Featured Μετρήσεις με REW

Reaction score
1.627
Οχι ρε γμτ
Θα με κανει να νιωσω τύψεις ο κερατας και στο τελος θα αφήσω το hifi Και θα παω να παρω ψησταρια να βαλω και μια ταμπελα στο μπαλκονι

Audiosoulvi Subkoretsi

να τραταρω κοψιδια

Reaction score
548
Θα με κανει να νιωσω τύψεις ο κερατας και στο τελος θα αφήσω το hifi Και θα παω να παρω ψησταρια να βαλω και μια ταμπελα στο μπαλκονι

Audiosoulvi Subkoretsi

να τραταρω κοψιδια
Αντε πια, ούτε ένα χαιφιντελαδικο ψητοπωλείο στη χώρα

Να το φτιάξεις εσύ. Μα κανείς δεν το σκέφτηκε μέχρι τώρα;

Φαντάσου να σερβίρεται μοσχομυριστό το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι και στο βάθος να παίζουν αυτά σε αυτό το χρώμα

Ζάπλουτος σε dt

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470
Θα μετράω μέχρι το Πάσχα...και όλα αυτά για να ακούω Γκοργκοροθ και άλλους σατανιστές που δεν ακούγονται
Το ότι έβαλες το Πάσχα και τους Gorgoroth στην ίδια πρόταση χωρίς να έχει ήδη καεί το keyboard, με ξεπερνάει! :roflmao:

Reaction score
1.627
Αντε πια, ούτε ένα χαιφιντελαδικο ψητοπωλείο στη χώρα

Να το φτιάξεις εσύ. Μα κανείς δεν το σκέφτηκε μέχρι τώρα;

Φαντάσου να σερβίρεται μοσχομυριστό το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι και στο βάθος να παίζουν αυτά σε αυτό το χρώμα

Ζάπλουτος σε dt
Μεριδα πατάτες πάνω σε τυλιγμένα καλώδια audiquest για πιάτο
Το ότι έβαλες το Πάσχα και τους Gorgoroth στην ίδια πρόταση χωρίς να έχει ήδη καεί το keyboard, με ξεπερνάει! :roflmao:
Είναι η αγαπημένη μου περίοδος να βάζω την αγαπημένη μου μουσική. Ειδικά Μ.Παρασκευη παίζουν ύμνοι Μπεχεμοθ ενώ ψήνω λουκάνικα χωριάτικα με μπαχαρια στο μπαλκόνι.
Μαγεία

Reaction score
1.627
Τα τετράγωνα θέλουν 2ο χέρι ύφασμα και τέλος.

Τα μικρά δεν τα ξεχωρίζεις αν δεν τα κοιτάνε από γωνία που εξέχουν

Μπράβο μου , χαραμιζομαι η κουφάλα στα και κομπιούτερ

IMG_20231023_215153.jpg

IMG_20231023_215259.jpg

Πάω να συνεχίσω την πίτσα μου....

Reaction score
548
Είναι η αγαπημένη μου περίοδος να βάζω την αγαπημένη μου μουσική. Ειδικά Μ.Παρασκευη παίζουν ύμνοι Μπεχεμοθ ενώ ψήνω λουκάνικα χωριάτικα με μπαχαρια στο μπαλκόνι.
Μαγεία
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το σάιτ εδώ μέσα. Να το ψάξετε και να ψαχτείτε.

Aπό μικρός με τον Τσαϊκόφσκι και Μπετόβεν, να παίζω τα πρελούδια του Μπαχ, να κλαίω με τον Σούμπερτ και να γελάω με τον Μότσαρτ, να ανακαλύπτω τον Μπραμς στα 15 να αγαπώ τον Σούμαν στα 18 και να κόβω φλέβες για τον Σκριάμπιν στα 22 και τα τελευταία χρόνια αγκαλιά με τις καντάτες του Μπαχ να ευαγγελίζομαι. Και βγαίνει ένας τύπος εδώ μέσα και πετάει αυτή τη μυστήρια λέξη σε ένα σχόλιο> "Μπεχεμοθ".

Τι να κάνω; Να μην κοιτάξω τι είναι αυτό; Δεν είναι πειρασμός; Τι μπορεί να πάει στραβά;

Το πρώτο τυχαίο βίντεο στο YT που βρήκα: Αυτό

Περίμενα φέικ ουρλιαχτά της πλάκας , όπως "όλες αυτές οι ηλίθιες μπάντες", μια σούπα κακoηχιάς. Μια κακιά οχιά ήχου και θεάματος.

Αντ αυτού τους κοιτούσα μέχρι το τέλος θαμπωμένος σαν 6χρονο που βλέπει UFO και θέλει να φύγει μαζί του και να αφήσει τα πάντα όλα πίσω του

Για μία ακόμα φορά αυτό το τρισκατάρατο σάιτ σου αποκαλύπτει τις απόκρυφες επιθυμίες που είχες ίσως πάντα, αλλά δεν τολμούσες ούτε να τις διανοηθείς. Σα σαράκι το avsite καταστρέφει αθώες ψυχές ύπουλα και σιγά.

Το πρωί καντάτες του Μπαχ. Το βράδυ Behemoth. Έναν γιατρό.

Reaction score
1.627
IMG_20231010_202244.jpg

IMG_20231029_140826.jpg

IMG_20231029_135755.jpg

Τέλος τα μαστορεμα.... Μόνο το ένα μου βγήκε λίγο πιο σκουρο το χρώμα γιατι τέντωσε πολύ το πανί σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Από βδομάδα μέτρημα μόνο το δεξί που είναι το πιο προβληματικό εκ των δυο να βρεθεί η καλύτερη στα χαρτιά θέση απόκρισης. Μέχρι αν βρεθεί θα έχει μπει και το λογικά dirac στην εξίσωση.

Άιντε να δούμε.....

Reaction score
1.627
Βοήθεια σε θέμα αδειας dirac.

Επειδή είμαι να τσιμπήσω άδεια για το Dirac live. (BTW παίζει Βλακ Friday με -30% για όποιον ενδιαφέρεται)

Έχει επιλογές stereo, multichannel και μία άλλη ιστορία το bass management.

Έτσι όπως είναι η συνδεσμολογία/εξοπλισμός αυτή την στιγμή με το stereo είμαι κομπλε. (pc-->dac-->pre)
Αν (μάλλον όταν βάλω sub) με την άδεια του stereo θα είμαι οκ ή θα πρέπει να αναβαθμίσω σε multi?

Υπόψη ότι η συνδεσμολογία θα μείνει ίδια
Πηγή PC --> Dac--> PRE-->όπου εκεί έχει ξεχωριστές εξόδους για sub o προενισχυτής.

Αν πάω σε άλλη άδεια πέρα στου stereo νομίζω ότι λόγω της συνδεσμολογίας θα πάει άπατη, ή κάνω λάθος;

Reaction score
1.284
Αν (μάλλον όταν βάλω sub) με την άδεια του stereo θα είμαι οκ ή θα πρέπει να αναβαθμίσω σε multi?
Λοιπόν το stereo license λειτουργεί σε κανάλια 2.0 όπως το τωρινό σου σύστημα.
Μια μελλοντική προσθήκη sub ενσωματωμένο στο σύστημα σου με χρήση crossover από τον ενισχυτή σου θα κάνει το Dirac να βλέπει το sub ως μέρος των ηχείων, σαν ένα. Θα βλέπει το αριστερό και το δεξί ηχείο με μεγαλύτερη προέκταση προς τα κάτω μιας και θα εμπλέκεται και το subwoofer.
Όταν το είχα δοκιμάσει σπίτι μου δούλεψε μια χαρά.
Το multichannel license αφορά πολυκαναλα συστήματα .
Στην περίπτωση σου με την προσθήκη sub θα βλέπει το σύστημα σου ως 2.1
Θα μπορεί να εφαρμόσει αυτόνομα φίλτρα για το subwoofer , για το κανάλι fle εάν βλέπεις ταινίες κτλ.
Το bass control δεν είναι ανεξάρτητο πακέτο είναι add on είτε του stereo είτε του multichannel.
Αυτό αναλαμβάνει την ενσωμάτωση του , των subs στο σύστημα με χρήση φίλτρων για να εξομαλυνθεί η μετάβαση.
Στη θέση σου θα αγόραζα την multichannel άδεια , αφού είναι σε έκπτωση. Στο trial της multichannel που είχα κατεβάσει μπορούσα θα επιλέξω είτε 5.1 που είχα εγώ τότε είτε 2.0. Στην περίπτωση μου η διόρθωση που έκανε ως 2.0 , βλέποντας το σύστημα ως ένα ενσωμάτωσε καλύτερα το sub για χρήση μουσικής.
Δεν θυμάμαι όμως τι γινόταν στις ταινίες όταν έπαιζε ανεξάρτητα το sub ως fle.
Η αγορά stereo license προϋποθέτει καλή πρότερη τοποθέτηση του sub και μελέτη της τιμής crossover που θα χρησιμοποιηθεί καθώς ξαναλέω θα βλέπει το sub σαν προέκταση των ηχείων σου.

