδήποτε τώρα rew να ξέρω τι γίνεται
Δεν ξέρω πόσες είναι οι διαφορές απόστασης, δεν έχει ενημερώσει για τίποτα.Δεν μπορεί. Μόνο φασικά, όχι χρονικά, ειναι μεγάλες οι διαφορές απόστασης.
Υποθέτω, χωρίς να ξέρω, ότι θα επιφέρει τη διαφορά στη συχνότητα cross.η συχνότητα στην οποία επιφέρει διαφορά φάσης το ρυθμιστικό.
Οι οδηγίες στο μανιουαλ χρήσης, εμμέσως θα εξηγούν σε ποια συχνότητα επιφέρει διαφορά φάσης
Ε κοίτα να δεις, πιστεύω τώρα είναι θέμα επαγγελματία που ξέρει το κάτιτις παραπάνω να το φτιάξει, θα γίνει κι αυτό, είπαμε, μετά κόπων και βασάνων, δεν το φυσάμε το χρήμα, αν δεν είχα το ενοίκιο να με τσακίζει κι είχα δικό μου σπίτι θα χα κάνε παπάδες που πιάνουν τα χέρια μου, έλα που δεν έχω και τυραννιέμαι.Αυτό που υποτίθεται πως έχεις το audyssey για να συμμαζέψει την κατάσταση και τελικά χρειάζεσαι κ άλλο εξοπλισμό+software είναι να στη βαράει λίγο....
Εύχομαι ο φίλος μας εδώ να τα καταφέρει χωρίς έξτρα εξοπλισμό+software...
Τς τς τς, αναχρονισμέ το μεγαλείο σου. Σε λίγο θα μας ζητάς να δένουμε και σπάγκους για να σημαδεύουμε ευθείες.Μιλάμε χωρίς καρφίτσες, με χαρτί και με μολύβι. Έτσι γίνεται η δουλειά παίδες.