- Reaction score
- 1.627
Θα με κανει να νιωσω τύψεις ο κερατας και στο τελος θα αφήσω το hifi Και θα παω να παρω ψησταρια να βαλω και μια ταμπελα στο μπαλκονιΟχι ρε γμτ
Audiosoulvi Subkoretsi
να τραταρω κοψιδια
Θα με κανει να νιωσω τύψεις ο κερατας και στο τελος θα αφήσω το hifi Και θα παω να παρω ψησταρια να βαλω και μια ταμπελα στο μπαλκονιΟχι ρε γμτ
Κερνάω κοντοσούβλι να έρθεις να ακούσεις δικάναλο με ένα sub.Κάτσε περίμενε που πας δεν ήξερα για τα κοντοσούβλια
Αντε πια, ούτε ένα χαιφιντελαδικο ψητοπωλείο στη χώραΘα με κανει να νιωσω τύψεις ο κερατας και στο τελος θα αφήσω το hifi Και θα παω να παρω ψησταρια να βαλω και μια ταμπελα στο μπαλκονι
Audiosoulvi Subkoretsi
να τραταρω κοψιδια
Το ότι έβαλες το Πάσχα και τους Gorgoroth στην ίδια πρόταση χωρίς να έχει ήδη καεί το keyboard, με ξεπερνάει!Θα μετράω μέχρι το Πάσχα...και όλα αυτά για να ακούω Γκοργκοροθ και άλλους σατανιστές που δεν ακούγονται
Μεριδα πατάτες πάνω σε τυλιγμένα καλώδια audiquest για πιάτοΑντε πια, ούτε ένα χαιφιντελαδικο ψητοπωλείο στη χώρα
Να το φτιάξεις εσύ. Μα κανείς δεν το σκέφτηκε μέχρι τώρα;
Φαντάσου να σερβίρεται μοσχομυριστό το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι και στο βάθος να παίζουν αυτά σε αυτό το χρώμα
Ζάπλουτος σε dt
Είναι η αγαπημένη μου περίοδος να βάζω την αγαπημένη μου μουσική. Ειδικά Μ.Παρασκευη παίζουν ύμνοι Μπεχεμοθ ενώ ψήνω λουκάνικα χωριάτικα με μπαχαρια στο μπαλκόνι.Το ότι έβαλες το Πάσχα και τους Gorgoroth στην ίδια πρόταση χωρίς να έχει ήδη καεί το keyboard, με ξεπερνάει!
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το σάιτ εδώ μέσα. Να το ψάξετε και να ψαχτείτε.Είναι η αγαπημένη μου περίοδος να βάζω την αγαπημένη μου μουσική. Ειδικά Μ.Παρασκευη παίζουν ύμνοι Μπεχεμοθ ενώ ψήνω λουκάνικα χωριάτικα με μπαχαρια στο μπαλκόνι.
Μαγεία
Λοιπόν το stereo license λειτουργεί σε κανάλια 2.0 όπως το τωρινό σου σύστημα.Αν (μάλλον όταν βάλω sub) με την άδεια του stereo θα είμαι οκ ή θα πρέπει να αναβαθμίσω σε multi?
Thanks., σορέοςΛοιπόν το stereo license λειτουργεί σε κανάλια 2.0 όπως το τωρινό σου σύστημα.
Μια μελλοντική προσθήκη sub ενσωματωμένο στο σύστημα σου με χρήση crossover από τον ενισχυτή σου θα κάνει το Dirac να βλέπει το sub ως μέρος των ηχείων, σαν ένα. Θα βλέπει το αριστερό και το δεξί ηχείο με μεγαλύτερη προέκταση προς τα κάτω μιας και θα εμπλέκεται και το subwoofer.
Όταν το είχα δοκιμάσει σπίτι μου δούλεψε μια χαρά.
Το multichannel license αφορά πολυκαναλα συστήματα .
Στην περίπτωση σου με την προσθήκη sub θα βλέπει το σύστημα σου ως 2.1
Θα μπορεί να εφαρμόσει αυτόνομα φίλτρα για το subwoofer , για το κανάλι fle εάν βλέπεις ταινίες κτλ.
Το bass control δεν είναι ανεξάρτητο πακέτο είναι add on είτε του stereo είτε του multichannel.
Αυτό αναλαμβάνει την ενσωμάτωση του , των subs στο σύστημα με χρήση φίλτρων για να εξομαλυνθεί η μετάβαση.
Στη θέση σου θα αγόραζα την multichannel άδεια , αφού είναι σε έκπτωση. Στο trial της multichannel που είχα κατεβάσει μπορούσα θα επιλέξω είτε 5.1 που είχα εγώ τότε είτε 2.0. Στην περίπτωση μου η διόρθωση που έκανε ως 2.0 , βλέποντας το σύστημα ως ένα ενσωμάτωσε καλύτερα το sub για χρήση μουσικής.
Δεν θυμάμαι όμως τι γινόταν στις ταινίες όταν έπαιζε ανεξάρτητα το sub ως fle.
Η αγορά stereo license προϋποθέτει καλή πρότερη τοποθέτηση του sub και μελέτη της τιμής crossover που θα χρησιμοποιηθεί καθώς ξαναλέω θα βλέπει το sub σαν προέκταση των ηχείων σου.
Δεν είχα δει την αλυσίδα των μηχανημάτων σου.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως η multichannel αδεια εφόσον πάει μέσω usb στο dac και από εκεί στον προενισχυτη, πως θα διαχωρίσει τι είναι sub τι είναι LR εφόσον το dac είναι δικάναλο