- Reaction score
- 660
Απάντηση: Με το VEKIAN ....στο σπιτι.....
Όσοι το έχουν αγοράσει στην μεγαλύτερη αγορά που πωλείται αλλάζουν καλώδιο ρεύματος. Μπορει να είναι κορόιδα δεν ξέρω...
Τώρα το ότι όλα τα συστηματα δεν παίζουν το ίδιο τη σχέση έχει?
Anyway δε με νοιάζει να πείσω κάποιον για τα λεγόμενα μου, ο καθένας ας το ακούει όπως γουστάρει. Εγω σαν κατοχος του συγκεκριμενου DAC οφειλω να γραψω την προσωπικη μου εμπειρια....
Ο ιδιοκτήτης της Purist Audio Design είναι ο ένας απο τους δυο μετόχους... Νομίζω ότι αυτο εξηγεί πολλά.Γιωργο ειλικρινα σου μιλαω ....δεν πιστευω στα καλωδια ρευματος...ας εχουνε μεσα και σπερμα κατεψυγμενο απο T REX Tαζμανιας...πιστευω ομως σε αυτο που ακουσα εχτες που ηταν απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!!!
Δεξου βρε φιλε οτι ολα τα συστηματα δεν παιζουν το ιδιο..λογικο νομιζω ...πιστεψε με ακουω καλα και με γνωμονα οχι αυτο που εχω απεναντι μου αλλα την ιδια μου την ψυχη...και αυτην την ξερω πολυ καλα,χρονια τωρα!!!!
Επιμενω ομως και θελω να σε ρωτησω κατι....ειναι τοσο ηλιθιοι οι κατασκευστες αυτου του μηχανηματος που δεν ξερουν οτι το μηχανημα τους καταρακωνεται με αυτο το βρωμοκαλωδιο που εχει επανω του και το εχουν βγαλλει στην αγορα για πουλημα ?
Δεν μπορουσαν πιστευεις να βαλλουν καλλιτερο και γιατι οχι φτηνοτερο ωστε να τους μεινει και κανενα ντολλαρ ακομα στην τσεπη?
Λες να μην το εχουν ψαξει αυτοι το θεμα και περιμενουν απο εμας να τους λυτρωσουμε ?
Η μηπως οι ανθρωποι αυτοι που στο κατω κατω ειναι και τεχνικοι τα διαβαζουν αυτα απο εμας τους χομπιστες και γελανε μαζι μας ????????????????
Όσοι το έχουν αγοράσει στην μεγαλύτερη αγορά που πωλείται αλλάζουν καλώδιο ρεύματος. Μπορει να είναι κορόιδα δεν ξέρω...
Τώρα το ότι όλα τα συστηματα δεν παίζουν το ίδιο τη σχέση έχει?
Anyway δε με νοιάζει να πείσω κάποιον για τα λεγόμενα μου, ο καθένας ας το ακούει όπως γουστάρει. Εγω σαν κατοχος του συγκεκριμενου DAC οφειλω να γραψω την προσωπικη μου εμπειρια....