Μετρήσεις με REW

Reaction score
11.787
eq κάνεις σε όλο το φάσμα ή μέχρι 400-500 που κάνουν συνήθως?
3 peaking filters του έχω όλα κι όλα, 2 σε συχνότητες των δορυφόρων και 1 σε συχνότητα sub. Κάνω βέβαια και διαχωρισμό crossover στα 80, για να φύγουν 2 κανάλια καθαρά για τους δορυφόρους και ένα κανάλι με delay και ρύθμιση στάθμης για το sub.

Reaction score
2.679
3 peaking filters του έχω όλα κι όλα, 2 σε συχνότητες των δορυφόρων και 1 σε συχνότητα sub. Κάνω βέβαια και διαχωρισμό crossover στα 80, για να φύγουν 2 κανάλια καθαρά για τους δορυφόρους και ένα κανάλι με delay και ρύθμιση στάθμης για το sub.
κατάλαβα, σε εμένα με δικάνο ντακ δεν παίζει τέτοιο έργο. Πα να πάρω ένα flex να τελειώνει το έργο. Τo shd πάει πολλα.

Reaction score
2.276
Με τοσο treatment που εχεις κανεις εχεις ενα απλο λοφακι να ριξεις πολυ βαθια στη ζωνη schroeder με ενα απλο peq με λιγο αρνητικο gain (δεν ηταν τυχαιο αυτο που σου ειπα) χωρις να εισαγεις phase distortion και extra delay αισθητο που θα προεκυπτε απο πολλα φιλτρα. Αλλωστε μονος σου το διαπιστωσες οτι δεν ηταν το θεμα στις μεσαιες και τις υψηλες.

Reaction score
2.679
Με τοσο treatment που εχεις κανεις εχεις ενα απλο λοφακι να ριξεις πολυ βαθια στη ζωνη schroeder με ενα απλο peq με λιγο αρνητικο gain (δεν ηταν τυχαιο αυτο που σου ειπα) χωρις να εισαγεις phase distortion και extra delay αισθητο που θα προεκυπτε απο πολλα φιλτρα. Αλλωστε μονος σου το διαπιστωσες οτι δεν ηταν το θεμα στις μεσαιες και τις υψηλες.
ta ξύλωσα ολα ένα πάνελ στο πλαι και 2 στο ταβανι εχω μόνο.
Δεν διαφωνω ελάχιστο eq θελει απο χαμηλομεσσαια και πάνω.

σε αντιπαράθεση οι γραμμές μου με την harman +10

harmam R.jpg

harman L.jpg

περα απο τα χαηλα που γίνεται της πόπης εκει στα 300-600 θελει λίγη βοηθεια.

wizzy To σκέφτομαι, ειδικα αμα βάλω και τα χρηματα από τον p6 και eversolo που θα στείλω ειναι δελεαστικό

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp