skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Με τι επαγγέλεστε κε Κόγια για να νομιμοποιείστε να δίνετε σεμινάρια και μάλιστα επί χρήμασι???
REVIEWER!Με τι επαγγέλεστε κε Κόγια για να νομιμοποιείστε να δίνετε σεμινάρια και μάλιστα επί χρήμασι???
Με τι επαγγέλεστε κε Κόγια για να νομιμοποιείστε να δίνετε σεμινάρια και μάλιστα επί χρήμασι???
Απο περιεργεια μπορω να εχω και εγω μια απαντηση στην παραπανω ερωτηση ?1. Τι έχετε σπουδάσει....
Όχι.Kυρ.Κωστα μηπως εχετε καποιο bot που δεν σας επιτρεπει να βλεπετε μυνηματα ασχετα απο το θεμα σας... ?
τώρα πρέπει να τροποποιήσεις και τα στοιχεία σου αφού είσαι επαγγελματίας..:Όχι.
Δε νομίζω να τίθεται θέμα νομιμότητας .....Κε Κόγια, .....
1. Tι επαγγέλλεστε και τι έχετε σπουδάσει για να νομιμοποιείστε να δώσετε Σεμινάριο σε θέματα ΗΧΟΥ και μάλιστα επί χρήμασι?
................................
Όπως είναι προφανές, η θεματολογία θα σπάσει σε ενότητες. Αν κάποιος δεν γνωρίζει τα βασικά, θα πρέπει να γίνει αναφορά και σε αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται.Τελικά να το πάρουμε σοβαρά ή όχι ? :138:
Αν είναι το πρώτο, φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να χωριστεί σε κατηγορίες, έχοντας να κάνει με την εμπειρία-επίπεδο αυτού που πρόκειται να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
Π.χ.
Πως θα μιλήσεις για την χρήση της ψηφιακής ισοστάθμισης όταν αγνοούνται όροι-λειτουργίες που δεν γνωρίζεις..?
Attack - release time ή παραμετρικό eq ή threshold..
Ε όχι, εγώ διαφωνώ: αν ο κος Κόγιας κάνει την προετοιμασία και την εισήγηση δωρεάν, ας πληρώσει και την αίθουσα και το ουζερί και το... after! Μισές δουλειές; :137:Εχω την αισθηση οτι για να ληφθει σοβαρα ενα θεμα θα πρεπει να δωθει και με την αναλογη σοβαροτητα.
Ο κ. Κογιας ειχε μια πολυ καλη ιδεα, η οποια μαλλον εδωθει με εναν, λιγο, ακομψο τροπο.
Το οτι δηλαδη προσφερει τις γνωσεις του επι οκτω χρονια (προς τιμην του και αξιζει θερμων συγχαρητηριων), δεν σημαινει αυτοματα οτι τωρα πρεπει να γινει κατι για να " βγουνε τα σπασμενα ".
Νομιζω οτι δεν το εννοουσε ετσι, αλλα ειναι στην κοψη του ξυραφιου να εκληφθει ετσι.
Επειδη θα με ενδιεφερε κι εμενα να παρακολουθησω καποια σεμιναρια απο ανθρωπους που γνωριζουν, θα ηθελα να κανω μια προταση.
Υπαρχουν αρκετοι φιλοι στο site οι οποιοι, ο καθ' ενας στον τομεα του εχει αρκετες γνωσεις. Θα μπορουσε λοιπον να γινει μια σειρα απο σεμιναρια με διαφορους εισηγητες ουτως ωστε, πρωτον να μην γινει βαρετο και μακροσκελες, και δευτερον να υπαρχουν διαφοροι ανθρωποι οι οποιοι θα εχουν στοιχειοθετημενες αποψεις πανω στο αντικειμενο τους και που φυσικα θα προσφερθουν αφιλοκερδως, εφ'οσον θα εχουν και την στηριξη του site.
Εαν θα πρεπει να πληρωθει καποιο ποσον, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι το ποσον για την ενοικιαση μιας αιθουσας, για την μετακινηση, για καποιο catering ισως......
Μην ανησυχειται... δεν θα ειμαι ενας απο τους εισηγητες. :116:
Δεν καταλαβαινω.Ε όχι, εγώ διαφωνώ: αν ο κος Κόγιας κάνει την προετοιμασία και την εισήγηση δωρεάν, ας πληρώσει και την αίθουσα και το ουζερί και το... after! Μισές δουλειές; :137:
Το σχόλιό μου ήταν σαρκαστικό, κάτι που κατέδειξα με τη χρήση του σχετικού emoticon. Αν εσύ δεν το αντιλήφθηκες, είναι δικό σου πρόβλημα.Δεν καταλαβαινω.
Γιατι αυτη η ειρωνια;
Την αποψη μου κατεθεσα. Αν αγαπητε μου εχετε καποια αντιθετη, μπορειτε να το πειτε ανθρωπινα.
Ειστε, απ' οτι βλεπω, συντονιστης και θα επρεπε να κρατατε καλυτερες ισορροπιες. Κριμα...
Εσεις αγαπητε μου, απ'οτι εγραψα, καταλαβατε οτι προτεινα ο Κος Κογιας, να μας κανει σεμιναριο δωρεαν.Το σχόλιό μου ήταν σαρκαστικό, κάτι που κατέδειξα με τη χρήση του σχετικού emoticon. Αν εσύ δεν το αντιλήφθηκες, είναι δικό σου πρόβλημα.
Αντίθετα, το δικό σου σχόλιο ήταν εκτός τόπου: ο άνθρωπος ρωτάει "θα σας ενδιέφερε να σας παραδώσω σεμινάριο επ'αμοιβή" κι εσύ ουσιαστικά απαντάς "θα θέλατε να μας το κάνετε δωρεάν;"
Τέλος, νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ να γράφω ως... ανέμελο απλό μέλος, εκτός της κατηγορίας όπου είμαι συντονιστής.
Αν νομίζεις ότι ο σαρκασμός κι η ειρωνεία είναι έννοιες ταυτόσημες, τότε κι εγώ νομίζω ότι δεν έχει νόημα η συνέχιση αυτής της συζήτησης -που ούτως ή άλλως είναι εκτός θέματος.Γνωριζετε τι σημαινει σαρκασμος ? Αν οχι δειτε : ""πικρός ειρωνικός λόγος, χλευασμός""
Τι ακριβως δεν καταλαβα. Αυτο ακριβως ρωτησα. Γιατι αυτη η ειρωνια.