Reaction score
1.627
Λοιπόν το stereo license λειτουργεί σε κανάλια 2.0 όπως το τωρινό σου σύστημα.
Μια μελλοντική προσθήκη sub ενσωματωμένο στο σύστημα σου με χρήση crossover από τον ενισχυτή σου θα κάνει το Dirac να βλέπει το sub ως μέρος των ηχείων, σαν ένα. Θα βλέπει το αριστερό και το δεξί ηχείο με μεγαλύτερη προέκταση προς τα κάτω μιας και θα εμπλέκεται και το subwoofer.
Όταν το είχα δοκιμάσει σπίτι μου δούλεψε μια χαρά.
Το multichannel license αφορά πολυκαναλα συστήματα .
Στην περίπτωση σου με την προσθήκη sub θα βλέπει το σύστημα σου ως 2.1
Θα μπορεί να εφαρμόσει αυτόνομα φίλτρα για το subwoofer , για το κανάλι fle εάν βλέπεις ταινίες κτλ.
Το bass control δεν είναι ανεξάρτητο πακέτο είναι add on είτε του stereo είτε του multichannel.
Αυτό αναλαμβάνει την ενσωμάτωση του , των subs στο σύστημα με χρήση φίλτρων για να εξομαλυνθεί η μετάβαση.
Στη θέση σου θα αγόραζα την multichannel άδεια , αφού είναι σε έκπτωση. Στο trial της multichannel που είχα κατεβάσει μπορούσα θα επιλέξω είτε 5.1 που είχα εγώ τότε είτε 2.0. Στην περίπτωση μου η διόρθωση που έκανε ως 2.0 , βλέποντας το σύστημα ως ένα ενσωμάτωσε καλύτερα το sub για χρήση μουσικής.
Δεν θυμάμαι όμως τι γινόταν στις ταινίες όταν έπαιζε ανεξάρτητα το sub ως fle.
Η αγορά stereo license προϋποθέτει καλή πρότερη τοποθέτηση του sub και μελέτη της τιμής crossover που θα χρησιμοποιηθεί καθώς ξαναλέω θα βλέπει το sub σαν προέκταση των ηχείων σου.
Thanks., σορέος

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως η multichannel αδεια εφόσον πάει μέσω usb στο dac και από εκεί στον προενισχυτη, πως θα διαχωρίσει τι είναι sub τι είναι LR εφόσον το dac είναι δικάναλο. Εκεί το χανω και λέω απο μέσα μου πως θα πάιξει πολυκάναλο το έργο.
Η πρώτη περίπτωση (που τα βλέπει σαν ένα) είναι πιο λογική στο κεφάλι μου. Το κάθε sub θα το βλέπει σαν προέκταση του L-R και ο προενισχυτής θα παίξει ως crossover.

Η διαφορά είναι κάνα 100ρικο μεταξύ των αδειών. Κρίμα είναι να τα δώσω αν πάνε άπατα.
Έκει δεν ξέρω πόσο καλή ενσωμάτωση μπορεί να παίξει βέβαια...

Reaction score
1.284
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως η multichannel αδεια εφόσον πάει μέσω usb στο dac και από εκεί στον προενισχυτη, πως θα διαχωρίσει τι είναι sub τι είναι LR εφόσον το dac είναι δικάναλο
Δεν είχα δει την αλυσίδα των μηχανημάτων σου.
Ας απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει σε τέτοιο σύστημα. Προσωπικά το multichannel το είχα δοκιμάσει απευθείας σε πολυκαναλο ενισχυτή.

Reaction score
1.627
Αυτά.

PC πουτανάρικο με led spoiler κτλ (USB)--> Dac Εversolo Z8 (XLR) --> Pre Parasound P6 (XLR) -->AMP Parasound A23--> Ηχεία

Με τα sub θα γίνει ως εξής

PC πουτανάρικο με led spoiler κτλ (USB)-->Dac Εversolo Z8 (XLR) -->
Pre Parasound P6 (XLR high pass @60-80hz) -->AMP Parasound A23--> Ηχεία
και
Pre Parasound P6 (RCA ή LFE kai low pass @60-80hz)-->sub(s)

p6.png

Last edited:

Reaction score
11.113
Δε θέλω να είμαι φορέας κακών νέων, αλλά δικάναλο DAC-> πρακτικά άχρηστο πια.
EDIT: Μπας και το pc βλέπει τρικάναλο τον Parasound;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106